Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pingo
    12. Studeni 2021. 19:17

Draga Misszlica, iako na pravom si mjestu, žao mi je što si tu. Budući da imaš otkucaje ja bi na tvom mjestu, koliko god ti bilo teško gledati bebicu, otišla prije donošenja ikakve odluke, prije biopsije, potražiti drugo mišljenje, kod nekog s jako dobrim uzv, čisto radi svog mira. Moji blizanci su dugo bili u meni samo bez otkucaja, trebalo mi je jako dugo da shvatim da sam ih izgubila. Ne znam koje su opcije u 12. tjednu, ja sam bila s 10+5 granična za tablete i jako se izmučila, tako da mislim da bi trebalo pitat u bolinici preporuku. Ako to ponude vakuum aspiraciju, to je puno nježnije od kirete, pa probaj vidjeti... podrška partnera je sad jako bitna, ali tu je i čopor... pa što ti god treba, tu smo😘😘😘

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

misszlica
    12. Studeni 2021. 19:23

Hvala pingo na odgovoru...ako ništa drugo, radujem se novom početku kad ovome dođe kraj...imat ću sigurno još pitanja u narednim danima, ne sumnjam u to da ću još pisati ❤️

Lida 🍀
    12. Studeni 2021. 20:55

pingo

Draga Lida, žao mi je što si došla na ovu temu😢, znam koliko ti je teško i da ti je srce slomljeno, ali sad se moraš skoncentrirat samo na sebe da se što prije oporaviš.
    Na koji zahvat ideš (kireta/ vakuum aspiracija)? Gdje ideš? Različita je praksa u različitim bolnicama… Čiščena sam tabletama, pa mi je taj dio poznat samo u teoriji… Trebaju ti ulošci, papuče su poželjne, koje gačice (imaš kupiti jednokratne, ali ne mrežaste nego nepromočive, meni su bile praktične.
    Samo hrabro, ovdje su cure uvjek tu, što god ti treba… savjet, informacija, podrška… što god… tu smo. Pusa, drži se😘😘😘

Hvala ti puno na podrsci i odgovoru ♥️
    Ja sam u SB, bit ce kireta. Za vakuum aspiraciju nisam stigla ni pitati a niti mi je gin sto rekao... Vjerojatno bi presutio i za opcu da nisam zatrazila sama. Tako to nazalost ide. 
    misszlica kako je ovo tesko procitati. Drzi se. 🥺🥺♥️♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

misszlica
    12. Studeni 2021. 22:15

Hej Lida, žao mi je zbog svega ❤️ ja sam isto u SB pa eto ne znam što me čeka, baš sam se i ja pitala oko vakuum aspiracije i je li možemo dobiti opću anesteziju...

Lida 🍀
    12. Studeni 2021. 22:29

misszlica

Hej Lida, žao mi je zbog svega ❤️ ja sam isto u SB pa eto ne znam što me čeka, baš sam se i ja pitala oko vakuum aspiracije i je li možemo dobiti opću anesteziju…

Ajoj, eto kako je svijet mali...kod koje si ti gin, je li na plavom polju ili privatno? Znaci u utorak bi trebala jos i za Zg? Bas mi je zao, kako je sve to okrutno prema nama 🥺 tesko je pogotovo kad znas da je to malo stvorenje koje ste napravili , u tvojoj utrobi.... Evo samo dok pisem, place mi se.. samo neka nam sve to sto prije prode, sa sto manje boli i patnje 💔

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

misszlica
    12. Studeni 2021. 22:43

Lida 🌼

misszlica

Hej Lida, žao mi je zbog svega ❤️ ja sam isto u SB pa eto ne znam što me čeka, baš sam se i ja pitala oko vakuum aspiracije i je li možemo dobiti opću anesteziju…

Ajoj, eto kako je svijet mali…kod koje si ti gin, je li na plavom polju ili privatno? Znaci u utorak bi trebala jos i za Zg? Bas mi je zao, kako je sve to okrutno prema nama 🥺 tesko je pogotovo kad znas da je to malo stvorenje koje ste napravili , u tvojoj utrobi…. Evo samo dok pisem, place mi se.. samo neka nam sve to sto prije prode, sa sto manje boli i patnje 💔

Ja sak inače kod dr. Grgurevića na Plavom polju, ali sve preglede sam obavljala u poliklinici u bolnici jer sam ionako bila rizična zbog trombofilije... Ta me trombofilija bila pripremila da postoji neki rizik, ali nisam očekivala da će se ovo baš dogoditi. Užasno je teško, ali moram reći kad čitam sve po forumu, imam neko novo poštovanje prema nama ženama, koliko smo snažne, koliko toga možemo izdržati i preživjeti, i to mi daje snagu da nisam sama i da će sve ovo proći i doći će ljepši dani... ❤️ Ako budeš ikad za razgovor ili nešto, slobodno mi se javi...

Lida 🍀
    13. Studeni 2021. 06:49

misszlica

Lida 🌼

misszlica

Ajoj, eto kako je svijet mali…kod koje si ti gin, je li na plavom polju ili privatno? Znaci u utorak bi trebala jos i za Zg? Bas mi je zao, kako je sve to okrutno prema nama 🥺 tesko je pogotovo kad znas da je to malo stvorenje koje ste napravili , u tvojoj utrobi…. Evo samo dok pisem, place mi se.. samo neka nam sve to sto prije prode, sa sto manje boli i patnje 💔

Ja sak inače kod dr. Grgurevića na Plavom polju, ali sve preglede sam obavljala u poliklinici u bolnici jer sam ionako bila rizična zbog trombofilije… Ta me trombofilija bila pripremila da postoji neki rizik, ali nisam očekivala da će se ovo baš dogoditi. Užasno je teško, ali moram reći kad čitam sve po forumu, imam neko novo poštovanje prema nama ženama, koliko smo snažne, koliko toga možemo izdržati i preživjeti, i to mi daje snagu da nisam sama i da će sve ovo proći i doći će ljepši dani… ❤️ Ako budeš ikad za razgovor ili nešto, slobodno mi se javi…

Doci ce ljepsi dani, sto kazu sve se događa s razlogom, nece nam Bog dati vise nego sto mozemo podnijeti...💕 Ali nazalost sve te neke datume nikad nećemo moći zaboraviti, uvijek ce nam ostati u mislima... Također, javi se draga i sad u utorak ovdje i ako zelis ovako se mozemo cuti.. citala sam bas sinoc o tom higromu, ne bih ni znala da i to postoji i da je nesto tako grozno 🥺

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lota 🌼
    13. Studeni 2021. 08:19

Lida 🌼

Pozdrav, evo i mene nazalost s ljetnih beba ovdje.
    Missed ab, po ZM sam 13+3 bila a plod se prestao razvijati na 10+3. U srijedu otisla otvoriti komplikacije i gin odmah napravio pregled, kad sam vidjela da se bebica ne mice sve mi je bilo jasno. Pokusavao je barem 10min pronaci otkucaje ali bezuspješno. Sljedeci dan sve potvrdeno kod drugog gina u bolnici. 💔 Zatrazila sam opcu anesteziju, sva sreća sto mi svekrva radi u bolnici pa sam uspjela sve pretrage rijesiti u ova dva dana, inace ne bih stigla, a sigurno ne anesteziologa jer je prepun termina. Zao mi je svake koja je primorana na lokalnu, po meni je to nehumano 😔
    Najviše me boli sto mi je stomacic bas iskocio ispod pupka, toliko sam se puta ponosno uslikala dan prije. I sto znam da je to malo nevino bice u meni i bit ce do ponedjeljka. 😭 Mazim stomak i placem kao da je jos uvijek tu…🥺 Stalno se propitujem gdje sam pogrijesila, sta sam radila na tih 10+3 da je bebici stalo srce. Jako je tesko i ne bih ovo pozeljela stvarno nikome.
    Treba li se u bolnicu ponijeti svoju spavacicu, koliko se dugo ostaje nakon opce, je li imala koja kakve komplikacije tijekom ili poslije anestezije? Strah me jako….

Hej draga Lida, pa ti si u istoj grupi ljetnih beba sa samnom bila. Sta se dogadja ? :( znaci samo 4 dana nakon mene isto prolazis. Jako mi je zao i uz tebe sam. Place mi se pri pomisli sto sad cekas i kako se osjecas. 
    Ja sam sada 6i dan ciscenja, tabletama, jako bolno iskustvo i nikako da prodje glava, misli, bol fizicka i psihicka. 
    Jake smo mi, sve ovo je samo jedna velika borba i bit ces jaca. Drzi se. 💕

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Lota 🌼
    13. Studeni 2021. 10:07

misszlica

Drage žene, ne znam je li ovome mjesto na ovoj temi, ali prva je koju sam spazila da bi mi mogla odgovarati.

Danas sam 12tt, u utorak sam išla na pregled (11+4) i uočen je cistični higrom, ako sam dobro shvatila nuhalni nabor je 11mm, doktorica mi je rekla da od cijele trudnoće neće biti ništa… Sada čekam da u utorak idem na biopsiju resica posteljice na sv Duh jer očito se to mora obaviti prije nego te pošalju na pobačaj…
    Ovo mi je prva trudnoća i slomljena sam, ali znam da ću nastaviti gurati i pokušavati dalje, imam savršenog partnera koji mi je ogromna snaga i podrška. Ali najgore mi je sad ovo čekanje kad znam da od svega neće biti ništa, sve je kao gotovo, a bebica je i dalje sa mnom.
    Zanima me je li itko prošao nešto slično, kakva je procedura? Koliko ću čekati još na te nalaze ako svi znamo da moram prekinuti trudnoću jer mi je i doktorica rekla da nije isto pobaciti u 12. i 15. tjednu i da pokušam to što prije riješiti, ali očito ne ide brže od ovoga…
    Biram li sama kakav prekid trudnoće želim, koliko vam je trebalo da se oporavite i nakon koliko ste vremena počele ponovno pokušavati?

Svaki puta kad procitam neko novo iskustvo ovdje, jezim se. 
    Zao mi je i drzi se, kao sto si i napisala, cekati da sto prije zavrsi kako bi krenuli ispocetka, tako nekako sam i ja sada u fazi, samo da zavrsi (kad je vec tako moralo biti) i da se vratim u prvobitno stanje. Bit ce sve dobro. Hrabro dalje 💕 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Lida 🍀
    13. Studeni 2021. 10:13

Lea06

Lida 🌼

Pozdrav, evo i mene nazalost s ljetnih beba ovdje.
    Missed ab, po ZM sam 13+3 bila a plod se prestao razvijati na 10+3. U srijedu otisla otvoriti komplikacije i gin odmah napravio pregled, kad sam vidjela da se bebica ne mice sve mi je bilo jasno. Pokusavao je barem 10min pronaci otkucaje ali bezuspješno. Sljedeci dan sve potvrdeno kod drugog gina u bolnici. 💔 Zatrazila sam opcu anesteziju, sva sreća sto mi svekrva radi u bolnici pa sam uspjela sve pretrage rijesiti u ova dva dana, inace ne bih stigla, a sigurno ne anesteziologa jer je prepun termina. Zao mi je svake koja je primorana na lokalnu, po meni je to nehumano 😔
    Najviše me boli sto mi je stomacic bas iskocio ispod pupka, toliko sam se puta ponosno uslikala dan prije. I sto znam da je to malo nevino bice u meni i bit ce do ponedjeljka. 😭 Mazim stomak i placem kao da je jos uvijek tu…🥺 Stalno se propitujem gdje sam pogrijesila, sta sam radila na tih 10+3 da je bebici stalo srce. Jako je tesko i ne bih ovo pozeljela stvarno nikome.
    Treba li se u bolnicu ponijeti svoju spavacicu, koliko se dugo ostaje nakon opce, je li imala koja kakve komplikacije tijekom ili poslije anestezije? Strah me jako….

Hej draga Lida, pa ti si u istoj grupi ljetnih beba sa samnom bila. Sta se dogadja ? :( znaci samo 4 dana nakon mene isto prolazis. Jako mi je zao i uz tebe sam. Place mi se pri pomisli sto sad cekas i kako se osjecas.
    Ja sam sada 6i dan ciscenja, tabletama, jako bolno iskustvo i nikako da prodje glava, misli, bol fizicka i psihicka.
    Jake smo mi, sve ovo je samo jedna velika borba i bit ces jaca. Drzi se. 💕

Da, vodila sam tamo listu i nisam ni mogla zamislit da cu morat to proci. Iako sam otpočetka imala los osjecaj... Tuzno je sve to ali tako je moralo biti. Cesto sam zalazila i na ovu temu kao da sam znala da cu zavrsiti na njoj. Zao mi je svih nas, ali barem znas da nisi sam, lakse je kad procitas malo iskustva. 🥺 Bilo bi mi draze da se desilo ranije, da ne moram barem na tu kiretazu. Stalno racunam da cu tamo biti za tocno 2 dana i da ce mi uzeti to malo moje cudo. Hvala ti sto si me se sjetila, i drzi se. Sto nas ne ubije, to nas ojaca ♥️😊

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.