Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Rujan 2019. 16:26

Evo mene s kontrole. Dali su mi opet uterotonik, smanjilo se na 7mm. Triba jos malo, tako da sam i dalje na iglama. Ali dr. su definitivno odlucili da ce biti bez kiretaze

Nova19
    10. Rujan 2019. 17:28

mrvičak

Evo mene s kontrole. Dali su mi opet uterotonik, smanjilo se na 7mm. Triba jos malo, tako da sam i dalje na iglama. Ali dr. su definitivno odlucili da ce biti bez kiretaze

Uh, bome se fino tebi primilo... ali bitno da nije za kiretazu i da si to izbjegla... kada ideš ponovo na kontrolu?

Nadam se da ti je ovaj put to to 🤞🏻

10. Rujan 2019. 19:45

Nova19

mrvičak

Uh, bome se fino tebi primilo… ali bitno da nije za kiretazu i da si to izbjegla… kada ideš ponovo na kontrolu?

U petak popodne. Kažu doktori da je sve osim ploda bilo za 11 tjedan trudnoće. Zato duže traje 

Nova19
    10. Rujan 2019. 20:23

mrvičak

Nova19

mrvičak

Uh, bome se fino tebi primilo… ali bitno da nije za kiretazu i da si to izbjegla… kada ideš ponovo na kontrolu?

U petak popodne. Kažu doktori da je sve osim ploda bilo za 11 tjedan trudnoće. Zato duže traje

Vratiti će se sve uskoro u normalu... drži se i javi 💖

10. Rujan 2019. 20:47

Nova19

mrvičak

Nova19

mrvičak

Vratiti će se sve uskoro u normalu… drži se i javi 💖

Ocu draga. Ti također ❣️❣️🙏

Nova19
    12. Rujan 2019. 08:56

Bok cure! Evo sutra idem u Petrovu na još jedan UZV i nadam se da je to to...
    Doktorica mi je predložila da se u roku 2 mjeseca može napraviti prekoncepcijska obrada koju sam objeručke prihvatila (prvo sam išla googlati da vidim šta je to) 😁
    Nadam se da će svi nalazi biti u redu ili da će se pokazati ako negdje nešto šteka da postoji terapija 🤞🏻
    Bit ću mirnija za slijedeću trudnoću kolko tolko... najteže je staviti u stranu T ali to je za naše dobro, i dva mjeseca brzo prođe... pa se nadamo iza Božica ponovno krenuti u akciju...
    Kako ste vi cure? Nadam se da bolje iz dana u dan... istina je da je lakše kada se priča sa bliskim osobama o tome...💕

jelenajelena
    12. Rujan 2019. 09:14

https://lolamagazin.com/2016/12/14/sta-nakon-spontanog-pobacaja-nista-ides-dalje-cekas-svoje-dugino-dete/

Evo curke malo utjehe..procitajte...znam da je sve to tesko proci i tesko je ne misliti svali dan o tome..i .mislim da smo sve dozivjele istu sudbinu...ali netreba gubit nadu....zelim vam svima ubrzo plusice 🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

12. Rujan 2019. 10:10

Nova, ugleda cemo mi brzo naše nove plusiće i dočekati bebače u rukama. Drago mi je da si mirnija.
    Ja sam skroz ok, mislila sam da cu biti gora, lakše mi je kada nekom kažem što me muči, prošlo me zatvaranje u sebe i iskreno vr mi se budi libido. Moram pitati dr kada možemo u spolne odnose, iako sam mislila da mi do toga ni najmanje neće biti barem mjesec dana. 
    Jučer sam vadila hormone štitnjače, nalazi će ubrzo pa me baš zanima kakva mi je trenutno situacija. Mi ćemo pričekati dva mjeseca i ako mi tsh bude ispod 1.5. krenuti u akciju. Straha će biti, sigurno, ali bez pokušaja nema ničega, moramo se osnažiti i zdrave glave ući u iduću trudnoću.
    Pijem i dalje folnu, i imunosal, a suprug isto nešto za imunitet.. Sutra popodne idem na uzv opet, više mi je dosadilo da vidimo je li se malo išta sa 7mm. Ne znam na koliko treba doći, ali samo znam da ne treba do 0.

12. Rujan 2019. 10:55

Da vas pitam, pijete li možda neki čaj nakon spontanog? Vrkutu ili nešto slično? 

jelenajelena
    12. Rujan 2019. 11:00

mrvičak

Da vas pitam, pijete li možda neki čaj nakon spontanog? Vrkutu ili nešto slično?

Ja sam pila macinu travu.....a sad sam presla na vrkutu i stolisnik....

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani