Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poppy
    14. Rujan 2019. 08:54

Hvala vam puno, divne ste 
    Jučer su mi vakumskom aspiracijom sve završili, tako da još za 7 dana trebam otići na kontrolu da dr još jednom pogleda je li sve izašlo. Uspavali su me, tako da nisam ništa ni vidjela, ni čula, a bolovi nakon toga su kao da sam dobila menstruaciju.
    Danas imam neki osjećaj praznine... 
    @Nova19 i moj dječak stalno spominje nešto tipa: kad ti mama rodiš malu bebu... i to me jako pogađa. Trudii smo se da mu ništa ne spominjemo, ali oko sebe imamo baš puno trudnica, pa je valjda on povezao stvari.

Maj4
    14. Rujan 2019. 09:25

Nadam se samo da ćemo otkriti šta je uzrok i da ćemo moć spriječiti da se ponovi u sljedećoj T. 
    Poppy brz oporavak ti želim i da sve bude uredu na sljedećem ultrazvuku 🍀🤞🏻 nakon kiše mora i sunce izaći 😊
    Ne mogu niti zamisliti kako vam je kad klinci pričaju da bi brata ili seku, a još su mali ne možeš im objasniti ništa i morate biti jake da sakrijete svoju bol. Svaka vam čast 🙌🏻 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Nova19
    14. Rujan 2019. 09:38

Poppy tako i naša mala, mi joj isto nismo još ništa rekli baš iz tog razloga koji se na kraju desio... ali uglavnom svi njezini prijatelji imaju bracu ili seku pa upija valjda...
    Kaže mi prije dva dana “mama, hoćeš mi kupiti bracu ili seku”, rekla sam joj da se to ne kupuje, a ona meni “to se rodi, a kad ćeš ti roditi?”... srce mi se slomilo ali joj nisam pokazala naravno, samo sam rekla “kada dođe vrijeme za to”...
    Vjerujem da će stvarno doći naše vrijeme i naša sreća 💖

ribi1234
    14. Rujan 2019. 09:52

Bravo cure! Sad samo hrabro dalje <3
    A ti mrvičak- u akciju!

14. Rujan 2019. 20:11

Joj, sto sudbina, a toliko sličnih priča. Mene moje dijete isto stalno propitkuje kada će seka više doći. Miš mali 😥
    Ja sam se danas preforsirala i malo me boli desni jajnik.

Nova19
    15. Rujan 2019. 11:01

mrvičak

Joj, sto sudbina, a toliko sličnih priča. Mene moje dijete isto stalno propitkuje kada će seka više doći. Miš mali 😥

Koliko tvoje dijete ima godina? Dječica su jako pametna i upijaju okolinu... moja curka tako voli malu bebu da nije fer da ona ne dobije svoju bracu ili seku... jako je brižna i pažljiva... e sada, vidjet ćemo kada dobije društvo koje ne može vratiti hahaha
    Ja sam jučer počela osjećati simptome ovulacije (osjetljivije dojke i jajnike)... pa vjerujem da se vraća polako u normalu...
    Jedva čekam da prođe još 10.mjesec pa idemo na novi pokušaj...🤞🏻

TinchiSk
    15. Rujan 2019. 14:53

Jedva čekam da počnete javljati dobre vijesti u grupu!

15. Rujan 2019. 20:20

Nova19

mrvičak

Koliko tvoje dijete ima godina? Dječica su jako pametna i upijaju okolinu… moja curka tako voli malu bebu da nije fer da ona ne dobije svoju bracu ili seku… jako je brižna i pažljiva… e sada, vidjet ćemo kada dobije društvo koje ne može vratiti hahaha
    Ja sam jučer počela osjećati simptome ovulacije (osjetljivije dojke i jajnike)… pa vjerujem da se vraća polako u normalu…
    Jedva čekam da prođe još 10.mjesec pa idemo na novi pokušaj…🤞🏻

6 godina i strašno je pažljiv prema bebama 🌸❣️
    Neka nama ovulacije 🙏🎉🎉 ja i dalje mrvu krvarim, ali skroz smeđe. Čak smo obavili svoje sinoć😂 mene je libido kao lud, nikada gora nisam bila. Valjda me hormoni udaraju 🤦‍♀️

15. Rujan 2019. 21:47

Poppy

Hvala vam puno, divne ste
    Jučer su mi vakumskom aspiracijom sve završili, tako da još za 7 dana trebam otići na kontrolu da dr još jednom pogleda je li sve izašlo. Uspavali su me, tako da nisam ništa ni vidjela, ni čula, a bolovi nakon toga su kao da sam dobila menstruaciju.
    Danas imam neki osjećaj praznine…
    @Nova19 i moj dječak stalno spominje nešto tipa: kad ti mama rodiš malu bebu… i to me jako pogađa. Trudii smo se da mu ništa ne spominjemo, ali oko sebe imamo baš puno trudnica, pa je valjda on povezao stvari.

Poppy, zao mi je sto se susrećemo na ovoj temi. 😥 Najbitnije je sada sa je sve proslo i da tijelo moze krenuti u oporavak, barem nemas traume jer si uspavana bila. 🙏

Nova19
    15. Rujan 2019. 21:52

mrvičak

Nova19

mrvičak

Koliko tvoje dijete ima godina? Dječica su jako pametna i upijaju okolinu… moja curka tako voli malu bebu da nije fer da ona ne dobije svoju bracu ili seku… jako je brižna i pažljiva… e sada, vidjet ćemo kada dobije društvo koje ne može vratiti hahaha
    Ja sam jučer počela osjećati simptome ovulacije (osjetljivije dojke i jajnike)… pa vjerujem da se vraća polako u normalu…
    Jedva čekam da prođe još 10.mjesec pa idemo na novi pokušaj…🤞🏻

6 godina i strašno je pažljiv prema bebama 🌸❣️
    Neka nama ovulacije 🙏🎉🎉 ja i dalje mrvu krvarim, ali skroz smeđe. Čak smo obavili svoje sinoć😂 mene je libido kao lud, nikada gora nisam bila. Valjda me hormoni udaraju 🤦‍♀️

A Slatkica 💖 meni maloprije kaže kćer “mama, kada ću ja dobiti pravu seku?” (Jer ima neku lutku koja joj sluzi kao seka)... nadam se da ću joj uskoro uspijeti ispuniti želju...
    I meni je libido na vrhuncu tim više šta nismo imali odnose skoro 3 mjeseca, od kad sam saznala da sam trudna...
    Neka sve dođe na svoje mjesto... a TinchiSk vjerujem da ćeš i ti sa nama tipkati na bebama prije nego šta misliš 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.