Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hip_Hopsica
    09. Rujan 2019. 11:23

TinchiSk jel možeš molim te napisati koje pretrage su ti dali da napraviš? voljela bih što više toga pokriti/sakupiti u narednih mjesec dana prije nego što uopće pomislim na nove pokušaje.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

09. Rujan 2019. 12:00

Čitajući, vidim da ste svi radili pretrage ili ih radite. Meni je moja napravila papu i briseve, tri dana prije nego sam saznala za spontani, štitnjaču svakako kontroliram, pa me sve strah da me svakako morala uoutit na ostalo iako je prvi spontani. 

Maj4
    09. Rujan 2019. 12:25

Tinchi da bila sam na zimskim 😞 hvala ti, grozno je ovo što nam se događa.
    Meni je moja gin rekla isto da ćemo obaviti sve pretrage kad se oporavim, a phd čekamo još dva tjedna. Vrijeme kao da mi je stalo 🙄🙄
    Što se emocija tiče to je normalno, ali moramo sve ostati pozitivne i vjerovati u bolje. Ne znam kakva je tvoja priča, jeste imali problema sa začećem, imate li djece. Ali vjerujem da je šteta da odustanete. Pustiti da prođe malo vremena, da se vi posložite, obaviti pretrage i u nove borbe ❤
    Mrvičak ja koliko sam skužila tek nakon 2-3 spontanog se obavljaju dodatne pretrage. Ovisno valjda o doktoru. Meni je ovo drugi, prvi je bio prije 3g u 6tt. Tad mi nitko nikakve pretrage nije ni spominjao, niti sam ja bila upućena. A sad ću sve obaviti pa ćemo planirati šta i kako dalje ovisno o rezultatima. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Nova19
    09. Rujan 2019. 12:48

Cure bok, vratila se ja sa pregleda... ugl, sve je otišlo... ima još naznaka da ću se ljuštiti i još krvariti ali nije se ništa zadržalo pa sam odahnula...
    Preporučila mi ne kariogram i histeroskopiju... tako da ću poslije posla do svog prim ginekologa po uputnice jer imam pravo na to...
    Kasnije mi je u planu opet provjeriti štitnjaču i hormone... sve u svoje vrijeme... sada se treba tijelo ponovno dovesti u normalu 😔

09. Rujan 2019. 13:11

Nova19

Cure bok, vratila se ja sa pregleda… ugl, sve je otišlo… ima još naznaka da ću se ljuštiti i još krvariti ali nije se ništa zadržalo pa sam odahnula…
    Preporučila mi ne kariogram i histeroskopiju… tako da ću poslije posla do svog prim ginekologa po uputnice jer imam pravo na to…
    Kasnije mi je u planu opet provjeriti štitnjaču i hormone… sve u svoje vrijeme… sada se treba tijelo ponovno dovesti u normalu 😔

Bravooo, Nova!!! 🎉🎉❣️Nadam se da cu s istim rezultatima i ja sutra doci kuci. Danas mi tece tamnija krv i dosta vise nego jucer. Al to je to ljuštenje endometrija uslijed uterotonika.
    S

Maj4
    09. Rujan 2019. 13:56

Nova baš mi je drago da se sve samo očistilo 🤗

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Mari1313
    09. Rujan 2019. 14:10

Drage zene, dosta se vasih nadimaka sjecam sa zimskih beba. I ja sam tamo bila na pocetku, i nazalost imala spontani u 9.tjednu. Jako mi je zao sto se srecemo na ovoj temi, a pogotovo sto su neke od vas to prosle vise puta :( ja imam dvoje djece, a ne prodje dan da ne pomislim na ovu mrvicu. mi smo se odluci li sada par mjeseci malo pričekati da dodjem k sebi malo. Vama svima zelim puno puno srece i da se opet skupa nadjemo na nekoj veselijoj temi %:) 

TinchiSk
    09. Rujan 2019. 14:11

Hip, dali su mi popis pregleda koji se ustvari daju kod ponavljajućih pobačaja iako je meni prvi. Ne mogu slikati papirić pa ću vam sve napisati.
    1. KKS, CRP, urin sed, mali koagulogram, AST, ALT, GGT, LDH, urea, kreatinin, GUK natašte, OGTT
    2. Kompletne cervikalne briseve, urinokulturu atb. broj klica
    3. Testove trombofilije, FV, FII, AT III, MTHFR, PAI, Protein S, Protein C
    4. TSH, fT4, fT3
    5. Ginekološki UZV pregled u prvih 8 dana ciklusa
    6. Papa test
    To je to!
    Nova19, drago mi je da je sve ok.
    Maj4, ja imam sina od 10 godina. Rastavljena sam, moj dragi nema djece. Nismo imali problema sa začećem, ostala sam trudna drugi mjesec od kad smo prestali paziti. Već to je bila velika sreća, mislila sam da će duže trebati. Sa sinom sam ostala trudna iz prve, ali to je bilo prije 11 godina. 
    Ma vjerujem da ćemo pokušati opet, samo te ovakvo iskustvo baš šokira. A treba dugih 9 mjeseci brige izdržati. Dobro, vidjet ćemo sve, nije da danas moramo odlučiti. 
    Ali teško je, zar ne? Ostati jaka i dalje. Smijati se. Truditi se. Biti sretna i dalje. A takva praznina ostane u nama.

Nova19
    09. Rujan 2019. 16:41

Cure, bit ćemo mi ok... treba proći Mao vremena, nekome više nekome manje, ali krenut ćemo u nove pobjede, pozitivno sa dozom straha ali koja će biti pod kontrolom...
    Želim vam da dobijete odgovore koje trebate i da se naprave sve moguće pretrage za unutarnji mir...
    A bebica će doći, kad-tad, baš ta koja je suđena ❤️
    Ja ću ponovno ići na pregled u bolnicu kroz 10-tak dana i nadam se da ću biti mrvicu pozitivnija i smirenija ...

Aristea
    09. Rujan 2019. 18:21

Cure želim vam svu sreću svijeta od srca! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Puno pusa i zagrljaja vam saljem!!! 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.