Lavica slažem se s tobom. U ponedjeljak ću pričati sa 3 različita doktora pa ću svakog pitati za pretrage, da me upute...
Prošli petak su mi vadili krv i dala urin ali mi ništa nisu rekli jesu li nalazi uredni ili ne...
U ovoj trudnoći sam od početka bila na aspirinu, pa clexane i utrogestan... vjerujem da je bila Krom.greska ali ne želim prepustiti ništa slučaju i hoću raditi još pretraga za svaki slučaj.. koma mi je da te nitko ne uputi ako sam ne tražiš! Hvala Bogu na forumima da čovjek nauci i sam sebi pomogne
Nova nažalost tako je,prepušteni smo sami sebi nekad...
Ok ako je i kromosomska pogreska, onda nek pošalju muža na spermio da se vidi morfologija spremija. Ja ne znam kako vi al ja sam tip da idem glavom kroz zid ako sam nešto zacrtala i postoji najmanja sumnja. Strah me suočit se al želim znati što je na stvari..
Cure hvala vam ❤ lakše mi je kad sam to podijelila s vama, me mogu vam opisati koliko mi to znači 🙂
Mi trudnoću nismo planirali, kad sam skužila da mi kasni prvo što sam se sjetila je bio taj spontani prije 3g i toliki strah sam imala da se opet ne ponovi da nisam htjela praviti test do prvog pregleda. Do 12tt nismo nikom rekli, računaš poslije je sigurno nema šta poći po zlu. Već sad me strah kako ću kad budemo planirali trudnoću neću prestat strahovati dok ne čujem da plače.
Lavice slažem se s tobom, bez obzira koji tjedan je to neopisiva bol za svaku od nas za koju u tom trenutku nema utjehe i koja se ne zaboravlja.
Mene je moja gin obišla u bolnici, išla je nešto svoje obaviti pa je svratila i do doktora da vidi kako je sve prošlo. Rekla mi je sama da ćemo obaviti sve što se može kad se oporavim. Jer ona koliko radi ja sam joj druga u ovim tjednima sa gubitkom.
Nova javi nam šta ti preporuče doktori.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Mene vec hvata ogroman strah od nove trudnoce, a mogu zamisliti kako je tek vama koje ste imale spontani u višoj trudnoći ili veći broj istih 😥
Nova nažalost tako je,prepušteni smo sami sebi nekad…
Ok ako je i kromosomska pogreska, onda nek pošalju muža na spermio da se vidi morfologija spremija. Ja ne znam kako vi al ja sam tip da idem glavom kroz zid ako sam nešto zacrtala i postoji najmanja sumnja. Strah me suočit se al želim znati što je na stvari..
Muž je napravio spermiogram prije trudnoće i plivači su mu dobri... imao ne neku upalu ali to smo riješili i nalazi su bili uredni prije T.
Napravila sam briseve, papu, tsh, fsh, štitnjaču... svi nalazi uredni... trombofiliju imam, ali to sam se pikala i imala pod kontrolom... sada ću napraviti kariogram, iako mi je prva Trudnoca prije 5 god bila uredna i školska...
Nažalost tu su godine, ja 40 muž 44... ali ne odustajemo...
Ja sam uvijek mislila da je to prestaro za trudnoću, da neću roditi nakon 40., ali nisam planirala sva ova spontana i da neću ostvariti drugu trudnoću prije 40... tako da sam promjenila mišljenje i ne odustajem 🙃
Mrvičak prebroditi ćemo mi taj strah i uskoro se skupa veseliti i bodriti na nekoj temi beba 😉👶
Nova puno snage i sreće vam želim, za bebaća nikad nije kasno 👶🤗🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Evo mene s kontrole. I dalje se cistim sama dali mi novu injekciju uterotonika i opet za dva dana u bolnicu. Valjda ce se vise sve samo ocistit.
Evo mene s kontrole. I dalje se cistim sama dali mi novu injekciju uterotonika i opet za dva dana u bolnicu. Valjda ce se vise sve samo ocistit.
Nadam se da ćeš se brzo očistiti... ja idem sutra na pregled da vidim ako ne sve otišlo... nadam se isto da je, bit će mi lakše psihički ako ništa drugo 😒
Javi se nakon pregleda 🤞🏻
Nadam se da ćeš se brzo očistiti… ja idem sutra na pregled da vidim ako ne sve otišlo… nadam se isto da je, bit će mi lakše psihički ako ništa drugo 😒
Javi se nakon pregleda 🤞🏻
Al mislim da je definitivno da necu na kiretazu. Javi se ti isto 🙏💞
Pozdrav, cure! Uh, teška je ovo tema i nisam se mislila javljati, ali lakše je podijeliti tugu s nekim tko razumije. Ovdje vidim da nisam jedina 😭
Imala sam spontani 1.8., u 19. tjednu. Iscurila mi je plodna voda, na poslu sam bila, hitna me prevezla u Petrovu. Napravili mi uzv i rekli da moraju inicirati porod, dobila injekcije za izazivanje trudova. Bol je bila užasna, i ona fizička, koja je prošla, ali i ona psihička koja me prati i dugo će me pratiti. Trajalo je 6 i pol sati, nakon toga kiretaža. Srećom to je sve bilo ok, treći dan sam išla doma. Odradila briseve u međuvremenu, sve negativno. Podignula PHD u Petrovoj, sve uredno. Otići ću kod svoje ginekologice na pregled i raspitati se što još mogu napraviti. Jako smo se veselili bebici i kako vrijeme prolazi, sve mi je teže. Nisam sigurna da ću imati snage pokušati ponovno. Divim vam se svima koje ste ovo prošle i nastavile dalje ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji