Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pingo
    09. Studeni 2021. 13:28

meni je pomagalo ketonal+spazmex na 6 sati + u drugim intervalima Lekadol 1000mg i buscopan. Imaš kupiti tople flastere, pa jedan dodano naljepi na leđa, možeš i umjesto obloga tipa dok spavaš...
    Betu nema smisla vadit nakon M jer je onda jasno da je sve izašlo... ja sam privatno vadila cca 100 kn
    drži se😘😘😘

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lori🍀
    10. Studeni 2021. 17:58

Hera✨

Hvala Lorimoja 🤗❤️
    Ako ne procurim kroz dva dana planiram ic izvadit, tad ce mi i sluzbeno kasnit vec pa cu vidjet na cemu sam.
    Javim razvoj situacije!
    A kako si ti trudnice nasa? Jel sve ide uredu? Cestitam na curki 🥰

Kakvo je stanje, jesi procurila?
    Hvala ti, nas dvije smo dobro. Jučer sam baš bila na pregledu, beba ima već kilu i 200 grama i sve je kako treba biti, hvala Bogu.
    Jako mi je drago za Španjolsku, sjećam  se da si pričala da planirate ići 

Niži AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025. Škvorc

Hera✨
    11. Studeni 2021. 06:23

Lori evo danas procurila…. A znala sam da budem, smedarenje je bilo u tragovima danima i samo neke grozne mucnine. U procesu sam trazenja novog gin da napokon malo krenem s nekim pretragama. Za pocetak bi spolne hormone zeljela izvadit, ali vidjet cemo. Ovaj put sam bar znala sta se dogada pa nisam razocarana ni tuzna, nadam se onom da si plodniji nakon bio, prosli put smo odmah nakon uspjeli pa 🤞🏽
    Nek ste vas dve dobro 😘 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Lida 🍀
    12. Studeni 2021. 15:28

Pozdrav, evo i mene nazalost s ljetnih beba ovdje.
    Missed ab, po ZM sam 13+3 bila a plod se prestao razvijati na 10+3.  U srijedu otisla otvoriti komplikacije i gin odmah napravio pregled, kad sam vidjela da se bebica ne mice sve mi je bilo jasno. Pokusavao je barem 10min pronaci otkucaje ali bezuspješno. Sljedeci dan sve potvrdeno kod drugog gina u bolnici. 💔 Zatrazila sam opcu anesteziju, sva sreća sto mi svekrva radi u bolnici pa sam uspjela sve pretrage rijesiti u ova dva dana, inace ne bih stigla, a sigurno ne anesteziologa jer je prepun termina. Zao mi je svake koja je primorana na lokalnu, po meni je to nehumano 😔 
    Najviše me boli sto mi je stomacic bas iskocio ispod pupka, toliko sam se puta ponosno uslikala dan prije. I sto znam da je to malo nevino bice u meni i bit ce do ponedjeljka. 😭 Mazim stomak i placem kao da je jos uvijek tu...🥺 Stalno se propitujem gdje sam pogrijesila, sta sam radila na tih 10+3 da je bebici stalo srce. Jako je tesko i ne bih ovo pozeljela stvarno nikome.
    Treba li se u bolnicu ponijeti svoju spavacicu, koliko se dugo ostaje nakon opce, je li imala koja kakve komplikacije tijekom ili poslije anestezije? Strah me jako....

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Zoe🌸
    12. Studeni 2021. 16:06

Draga Lida,  sjecam te se s teme LH trakica. Bas me ovo sokiralo. 🥺😢 strasno mi je zao.💔
    Drzi se.💕 

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Lida 🍀
    12. Studeni 2021. 16:27

Zoe🌸

Draga Lida, sjecam te se s teme LH trakica. Bas me ovo sokiralo. 🥺😢 strasno mi je zao.💔
    Drzi se.💕

Tuga je ogromna, nazalost. Hvala ti na lijepim riječima. ♥️
    U srijedu sam se bas probudila s praznim osjecajem u stomaku, stalno sam i ovu temu posjećivala kao da sam znala da cu zavrsiti tu... Vecer prije isto proučavala kolika je vjerojatnost spontanog nakon 10tt. Ma otpočetka nisam imala dobar osjećaj. Nisam se previse ni veselila jer sam znala koliki je rizik u prvom tromjesečju....
    Ali samo da kiretaza dobro prode i 3-4 mjeseca pa se vracam ako Bog da, na trakice 😊

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Zoe🌸
    12. Studeni 2021. 16:49

Ja nemam iskustva ali vidim da su cure tu stvarno sve voljne pomoci i podijeliti iskustva. Tako da si na pravom mjestu za kvalitetne savjete😊
    A mi se druzimo na trakicama onda kad se vratis❤️
    Sretno🍀

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Lida 🍀
    12. Studeni 2021. 18:09

Zoe🌸

Ja nemam iskustva ali vidim da su cure tu stvarno sve voljne pomoci i podijeliti iskustva. Tako da si na pravom mjestu za kvalitetne savjete😊
    A mi se druzimo na trakicama onda kad se vratis❤️
    Sretno🍀

Hvala ti 😊♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

pingo
    12. Studeni 2021. 18:17

Draga Lida, žao mi je što si došla na ovu temu😢, znam koliko ti je teško i da ti je srce slomljeno, ali sad se moraš skoncentrirat samo na sebe da se što prije oporaviš.
    Na koji zahvat ideš (kireta/ vakuum aspiracija)? Gdje ideš? Različita je praksa u različitim bolnicama... Čiščena sam tabletama, pa mi je taj dio poznat samo u teoriji... Trebaju ti ulošci, papuče su poželjne, koje gačice (imaš kupiti jednokratne, ali ne mrežaste nego nepromočive, meni su bile praktične.
    Samo hrabro, ovdje su cure uvjek tu, što god ti treba... savjet, informacija, podrška... što god... tu smo. Pusa, drži se😘😘😘

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

misszlica
    12. Studeni 2021. 18:42

Drage žene, ne znam je li ovome mjesto na ovoj temi, ali prva je koju sam spazila da bi mi mogla odgovarati.

Danas sam 12tt, u utorak sam išla na pregled (11+4) i uočen je cistični higrom, ako sam dobro shvatila nuhalni nabor je 11mm, doktorica mi je rekla da od cijele trudnoće neće biti ništa... Sada čekam da u utorak idem na biopsiju resica posteljice na sv Duh jer očito se to mora obaviti prije nego te pošalju na pobačaj...
    Ovo mi je prva trudnoća i slomljena sam, ali znam da ću nastaviti gurati i pokušavati dalje, imam savršenog partnera koji mi je ogromna snaga i podrška. Ali najgore mi je sad ovo čekanje kad znam da od svega neće biti ništa, sve je kao gotovo, a bebica je i dalje sa mnom.
    Zanima me je li itko prošao nešto slično, kakva je procedura? Koliko ću čekati još na te nalaze ako svi znamo da moram prekinuti trudnoću jer mi je i doktorica rekla da nije isto pobaciti u 12. i 15. tjednu i da pokušam to što prije riješiti, ali očito ne ide brže od ovoga...
    Biram li sama kakav prekid trudnoće želim, koliko vam je trebalo da se oporavite i nakon koliko ste vremena počele ponovno pokušavati?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.