Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    15. Studeni 2021. 13:07

Srijeda - soc.gin vidio da nema otkucaja srca, ja ga trazim da odem na hitnu po jos jedno misljenje, on mi izdaje uputnicu ..
    Cetvrtak - idem u bolnicu , potvrdeno nema otkucaja. Gin me salje kod mog socijalca po uputnicu za kiretazu. Odmah sam mu rekla kako rade kiretazu, on kaze lokalno.... pitam ga jel ikako moguće dobiti opcu jer sam ionako panicar. Kaze malo teze je dobit jer su anesteziolozi uglavnom puni s terminima, i da ce se to onda dodatno oduzit. Odem kod socijalnog , on mi izdaje uputnice za kks i urin, internu i ekg, pcr test, kiretazu, transfuziju (rh, koagulaciju itd) ...sve osim anesteziologa... Tu ulijece moja svekrva koja radi u bolnici. Da nije bilo nje, ne znam kako bi sve ovo prosla ♥️ ipak socijalac daje uputnicu i za anesteziologa ali nema termina! Svekrva opet uskace i sutra dobivam termin i za ekg i za anesteziologa. 
    Za ponedjeljak (danas) dogovorena kiretaza, i evo sve je gotovo. Maloprije je usao gin da vidi kako sam. Kaze dobra odluka sto sam trazila opcu, maternica mi je totalno zabacena iza i malo je teze bilo za odraditi. 
    Misszlica ne znam jesam li sad napisala sve korisne informacije, ako bude jos sto trebala pisi. Preporučam u bolnici gin. Blažinkova. 
    Hvala  ti sto si me se sjetila i zelim ti da prodes kao i ja, ako vec tako mora biti. Drzi se ♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

misszlica
    15. Studeni 2021. 13:12

Lida 🌼

Srijeda - soc.gin vidio da nema otkucaja srca, ja ga trazim da odem na hitnu po jos jedno misljenje, on mi izdaje uputnicu ..
    Cetvrtak - idem u bolnicu , potvrdeno nema otkucaja. Gin me salje kod mog socijalca po uputnicu za kiretazu. Odmah sam mu rekla kako rade kiretazu, on kaze lokalno…. pitam ga jel ikako moguće dobiti opcu jer sam ionako panicar. Kaze malo teze je dobit jer su anesteziolozi uglavnom puni s terminima, i da ce se to onda dodatno oduzit. Odem kod socijalnog , on mi izdaje uputnice za kks i urin, internu i ekg, pcr test, kiretazu, transfuziju (rh, koagulaciju itd) …sve osim anesteziologa… Tu ulijece moja svekrva koja radi u bolnici. Da nije bilo nje, ne znam kako bi sve ovo prosla ♥️ ipak socijalac daje uputnicu i za anesteziologa ali nema termina! Svekrva opet uskace i sutra dobivam termin i za ekg i za anesteziologa.
    Za ponedjeljak (danas) dogovorena kiretaza, i evo sve je gotovo. Maloprije je usao gin da vidi kako sam. Kaze dobra odluka sto sam trazila opcu, maternica mi je totalno zabacena iza i malo je teze bilo za odraditi.
    Misszlica ne znam jesam li sad napisala sve korisne informacije, ako bude jos sto trebala pisi. Preporučam u bolnici gin. Blažinkova.
    Hvala ti sto si me se sjetila i zelim ti da prodes kao i ja, ako vec tako mora biti. Drzi se ♥️

Hvala što si mi sve detaljno objasnila ❤️
    Proći će i ovi dani i doći će puno bolji ❤️

Lida 🍀
    15. Studeni 2021. 13:22

misszlica

Lida 🌼

Cetvrtak - idem u bolnicu , potvrdeno nema otkucaja. Gin me salje kod mog socijalca po uputnicu za kiretazu. Odmah sam mu rekla kako rade kiretazu, on kaze lokalno…. pitam ga jel ikako moguće dobiti opcu jer sam ionako panicar. Kaze malo teze je dobit jer su anesteziolozi uglavnom puni s terminima, i da ce se to onda dodatno oduzit. Odem kod socijalnog , on mi izdaje uputnice za kks i urin, internu i ekg, pcr test, kiretazu, transfuziju (rh, koagulaciju itd) …sve osim anesteziologa… Tu ulijece moja svekrva koja radi u bolnici. Da nije bilo nje, ne znam kako bi sve ovo prosla ♥️ ipak socijalac daje uputnicu i za anesteziologa ali nema termina! Svekrva opet uskace i sutra dobivam termin i za ekg i za anesteziologa.
    Hvala ti sto si me se sjetila i zelim ti da prodes kao i ja, ako vec tako mora biti. Drzi se ♥️

Ma nema na cemu, ako budes jos stogod trebala.. tu sam ♥️ hoce, naravno. Mozda se sretnemo kad na ljepsim temama, i mjestima 😊

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Hera✨
    15. Studeni 2021. 14:02

Lida drago mi je da je sve proslo najbolje sto je moglo. Sad lijepo zasluzeno odmaraj i ugadaj si maksimalno! 😘

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Lida 🍀
    15. Studeni 2021. 14:40

Hera✨

Lida drago mi je da je sve proslo najbolje sto je moglo. Sad lijepo zasluzeno odmaraj i ugadaj si maksimalno! 😘

Hvala ti! E bome hocu 😊😊😊 idemo dalje jos jaci 😊

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

pingo
    15. Studeni 2021. 16:54

Lida, drago mi je da je proslo s najmanje muke ne mogu napisati dobro...

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lida 🍀
    15. Studeni 2021. 17:27

pingo

Lida, drago mi je da je proslo s najmanje mukene mogu napisati dobro…

Sve 5, hvala! ♥️ Evo samo malo imam u mahovima menstrualne grceve i to je to. Gin prepisao klavocin 5 dana. Onda za 3 tjedna kontrola i socijalac rekao da dodem i kod njega poslije toga pa cemo napraviti neke pretrage. Nadam se da nece skrtariti na uputnicama, barem ovim koje ne mogu napraviti privatno. Psihički sam ok, nisu mi dali nista za smirenje koliko znam ali totalno sam cool. Mozda mi jos nije sjelo sto se zapravo dogodilo 🤔 neka tako i ostane.... Dosta sam i citala ovu temu otpočetka pa znam da nisam sama. Sve cemo mi imati svoju 🌈 bebu 😊

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

simba
    16. Studeni 2021. 09:51

Lida 🌼

pingo

Sve 5, hvala! ♥️ Evo samo malo imam u mahovima menstrualne grceve i to je to. Gin prepisao klavocin 5 dana. Onda za 3 tjedna kontrola i socijalac rekao da dodem i kod njega poslije toga pa cemo napraviti neke pretrage. Nadam se da nece skrtariti na uputnicama, barem ovim koje ne mogu napraviti privatno. Psihički sam ok, nisu mi dali nista za smirenje koliko znam ali totalno sam cool. Mozda mi jos nije sjelo sto se zapravo dogodilo 🤔 neka tako i ostane…. Dosta sam i citala ovu temu otpočetka pa znam da nisam sama. Sve cemo mi imati svoju 🌈 bebu 😊

heej, sluačajno vidjela tvoje ime na temi.😟 baš mi je žao. Ne znam šta drugo da kažem.😟😘

👩33g
    👨42g
    👦4g

Lida 🍀
    16. Studeni 2021. 10:49

simba

Lida 🌼

pingo

Sve 5, hvala! ♥️ Evo samo malo imam u mahovima menstrualne grceve i to je to. Gin prepisao klavocin 5 dana. Onda za 3 tjedna kontrola i socijalac rekao da dodem i kod njega poslije toga pa cemo napraviti neke pretrage. Nadam se da nece skrtariti na uputnicama, barem ovim koje ne mogu napraviti privatno. Psihički sam ok, nisu mi dali nista za smirenje koliko znam ali totalno sam cool. Mozda mi jos nije sjelo sto se zapravo dogodilo 🤔 neka tako i ostane…. Dosta sam i citala ovu temu otpočetka pa znam da nisam sama. Sve cemo mi imati svoju 🌈 bebu 😊

heej, sluačajno vidjela tvoje ime na temi.😟 baš mi je žao. Ne znam šta drugo da kažem.😟😘

Hvala ti ♥️ vracam se nagodinu na trakice, idemo dalje ♥️😊

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    17. Studeni 2021. 13:34

misszlica

Lida 🌼

Hej, stalno mislim na tebe... Kako je proslo jucer? 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.