Zelim vam samo jos reci da ste puno jace nego mislite i mi zene stvarno puno toga moramo proc nekad na zalost. Ali vjerujem da ce se sve to isplatit jednom kad dobimo nase bebace 🤗
Hvala Hera na tvome iskustvu i rijecima podrske. Vidim da si imala i biokemijsku ovaj mjesec i bas mi je zao, vjerujem da bi ti jos vise olakšalo da se trudnoca nastavila. Samo ne smijemo gubiti nadu, nismo same, tu ste vi, partner, obitelj... Meni je najgore isto ujutro kad se probudim, pomazim stomak i onda se sjetim da je gotovo. A dan prije kobnog sam jos ponosno naslikavala stomacic koji se malo vidi ispod pupka. Vrijeme barem malo ublazi sve rane, ali datumi se ne zaboravljaju.... ♥️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Zelim vam samo jos reci da ste puno jace nego mislite i mi zene stvarno puno toga moramo proc nekad na zalost. Ali vjerujem da ce se sve to isplatit jednom kad dobimo nase bebace 🤗
Hvala Hera na tvome iskustvu i rijecima podrske. Vidim da si imala i biokemijsku ovaj mjesec i bas mi je zao, vjerujem da bi ti jos vise olakšalo da se trudnoca nastavila. Samo ne smijemo gubiti nadu, nismo same, tu ste vi, partner, obitelj… Meni je najgore isto ujutro kad se probudim, pomazim stomak i onda se sjetim da je gotovo. A dan prije kobnog sam jos ponosno naslikavala stomacic koji se malo vidi ispod pupka. Vrijeme barem malo ublazi sve rane, ali datumi se ne zaboravljaju…. ♥️
Da, ja sam se isto baš uslikala dan prije pregleda jer se napokon počeo nazirati trbuščić...tako je valjda moralo biti ❤️
Lida, Misszlica - samo hrabro danas😘😘😘, javite nam se i pišite ako što treba.😘😘😘😘
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Pozdrav curke, evo javljam se iz bolnice da podijelim svoje iskustvo.
Ginekolog mi je rekao da se javim na odjel oko 9 sto sam i napravila. Sestra me smjetila u sobu , a tu su bile jos 2 curke. Za kiretazu i histeroskopiju. Njih dvije su bile gotove i ja sam dosla na red. Bilo je vec 10:15. Sestra je dosla po mene i odvela me u salu. Taman kad sam legla tamo morala sam piskit 😅 sestra je bila ljuta i pitala me jel nisam mogla to u sobi obavit. E jebiga. 🙉
Vratila sam se na stol - tamo su bila dva anesteziologa, dvije sestre i ginekolog. Znaci zene, ne mogu vam opisati koliko su mi svi oni olakšali, zezancija je bila svih 10min dok su me pripremali, cak mi je i anesteziolog rekao da sam toliko opustena da mi anestezija ni ne treba 😅 u ovim teskim vremenima njihova mi je zezancija tako lijepo dosla. Sjecam se da mi je dao injekciju, stavio braunilu... Sjecam se zadnje da mi je drzao onu masku nad licem, a ja sam iz zezancije rekla da cu sad kad zaspem napokon prestat brbljat, na sto su se oni svi od srca nasmijali. 😊 Kad sam se probudila pitali su me kako sam a ja im kažem da sam cak nesto i sanjala. 😁 Smjestili su me u sobu. Prvo sto sam pitala je bilo kolko je sati (10:45) tad sam nazalost pocela plakati, jer mi je doslo do glave da je ipak gotovo.... Nakon pola sata sam opet nadosla i osjecam se kao nova. Trebali bi me pustiti kroz 2 sata kuci. Imam samo lagane menstrualne grceve i nadam se da ce tako i ostati.
Preporučam vam svima da trazite opcu anesteziju, dakle sve je Bilo gotovo za 30min, bez ikakve svijesti, bez boli... a doktorima sam odusevljena, gotovo svi su srdacni i ljubazni da je to nevjerojatno! Sve u svemu, ne ponovilo se, ali kad je vec tako moralo biti, ja sam zadovoljna ♥️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Pozdrav curke, evo javljam se iz bolnice da podijelim svoje iskustvo.
Ginekolog mi je rekao da se javim na odjel oko 9 sto sam i napravila. Sestra me smjetila u sobu , a tu su bile jos 2 curke. Za kiretazu i histeroskopiju. Njih dvije su bile gotove i ja sam dosla na red. Bilo je vec 10:15. Sestra je dosla po mene i odvela me u salu. Taman kad sam legla tamo morala sam piskit 😅 sestra je bila ljuta i pitala me jel nisam mogla to u sobi obavit. E jebiga. 🙉
Vratila sam se na stol - tamo su bila dva anesteziologa, dvije sestre i ginekolog. Znaci zene, ne mogu vam opisati koliko su mi svi oni olakšali, zezancija je bila svih 10min dok su me pripremali, cak mi je i anesteziolog rekao da sam toliko opustena da mi anestezija ni ne treba 😅 u ovim teskim vremenima njihova mi je zezancija tako lijepo dosla. Sjecam se da mi je dao injekciju, stavio braunilu… Sjecam se zadnje da mi je drzao onu masku nad licem, a ja sam iz zezancije rekla da cu sad kad zaspem napokon prestat brbljat, na sto su se oni svi od srca nasmijali. 😊 Kad sam se probudila pitali su me kako sam a ja im kažem da sam cak nesto i sanjala. 😁 Smjestili su me u sobu. Prvo sto sam pitala je bilo kolko je sati (10:45) tad sam nazalost pocela plakati, jer mi je doslo do glave da je ipak gotovo…. Nakon pola sata sam opet nadosla i osjecam se kao nova. Trebali bi me pustiti kroz 2 sata kuci. Imam samo lagane menstrualne grceve i nadam se da ce tako i ostati.
Preporučam vam svima da trazite opcu anesteziju, dakle sve je Bilo gotovo za 30min, bez ikakve svijesti, bez boli… a doktorima sam odusevljena, gotovo svi su srdacni i ljubazni da je to nevjerojatno! Sve u svemu, ne ponovilo se, ali kad je vec tako moralo biti, ja sam zadovoljna ♥️
Hej Lida, koliko god sve užasno bilo, drago mi je da je sve prošlo koliko toliko bezbolno...sad je vrijeme za novi početak i želim ti što lakši oporavak ❤️
Ja sutra idem u Zg na biopsiju resica posteljice pa ćemo vidjeti koji su daljnji koraci.
Kad budeš imala vremena, bila bih ti zahvalna kad smo već iz istog grada, ako mi možeš malo napisati kakav je bio proces oko dogovaranja za kiretažu i anesteziju, naručivanja za sve. Ne znam koliko je teško dobiti opću anesteziju, a mislim da bi mi to psihički olakšalo cijeli taj proces.
Drži se i ostani snažna kao i dosad ❤️
Srijeda - soc.gin vidio da nema otkucaja srca, ja ga trazim da odem na hitnu po jos jedno misljenje, on mi izdaje uputnicu ..
Cetvrtak - idem u bolnicu , potvrdeno nema otkucaja. Gin me salje kod mog socijalca po uputnicu za kiretazu. Odmah sam mu rekla kako rade kiretazu, on kaze lokalno.... pitam ga jel ikako moguće dobiti opcu jer sam ionako panicar. Kaze malo teze je dobit jer su anesteziolozi uglavnom puni s terminima, i da ce se to onda dodatno oduzit. Odem kod socijalnog , on mi izdaje uputnice za kks i urin, internu i ekg, pcr test, kiretazu, transfuziju (rh, koagulaciju itd) ...sve osim anesteziologa... Tu ulijece moja svekrva koja radi u bolnici. Da nije bilo nje, ne znam kako bi sve ovo prosla ♥️ ipak socijalac daje uputnicu i za anesteziologa ali nema termina! Svekrva opet uskace i sutra dobivam termin i za ekg i za anesteziologa.
Za ponedjeljak (danas) dogovorena kiretaza, i evo sve je gotovo. Maloprije je usao gin da vidi kako sam. Kaze dobra odluka sto sam trazila opcu, maternica mi je totalno zabacena iza i malo je teze bilo za odraditi.
Misszlica ne znam jesam li sad napisala sve korisne informacije, ako bude jos sto trebala pisi. Preporučam u bolnici gin. Blažinkova.
Hvala ti sto si me se sjetila i zelim ti da prodes kao i ja, ako vec tako mora biti. Drzi se ♥️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Srijeda - soc.gin vidio da nema otkucaja srca, ja ga trazim da odem na hitnu po jos jedno misljenje, on mi izdaje uputnicu ..
Cetvrtak - idem u bolnicu , potvrdeno nema otkucaja. Gin me salje kod mog socijalca po uputnicu za kiretazu. Odmah sam mu rekla kako rade kiretazu, on kaze lokalno…. pitam ga jel ikako moguće dobiti opcu jer sam ionako panicar. Kaze malo teze je dobit jer su anesteziolozi uglavnom puni s terminima, i da ce se to onda dodatno oduzit. Odem kod socijalnog , on mi izdaje uputnice za kks i urin, internu i ekg, pcr test, kiretazu, transfuziju (rh, koagulaciju itd) …sve osim anesteziologa… Tu ulijece moja svekrva koja radi u bolnici. Da nije bilo nje, ne znam kako bi sve ovo prosla ♥️ ipak socijalac daje uputnicu i za anesteziologa ali nema termina! Svekrva opet uskace i sutra dobivam termin i za ekg i za anesteziologa.
Za ponedjeljak (danas) dogovorena kiretaza, i evo sve je gotovo. Maloprije je usao gin da vidi kako sam. Kaze dobra odluka sto sam trazila opcu, maternica mi je totalno zabacena iza i malo je teze bilo za odraditi.
Misszlica ne znam jesam li sad napisala sve korisne informacije, ako bude jos sto trebala pisi. Preporučam u bolnici gin. Blažinkova.
Hvala ti sto si me se sjetila i zelim ti da prodes kao i ja, ako vec tako mora biti. Drzi se ♥️
Hvala što si mi sve detaljno objasnila ❤️
Proći će i ovi dani i doći će puno bolji ❤️
Cetvrtak - idem u bolnicu , potvrdeno nema otkucaja. Gin me salje kod mog socijalca po uputnicu za kiretazu. Odmah sam mu rekla kako rade kiretazu, on kaze lokalno…. pitam ga jel ikako moguće dobiti opcu jer sam ionako panicar. Kaze malo teze je dobit jer su anesteziolozi uglavnom puni s terminima, i da ce se to onda dodatno oduzit. Odem kod socijalnog , on mi izdaje uputnice za kks i urin, internu i ekg, pcr test, kiretazu, transfuziju (rh, koagulaciju itd) …sve osim anesteziologa… Tu ulijece moja svekrva koja radi u bolnici. Da nije bilo nje, ne znam kako bi sve ovo prosla ♥️ ipak socijalac daje uputnicu i za anesteziologa ali nema termina! Svekrva opet uskace i sutra dobivam termin i za ekg i za anesteziologa.
Hvala što si mi sve detaljno objasnila ❤️
Proći će i ovi dani i doći će puno bolji ❤️
Ma nema na cemu, ako budes jos stogod trebala.. tu sam ♥️ hoce, naravno. Mozda se sretnemo kad na ljepsim temama, i mjestima 😊
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Lida drago mi je da je sve proslo najbolje sto je moglo. Sad lijepo zasluzeno odmaraj i ugadaj si maksimalno! 😘
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Lida drago mi je da je sve proslo najbolje sto je moglo. Sad lijepo zasluzeno odmaraj i ugadaj si maksimalno! 😘
Hvala ti! E bome hocu 😊😊😊 idemo dalje jos jaci 😊
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji