Nova19 nakon 4 spontanog su me uputili na humanu pa su nas oni slali na pretrage sve. Kako muz ima spore spermije njima je bilo cudo da sam ja uopce i uspjevala zatrudniti sa takvim spermigramom. Pa nisu htjeli riskirat da nam se oplodi sa sporim spermijem jer to isto moze izazvat spontane u rijetkim slucajevima. Tek nakon ostvarene trudnoce su dosli do tog zakljucka o krvnim grupama. Ako budemo isli na 2.dijete onda mislim da cemo pokusat spontano uz lijekove, jer nisam sigurna da bi uz dijete se opet upustila u ivf.
Baš Vam hvala svima na podršci, divne ste.
Budući za trudnoću nitko nije znao, mislila sam i ovo prešutit, ali kolege na poslu znaju, morala sam reći zbog izbivanja svako dva dana i odlaska na kontrolu.
Danas mi ide crna krv, sa malim komadićima. Mislim da je to to onda, čim više nema čiste krvi.
Nova, kako je tebi tekao spontani?
Mrvičak meni ti je 2 dana išla baš prava krv ali u mahove... već par dana imam smeđu krv a od jučer čak je i prestalo (nakon tjedan dana)... mislim da je tebi pri kraju jer nemaš više svježu krv i vjerujem da si se isto očistila... javi nakon pregleda, držim fige da je to to...
Grizli hvala ti na odgovoru... ja se nadam da ću još jednom uspijeti spontano i do kraja... prva trudnoća mi je bila tako idilična da ne znam od kuda sve ovo nakon nje... možda se naša curica jednostavno tako desila i posložila pa se nadamo da ćemo biti te sreće i za slijedeću T...
Lakše mi je od kada tu na forumu dijelim to iskustvo.. na poslu sam rekla samo kolegi i sefu jer sam uzela bolovanje...
Drugima sam rekla da sam imala virozu, još se trbuh nije kužio pa eto...
Bit će bolje
Budući za trudnoću nitko nije znao, mislila sam i ovo prešutit, ali kolege na poslu znaju, morala sam reći zbog izbivanja svako dva dana i odlaska na kontrolu.
Danas mi ide crna krv, sa malim komadićima. Mislim da je to to onda, čim više nema čiste krvi.
Nova, kako je tebi tekao spontani?Mrvičak meni ti je 2 dana išla baš prava krv ali u mahove… već par dana imam smeđu krv a od jučer čak je i prestalo (nakon tjedan dana)… mislim da je tebi pri kraju jer nemaš više svježu krv i vjerujem da si se isto očistila… javi nakon pregleda, držim fige da je to to…
Grizlihvala ti na odgovoru… ja se nadam da ću još jednom uspijeti spontano i do kraja… prva trudnoća mi je bila tako idilična da ne znam od kuda sve ovo nakon nje… možda se naša curica jednostavno tako desila i posložila pa se nadamo da ćemo biti te sreće i za slijedeću T…
Lakše mi je od kada tu na forumu dijelim to iskustvo.. na poslu sam rekla samo kolegi i sefu jer sam uzela bolovanje…
Drugima sam rekla da sam imala virozu, još se trbuh nije kužio pa eto…
Bit će bolje
Javim se nakon pregleda svakako. Meni je danas 5 dan. Baš razmišljam i sjetim se da sam na proljetnim bebama pitala je li ok da simptomi prestanu (konkretno bol dojki i često dolaženje na wc) i eto meni je to stvarno bio znak da nešto nije u rez, al ipak sam čekala taj pregled 4 tjedna. Kako ste vi ostale zaključile?
Hval Thinci na poslanim pretragama.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Nova, kako je tebi tekao spontani?Mrvičak meni ti je 2 dana išla baš prava krv ali u mahove… već par dana imam smeđu krv a od jučer čak je i prestalo (nakon tjedan dana)… mislim da je tebi pri kraju jer nemaš više svježu krv i vjerujem da si se isto očistila… javi nakon pregleda, držim fige da je to to…
Grizlihvala ti na odgovoru… ja se nadam da ću još jednom uspijeti spontano i do kraja… prva trudnoća mi je bila tako idilična da ne znam od kuda sve ovo nakon nje… možda se naša curica jednostavno tako desila i posložila pa se nadamo da ćemo biti te sreće i za slijedeću T…
Lakše mi je od kada tu na forumu dijelim to iskustvo.. na poslu sam rekla samo kolegi i sefu jer sam uzela bolovanje…
Drugima sam rekla da sam imala virozu, još se trbuh nije kužio pa eto…
Bit će bolje
Javim se nakon pregleda svakako. Meni je danas 5 dan. Baš razmišljam i sjetim se da sam na proljetnim bebama pitala je li ok da simptomi prestanu (konkretno bol dojki i često dolaženje na wc) i eto meni je to stvarno bio znak da nešto nije u rez, al ipak sam čekala taj pregled 4 tjedna. Kako ste vi ostale zaključile?
Na žalost ja ti nisam imala a ma baš nikakve naznake... išla na kontrolni pregled i kada sam vidjela lice doktora znala sam da nešto nije u redu... pitala sam “jel srce kuca?” A on “evo baš gledam...” i sve mi je bilo jasno...
Ja sam imala sve simptome dalje, grudi napete, žgaravicu... prestalo dan-dva nakon šta sam pobacila...
Psihičko teško razdoblje, ali bit će bolje... doći ćemo i mi do naših mrvica 😌
Evo mene s kontrole. Dali su mi opet uterotonik, smanjilo se na 7mm. Triba jos malo, tako da sam i dalje na iglama. Ali dr. su definitivno odlucili da ce biti bez kiretaze
Evo mene s kontrole. Dali su mi opet uterotonik, smanjilo se na 7mm. Triba jos malo, tako da sam i dalje na iglama. Ali dr. su definitivno odlucili da ce biti bez kiretaze
Uh, bome se fino tebi primilo... ali bitno da nije za kiretazu i da si to izbjegla... kada ideš ponovo na kontrolu?
Nadam se da ti je ovaj put to to 🤞🏻
Uh, bome se fino tebi primilo… ali bitno da nije za kiretazu i da si to izbjegla… kada ideš ponovo na kontrolu?
U petak popodne. Kažu doktori da je sve osim ploda bilo za 11 tjedan trudnoće. Zato duže traje
Uh, bome se fino tebi primilo… ali bitno da nije za kiretazu i da si to izbjegla… kada ideš ponovo na kontrolu?
U petak popodne. Kažu doktori da je sve osim ploda bilo za 11 tjedan trudnoće. Zato duže traje
Vratiti će se sve uskoro u normalu... drži se i javi 💖
Vratiti će se sve uskoro u normalu… drži se i javi 💖
Ocu draga. Ti također ❣️❣️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji