![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Pozdrav cure,
Nova sam na ovdje.Već duze vrijeme vas pratim,a nikako da se uključim i podijelim svoju priču.06/2020 sam imala vanmaternicnu trudnocu,srećom nije mi odstranjen jajovod.Tužna jer mi je to bila prva trudnoca, ali ipak pozitivna nastavimo dalje i onda opet sok.😱
03.05. Bila na prvom pregledu,trudna 6+1,sretna jel
Je sve u redu( plod u maternici).Na drugom pregledu sa 8+2 doktorica nije imala lijepe vijesti.Plod se prestao razvijati u 6 tjednu😔.Otišla u bolnicu na medikametni prekid trudnoće i sve se očistilo.krvarila sam još nekoliko dana,a sada samo malo smedkasto.Za dva tjedna idem na kontrolu,po Phd nalaz da vidimo koji je uzrok.Zanima me vaše mišljenje koje pretrage bi bilo dobro napraviti,i također sto mislite o cjepljenju za covid?
Hvala vam na vašim riječima ovdje puno znaci kad čuješ price slične svojoj🙌🏻❤️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Tina bas mi je zao da si nam se prikljucila. Ja ti ne mogu puno pomoc jer sam ja imala inducirani u 16tt i znali smo tocan razlog. Nisam imala ponavljane situacije pa me nisu ni slali da dodatne pretrage.
Koliko sam pohvatala od cura phd najcesce ne da nikakve konkretne razloge pa se nemoj razocarat ako i tebi bude slucaj. Sto se pregleda tice neka od drugih cura ce ti sigurno znat rec vise. Ja sam svakako za ponovit papu, briseve, stitnjacu.
Sto se cijepljenja tice ja sam radi posla i toga sto volim putovati htjela se cijepiti al su me doktorica opce prakse i ginekologica za sad odgovorile posto sam do travnja bila trudna a sad idemo u nove pokusaje. U principu ne bi trebalo bit nista al nije dovoljno istrazeno a s obzirom da dolazi ljeto i tad bude puuuno manje slucajeva dogovorile smo se pricekat jesen pa vidjeti u kojoj cu fazi biti.
S obzirom da si se skroz ocistila vjerujem da ce ti pregled proc super. I da ces kad se odlucite na nove pokusaje brzo ugledat plusic.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Drage moje evo da javim da sam nakon 34 dana od S (medikamentozni) dobila M.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Drage moje evo da javim da sam nakon 34 dana od S (medikamentozni) dobila M.
Woohooo 🎉
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Scarlette cestitam na plusicu! Zelim ti skolsku trudnocu 🥰🍀
Nanaj i Zoe jeste radile jos testova? Kakvo je stanje? Drzim fige za + 🤗
BlairWaldrof 🥳🥳🥳 neka je dosla napkon! Od moje jos nista al proslo je tek 27 dana. Iako zadnjih par dana osjecam u trbuhu ko da ce stic svaki cas.
Tina zao mi je da si na ovoj temi i da si vec dva put prosla nesto tako strasno. Tu smo za tebe ako trebas bilosta 😊 sto se tice pretraga ja sam ko xoxo prvi put pa nisam u tome tolko, jos cekam pregled kod gonekologa p da me uputi dalje.
Sto se tice cijepljenja, ja sam ga obavila kad sam saznala da moram prekinut trudnocu. Tj dva tjedna nakon postupka. Drugu dozu cu dobit za neka 3 tjedna, a od tad jos mjesec, dva sigurno necemo moc pokusavat pa mislim da sam ok. Nitko nema jasne podatke o tome i trudnoci pa ako planiras odmah krenut dalje ja bi rade pricekala na tvom mijestu. Ja cu pitat gin kolika pauza nakon druge doze treba bit i to poslusat. Posto sam znala da imamo sad par mjeseci pauze odlucila sam se cijepiti jer sam za to apsolutno i nekako bar da znam da cu u iducoj trudnoci bit zasticenija posto radim medu ljudima stalno i ako krene na jesen novi val da budem ok. Al najbolje ti je s doktorom o tom popricat ako nisi sigurna.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
tina0409 zao mi je jako zbog tvog iskustva, zelim ti brz oporavak i puno srece, da ubrzo dodje nagrada nakon tvoje boli.
Lori right back atcha sretno na pregledu!
Blair super da je stigla m Bette you go girl, sretno!
Zoe jesi ponovila test? Doduse, jos je dosta rano, ima jos vremena, drzim fige!
Scarlett jupiiii, jako mi je drago! Razumijem strah, i sama sam stalno u nekoj trti mrti, treba naci nacin veseliti se lijepoj vijesti bez te tjeskobe automatske, samo ga jos nisam otkrila.
Druge sve curke, XOXO, BubaT, NanaJ, Hera, pingo i sve druge koje mozda nisam izdvojila, mislim na vas i saljem pozitivne vibre. MTB especially.
Razumijem za odmor od foruma, i samoj mi treba odmak jer glava luda splasena ide u razne brije i analize...pa se trudim sto vise biti na zraku, u prirodi, nekako iskljuciti mozak i nadati se najboljem.
Veliki hug svima!
Calrissa nadam se da si dobro i da ce sve bit super. Probaj se opustit kolko mozes i javljaj nam povremeno dobre vijesti 🤗😘
Pingo uzmi odmora kolko ti treba, nekad treba napravit pauzu. Javi nam se kad ces bit spremna da znamo da si dobro ❤️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hvala vam cure .❤️
Dugo sam se premišljala dali se priključiti forumu,ali ovdje smo sve prošle isto i znamo kako je to.Teško mi je pričati sa svojim prijateljica o svemu ovome kad su one imale uredne trudnoće.Velika podrška mi je moj decko,koji je uvijek pozitivan.😊
A sto se tiče cijepljenja još ću malo pričekati,jer bi cim dobijemo zeleno svjetlo od doktora krenuli u nove pobjede.💪🏻
Nadam se da ćemo sve uskoro ugledati svoje ➕.😘
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Scarlette cestitam na plusicu! Zelim ti skolsku trudnocu 🥰🍀
Nanaj i Zoe jeste radile jos testova? Kakvo je stanje? Drzim fige za + 🤗
BlairWaldrof🥳🥳🥳 neka je dosla napkon! Od moje jos nista al proslo je tek 27 dana. Iako zadnjih par dana osjecam u trbuhu ko da ce stic svaki cas.
Tina zao mi je da si na ovoj temi i da si vec dva put prosla nesto tako strasno. Tu smo za tebe ako trebas bilosta 😊 sto se tice pretraga ja sam ko xoxo prvi put pa nisam u tome tolko, jos cekam pregled kod gonekologa p da me uputi dalje.
Sto se tice cijepljenja, ja sam ga obavila kad sam saznala da moram prekinut trudnocu. Tj dva tjedna nakon postupka. Drugu dozu cu dobit za neka 3 tjedna, a od tad jos mjesec, dva sigurno necemo moc pokusavat pa mislim da sam ok. Nitko nema jasne podatke o tome i trudnoci pa ako planiras odmah krenut dalje ja bi rade pricekala na tvom mijestu. Ja cu pitat gin kolika pauza nakon druge doze treba bit i to poslusat. Posto sam znala da imamo sad par mjeseci pauze odlucila sam se cijepiti jer sam za to apsolutno i nekako bar da znam da cu u iducoj trudnoci bit zasticenija posto radim medu ljudima stalno i ako krene na jesen novi val da budem ok. Al najbolje ti je s doktorom o tom popricat ako nisi sigurna.
Lh trakice svijetle tj danas je svijetlila tako da T nije, bilo bi mi cudno da je jer smo pazili i pazit cemo do 8 ili 9 mj, tad cemo imati kompletne nalaze i nadam se da cemo dobiti zeleno svijeto. Izgleda da mi se sve poremetilo jer ipak sam ja prosla 2 kiretaze u razmaku od 3 mj i treba tijelu da se oporavi. Danas mi je sinulo da mi se mozda ciklus poremetio radi cjepljenja, naisla sam na par clanaka o tome ali ne zalim nikoga plasiti, vratit ce se sve u normalnu nadam se do 9 mj.
Svima koji idete po nove plusice zelim da ih ugledate sto prije i jako se veselim svakom 🙏🏼🥰
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Bok curke
Samo da javim da sam pišnula u srijedu ujutro. Imamo plus ➕!
Malo je za reć da sam sretna i prestravljena u isto vrijeme. Idem idući tjedan kod gin pa ćemo vidjet šta će on reć.
Zasad se mičem s foruma jer mi mozak ludi od svega. Želim svima sve najbolje! Držite se lavice! 😘
Cestitke!!!! Samo polako, bit ce sve ok❤
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji