Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hip_Hopsica
    13. Rujan 2019. 14:37

Poppy i meni je žao što prolaziš kroz sve to i u potpunosti te razumijem (3 spontana i jedna prekrasna curka)... drži se i traži drugo mišljenje. Možda neki drugi doktor uoči nešto što je tvoj propustio. I držim fige da uskoro bude sve OK.
    Ja sad čekam hrpu nalaza, pa krećem u nove akcije. Užasno me strah al moramo probati... nema odustajanja.
    Pozdrav svima

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Nova19
    13. Rujan 2019. 15:46

Hip Hopsica nadam se da ćemo se sve uskoro dopisivati na ljepšim temama i duuugo nakon!
    Lakše mi je kada sam svoje tegobe i bol podijelila sa vama, i stvarno samo pozitivna za budućnost svih nas!
    Drage cure, želim svima da ovo razdoblje bude samo daleka uspomena 💖

Maj4
    13. Rujan 2019. 16:01

Drage cure, uvijek mi je teško pročitati kad se neko novi javi, znam koliko je meni snage trebalo da podijelim svoje iskustvo koliko sam se isplakala dok sam tipkala 😞😞 baš mi je žao što se sve skupa na ovoj tužnoj temi nalazimo. Ali mi je neopisivo drago da se međusobno tješimo i bodrimo, meni baš puno pomogne kad se ovdje otvorim i kad pročitam vaše lijepe riječi, ne mogu vam opisati koliko mi to znači ❤
    Je li danas netko trebao na ultrazvuk? Kako je prošlo? 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

TinchiSk
    13. Rujan 2019. 16:40

I ja sam dugo razmišljala da li da se uopće javim i ustvari me motiviralo to da druge žene vide da nas ima dosta s istom ili sličnom pričom. Ako moje iskustvo nekome pomogne na bilo koji način, ja sretna. Jer znam da sam sve živo na internetu pročitala o pobačaju i iskustvima, i dalje tražim priče i čitam ne bih li saznala nešto novo i nekako si pomogla za dalje.
    Zaista treba vjerovati u sretnu budućnost.
    Meni pomogne svaka vaša poruka tu, kao da imamo svoj mali klub. Znam da vi razumijete i kako se osjećam i čega me sve strah i kakve sve nade imam.

Nova19
    13. Rujan 2019. 17:11

Maj4 ja sam bila danas na UZV i jako su zadovoljni, bilo je još 2,5mm nečega ali vele to je zanemarujuće... 
    doktorica kaže da po tome šta vidi mogla bi već sada ostati trudna, da imam super zalihe jajnih stanica i da slučajno ne mislim da sam stara (imam 40) jer sve izgleda super...
    Ja sam se ipak naručila za prekoncepcijsku obradu i uradio ću kariogram sa mužem pa računam da već krajem 10.mjeseca krenemo u akciju..
    Znam da ste ti maj4 i tinchy bile duže trudne i vaša bol i iskustvo je veće od osobno mojeg (10tt kada je prestalo), ali mi je jako drago da ste tu i osjećam sa svima vama neku drugu povezanost... vjerujem da ćete uskoro držati svoju sreću u rukama 💕 i ja osjećam kao da pripadam nekom malom klubu, ali za bolju budućnost...
    Hvala vam svima šta ste tu... iako pričam o ovome sa svojim bliskim osobama, znam da vi puno bolje shvaćate kroz šta prolazim(o) 😌

13. Rujan 2019. 17:25

Nova drago mi je da zbog tog nalaza današnjeg. Držim ti fige i želim ti veliki uspjeh u idućoj trudnoći ❣️
    Ja, evo čekam UZV i 4.kontrolu. Valjda se onih 7mm smanjilo. Spomenut ću im i onaj jajnik što me žica kao da ovuliram 

Nova19
    13. Rujan 2019. 18:04

mrvičak

Nova drago mi je da zbog tog nalaza današnjeg. Držim ti fige i želim ti veliki uspjeh u idućoj trudnoći ❣️
    Ja, evo čekam UZV i 4.kontrolu. Valjda se onih 7mm smanjilo. Spomenut ću im i onaj jajnik što me žica kao da ovuliram

Držim placeve da ti je sve otišlo i da možeš krenuti dalje 🤞🏻
    Svakako javi šta su ti rekli i ga to ziganje u jajniku...🤗🤗

13. Rujan 2019. 20:04

Evo, napokon sam mirna. Sve se smanjilo na 0.4 - 3 mm kako na kojem mjestu. Jajnik me boli jer se sprema ovulacija. Dala mi je već zeleno svjetlo za trudnoću (ta dr. u bolnici!), ali prvo idem u rješavanje tsh. 😊

Maj4
    13. Rujan 2019. 21:07

Nova i mrvičak drago mi je da obe imate dobre nalaze, nek se sve i dalje tako nastavi 🤞🏻🍀 javljajte rezultate i daljnjih pretraga sve koje budete radile 😊 ja cu tek za tjedan dana zvati bolnicu vidjeti jel phd nalaz gotov pa onda s njim na kontrolu i dogovor sa svojom gin sta cemo od pretraga raditi.

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Nova19
    13. Rujan 2019. 21:43

Maj4 nadam se da će ti nalaz biti ok... javi svakako šta ćeš sljedeće raditi...
    U ponedjeljak muž ide pos svoje uputnice za kariogram (kod doktora opće prakse), pa možda već sljedeći tjedan odemo na rebro napraviti taj kariogram...
    Htjela bi sve tako ubrzati ali ne želim se kockati... sve će doći na svoje mjesto kada bude vrijeme za to...
    Mrvičak baš mi je drago da ti ne prošlo i da si već sobila zeleno svijetlo za novu T!
    Javi svakako nalaz TSH i onda u nove pobjede 💪🏻💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.