Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    27. Studeni 2021. 17:31

misszlica

Drage žene, evo javljam vam se iz bolnice pa da ispričam i svoje iskustvo… Upozoravam da ima osjetljivih detalja pa neka ne čita tko misli da ne bi trebao.
    U utorak sam došla i popodne smo počeli s gelovima. Dobivala sam gel do srijede navečer, ali nažalost ni nakon četiri gela nije bilo apsolutno nikakvog pomaka. Od prva dva gela nisam ništa osjetila niti me što boljelo, ali nakon trećeg i četvrtog imala sam jake trudove/grčeve iako zapravo nisu ništa učinili. Zatim sam u četvrtak ujutro dobila prvu injekciju. Odmah nakon injekcije počelo je povraćanje i trudovi/bolovi/grčevi. Hera me dobro upozorila, grčevi se ne odnose samo na maternicu nego i na želudac i crijeva. Nakon jedno sat vremena previjanja po krevetu, povraćanja i jaukanja tražila sam nešto protiv bolova i dobila sam injekciju koja je nakon nekog vremena proradila i od onda pa nadalje bila sam u nekakvom bunilu pa bi malo jaukala, malo bi zaspala i tako u krug. Nakon 3 sata dobila sam drugu injekciju i opet su počeli jaki bolovi, ali više nisu bili kao nakon prve injekcije. U nekom trenutku počela sam i krvariti i taman prije nego ću primiti treću injekciju otišla sam na wc i osjetila da izlaze i nekakvi ugrušci nakon čega sam osjetila veliko olakšanje što se tiče bolova. Sve su sestre bile jako drage, odnijele su to tkivo doktoru i onda su me brzinski spremili u kolica i odvezli u salu i obavili kiretažu. Čim je sve bilo gotovo, osjećala sam se fizički kao nova osoba, kao da me nikad ništa nije boljelo. Trenutno još ležim u bolnici, primam antibiotike, slabašno krvarim, a sutra bi mi trebali napraviti ultrazvuk da vidimo je li sve očišćeno, i ako je, onda mogu u ponedjeljak kuči. Eto, najgori dio sad je iza mene, vrijeme je za oporavak pa idemo u nove pobjede! Želim se zahvaliti curama koje su svoja iskustva podijelile sa mnom jer su mi jako pomogle da se psihički pripremim na sve ovo. ❤️ Nije lijepo iskustvo i ne bih ga nikome poželjela, ali sve je to dio života i učinit će nas još jačima!

Neka je sve proslo u redu. Zelim ti brz i bezbolan oporavak! ☺️ Nadam se da se cujemo nagodinu na nekim sretnijim temama . ♥️🤍

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lota 🌼
    28. Studeni 2021. 08:39

misszlica

Drage žene, evo javljam vam se iz bolnice pa da ispričam i svoje iskustvo… Upozoravam da ima osjetljivih detalja pa neka ne čita tko misli da ne bi trebao.
    U utorak sam došla i popodne smo počeli s gelovima. Dobivala sam gel do srijede navečer, ali nažalost ni nakon četiri gela nije bilo apsolutno nikakvog pomaka. Od prva dva gela nisam ništa osjetila niti me što boljelo, ali nakon trećeg i četvrtog imala sam jake trudove/grčeve iako zapravo nisu ništa učinili. Zatim sam u četvrtak ujutro dobila prvu injekciju. Odmah nakon injekcije počelo je povraćanje i trudovi/bolovi/grčevi. Hera me dobro upozorila, grčevi se ne odnose samo na maternicu nego i na želudac i crijeva. Nakon jedno sat vremena previjanja po krevetu, povraćanja i jaukanja tražila sam nešto protiv bolova i dobila sam injekciju koja je nakon nekog vremena proradila i od onda pa nadalje bila sam u nekakvom bunilu pa bi malo jaukala, malo bi zaspala i tako u krug. Nakon 3 sata dobila sam drugu injekciju i opet su počeli jaki bolovi, ali više nisu bili kao nakon prve injekcije. U nekom trenutku počela sam i krvariti i taman prije nego ću primiti treću injekciju otišla sam na wc i osjetila da izlaze i nekakvi ugrušci nakon čega sam osjetila veliko olakšanje što se tiče bolova. Sve su sestre bile jako drage, odnijele su to tkivo doktoru i onda su me brzinski spremili u kolica i odvezli u salu i obavili kiretažu. Čim je sve bilo gotovo, osjećala sam se fizički kao nova osoba, kao da me nikad ništa nije boljelo. Trenutno još ležim u bolnici, primam antibiotike, slabašno krvarim, a sutra bi mi trebali napraviti ultrazvuk da vidimo je li sve očišćeno, i ako je, onda mogu u ponedjeljak kuči. Eto, najgori dio sad je iza mene, vrijeme je za oporavak pa idemo u nove pobjede! Želim se zahvaliti curama koje su svoja iskustva podijelile sa mnom jer su mi jako pomogle da se psihički pripremim na sve ovo. ❤️ Nije lijepo iskustvo i ne bih ga nikome poželjela, ali sve je to dio života i učinit će nas još jačima!

Brz oporavak ti zelim  💕

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Hera✨
    28. Studeni 2021. 16:27

Misslizica draga bravo, super si to izdrzala! bas mi je drago da je sve zavrsilo… gledam svaki dan da vidim jel se sta dogada. Najgore je zaista iza tebe i sad samo polako ❤️ Daj si vremena za fizicki i psihicki odmor, ako nista ovakvo iskustvo ti pokaze kolko si jaka! 
    Nadam se da ides sutra iz bolnice ako vec nisi 🤗

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Hera✨
    30. Studeni 2021. 09:29

Misslizica kako si? Jesi izasla iz bolnice?

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Lota 🌼
    30. Studeni 2021. 11:51

Cure, koje su imale missed ab i cistile se tabletama, moze li mi koja reci kada su dobile menstruaciju nakon krvarenja ? 
    Hvala. 🤗💕

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

• Ribi2021
    30. Studeni 2021. 16:25

Pozdrav cure,
    mene isto zanima procedura nakon missed ab. i ciscenja tabletama. Jucer sam dobila prvu tabletu, sutra idem po drugu i ostajem par sati u bolnici. Za spontani smo saznali u 11tt, a plod se prestao razvijati u 9tt :( 

Iza sebe u zivotu imam vec jednu kiretazu pa bi to zeljela izbjeci.
    Pozdrav svima i drzite se <3 

• IvKa
    30. Studeni 2021. 17:33

Lea06

Cure, koje su imale missed ab i cistile se tabletama, moze li mi koja reci kada su dobile menstruaciju nakon krvarenja ?
    Hvala. 🤗💕

Ja sam dobila nakon 40 dana od druge tablete, s tim da inace imam malo duze cikluse.

Pokusavamo od 9/2019
    1/2020 ureaplazma
    4/2021 histeroskopija polipa
    8/2021 trudnoca
    9/2021 missed ab.

• IvKa
    30. Studeni 2021. 17:35

Ribi2021

Pozdrav cure,
    mene isto zanima procedura nakon missed ab. i ciscenja tabletama. Jucer sam dobila prvu tabletu, sutra idem po drugu i ostajem par sati u bolnici. Za spontani smo saznali u 11tt, a plod se prestao razvijati u 9tt :(

Pozdrav svima i drzite se &lt;3

Ja sam drugi dan dobila ujutro 2 tablete i nakon 6 sati isla na uzv. Nakon toga sam dobivala po 1 tabletu i svako 3 sata isla na uzv. Do navecer sam se ocistila, medutim ipak su me odlucili ostaviti jednu noc u bolnici. Ujutro sam isla doma. Nakon 15 dana kontrolni uzv i tada mi je sve bilo ok.

Pokusavamo od 9/2019
    1/2020 ureaplazma
    8/2021 trudnoca
    9/2021 missed ab.

• Ribi2021
    30. Studeni 2021. 19:09

IvKa

Ribi2021

Pozdrav cure,

Pozdrav svima i drzite se &amp;lt;3

Ja sam drugi dan dobila ujutro 2 tablete i nakon 6 sati isla na uzv. Nakon toga sam dobivala po 1 tabletu i svako 3 sata isla na uzv. Do navecer sam se ocistila, medutim ipak su me odlucili ostaviti jednu noc u bolnici. Ujutro sam isla doma. Nakon 15 dana kontrolni uzv i tada mi je sve bilo ok.

Uh, nadam se da necu nociti u bolnici. Bilo bi mi najdraze kad bi sve mogla obaviti doma, u miru.
    Najvise me strah da cu vidjeti plod. Otkad smo saznali za spontani, dobro se drzim, ali ako vidim bebu mislim da ce me to slomiti :( 

• IvKa
    30. Studeni 2021. 20:41

Ribi2021

IvKa

Ribi2021

Pozdrav cure,

Pozdrav svima i drzite se &amp;amp;lt;3

Uh, nadam se da necu nociti u bolnici. Bilo bi mi najdraze kad bi sve mogla obaviti doma, u miru.
    Najvise me strah da cu vidjeti plod. Otkad smo saznali za spontani, dobro se drzim, ali ako vidim bebu mislim da ce me to slomiti :(

Slazem se, doma bi to bilo puno lakse. Ja nisam vidila plod jer sam stalno isla na wc pa je tamo sve otislo.

Pokusavamo od 9/2019
    1/2020 ureaplazma
    8/2021 trudnoca
    9/2021 missed ab.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani