Nova drago mi je da zbog tog nalaza današnjeg. Držim ti fige i želim ti veliki uspjeh u idućoj trudnoći ❣️
Ja, evo čekam UZV i 4.kontrolu. Valjda se onih 7mm smanjilo. Spomenut ću im i onaj jajnik što me žica kao da ovuliram
Nova drago mi je da zbog tog nalaza današnjeg. Držim ti fige i želim ti veliki uspjeh u idućoj trudnoći ❣️
Ja, evo čekam UZV i 4.kontrolu. Valjda se onih 7mm smanjilo. Spomenut ću im i onaj jajnik što me žica kao da ovuliram
Držim placeve da ti je sve otišlo i da možeš krenuti dalje 🤞🏻
Svakako javi šta su ti rekli i ga to ziganje u jajniku...🤗🤗
Evo, napokon sam mirna. Sve se smanjilo na 0.4 - 3 mm kako na kojem mjestu. Jajnik me boli jer se sprema ovulacija. Dala mi je već zeleno svjetlo za trudnoću (ta dr. u bolnici!), ali prvo idem u rješavanje tsh. 😊
Nova i mrvičak drago mi je da obe imate dobre nalaze, nek se sve i dalje tako nastavi 🤞🏻🍀 javljajte rezultate i daljnjih pretraga sve koje budete radile 😊 ja cu tek za tjedan dana zvati bolnicu vidjeti jel phd nalaz gotov pa onda s njim na kontrolu i dogovor sa svojom gin sta cemo od pretraga raditi.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Maj4 nadam se da će ti nalaz biti ok... javi svakako šta ćeš sljedeće raditi...
U ponedjeljak muž ide pos svoje uputnice za kariogram (kod doktora opće prakse), pa možda već sljedeći tjedan odemo na rebro napraviti taj kariogram...
Htjela bi sve tako ubrzati ali ne želim se kockati... sve će doći na svoje mjesto kada bude vrijeme za to...
Mrvičak baš mi je drago da ti ne prošlo i da si već sobila zeleno svijetlo za novu T!
Javi svakako nalaz TSH i onda u nove pobjede 💪🏻💕
Hvala vam puno, divne ste
Jučer su mi vakumskom aspiracijom sve završili, tako da još za 7 dana trebam otići na kontrolu da dr još jednom pogleda je li sve izašlo. Uspavali su me, tako da nisam ništa ni vidjela, ni čula, a bolovi nakon toga su kao da sam dobila menstruaciju.
Danas imam neki osjećaj praznine...
@Nova19 i moj dječak stalno spominje nešto tipa: kad ti mama rodiš malu bebu... i to me jako pogađa. Trudii smo se da mu ništa ne spominjemo, ali oko sebe imamo baš puno trudnica, pa je valjda on povezao stvari.
Nadam se samo da ćemo otkriti šta je uzrok i da ćemo moć spriječiti da se ponovi u sljedećoj T.
Poppy brz oporavak ti želim i da sve bude uredu na sljedećem ultrazvuku 🍀🤞🏻 nakon kiše mora i sunce izaći 😊
Ne mogu niti zamisliti kako vam je kad klinci pričaju da bi brata ili seku, a još su mali ne možeš im objasniti ništa i morate biti jake da sakrijete svoju bol. Svaka vam čast 🙌🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Poppy tako i naša mala, mi joj isto nismo još ništa rekli baš iz tog razloga koji se na kraju desio... ali uglavnom svi njezini prijatelji imaju bracu ili seku pa upija valjda...
Kaže mi prije dva dana “mama, hoćeš mi kupiti bracu ili seku”, rekla sam joj da se to ne kupuje, a ona meni “to se rodi, a kad ćeš ti roditi?”... srce mi se slomilo ali joj nisam pokazala naravno, samo sam rekla “kada dođe vrijeme za to”...
Vjerujem da će stvarno doći naše vrijeme i naša sreća 💖
Joj, sto sudbina, a toliko sličnih priča. Mene moje dijete isto stalno propitkuje kada će seka više doći. Miš mali 😥
Ja sam se danas preforsirala i malo me boli desni jajnik.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji