Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    09. Rujan 2019. 20:39

Jaivanpa

Cure želim vam svu sreću svijeta od srca! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Puno pusa i zagrljaja vam saljem!!!

Hvala jaivanpa 💖 pokupit ću malo tvog trudničkog praha za buduću sreću 🥰

Aristea
    10. Rujan 2019. 08:55

Nova19

Jaivanpa

Cure želim vam svu sreću svijeta od srca! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Puno pusa i zagrljaja vam saljem!!!

Hvalajaivanpa💖 pokupit ću malo tvog trudničkog praha za buduću sreću 🥰

Kako kaze pjesma: hodaj, nebo strpljive voli,hodaj, možda se ipak sve u dobro pretvori♥️♥️❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Nova19
    10. Rujan 2019. 09:23

Jaivanpa

Nova19

Jaivanpa

Kako kaze pjesma: hodaj, nebo strpljive voli,hodaj, možda se ipak sve u dobro pretvori♥️♥️❤️

Tako je, kada je najteže treba nastaviti 💖💋

Grizli
    10. Rujan 2019. 10:15

Nova19 vidila sam pitanje na zimskima pa da ti tu odgovorim mozda jos kojoj treba info.
    Tocno ja sam prije ivf-a zatrudnila 4 puta prirodno u 2 godine, prakticki nakon svakog pokusavanja u roku 1-2 mj. Izmedju imali pauze zbog spontanih. Od pretraga radili kariogram oboje (mi smo termin najbrze dobili u klaicevoj, a i nalaz je bio jako brzo gotov. Nemaju geneticara al lako ako nesto nike u redu se ode na kbc rebro ili negdje drugdje. Nemaju onu foru da prvo moras na pregled kod njih pa na testiranje jet to onda jako oduzi), histeroskopiju sa hatching sam imala 4 mj prije uspjesnog FET-a, imuno pretrage: anti-dsDNA, ANA, ENA, uz to kortizol, adenostendion, vit D, B12, folna, tromboflija sve... Uglavnom nalazi svi uredni. Vit D bio nesto malo nizi i sa sprejem rijesila u 20 dana ga. Tako da jije dramaticno to bilo. Na kraju nisu otkrili nista pametno ni tocne razloge. Jedino postoji sumnja da su nam krvne grupe nekompatibilne jer sam ja 0+, a on B- i to je dokazano da u 2-3% slucajeva stvara probleme kod zadrzavanja trudnoce jer moje tijelo registrira plod ako je njegove krvne grupe kao patogena i odbaci ga. Uveli mi Decortin i andol 100 ovaj put i uspjeli preci onih famoznih 9tt sto ranije nismo. Onda me prebacili na fragmin 2500 do kraja trudnoce vjerojatno. Pp njihovom misljenju ili je plod ovaj put 0+ krvna grupa ili je neka visa sila ili je Decortin spriječio moj imunitet da odreagira. Ako te jos sto zanima slobodno pitaj.
    Zao mi je vidit toliko cur ana ovoj temi, a posebno jer s mnogima od vas sam komunicirala na zimskima! Drzite se cure i sretno svi da ostvarite svoje zelje! 

10. Rujan 2019. 10:16

Joj, žene moje, ja sam od jučer popodne baš psihički loše. Bila sam ok prije, osim ona prva dva dana kada sam saznala, a jučer me uhvatila bezvoljnost. S nikim mi se ne priča, samo bi bila sama. Još danas opet u bolnicu moram na provjeru je li napokon sve otišlo. 

Aristea
    10. Rujan 2019. 10:17

Nova19

Jaivanpa

Nova19

Jaivanpa

Tako je, kada je najteže treba nastaviti 💖💋

Tako je! Nekad je ono što želimo tako blizu, a odustanemo... Ja vjerujem u čuda..za mene je i moja beba čudo. Kakvu sam operaciju prošla i koji šok i nakon 4 tjedna od toga saznam da sam trudna! Kad sam rekla ljudima da sam trudna nisu mi vjerovali jer su znali sto je bilo...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Maj4
    10. Rujan 2019. 11:11

Mrvičak sretno na pregledu 🤞🏻 Što se bezvoljnosti tiče, moje iskustvo nakon prvog spontanog ti je da dva tjedna nisam ustala ni izašla iz stana stalno sam plakala. A tek kad sam prvi put nekom rekla šta sam prošla, osjetila sam olakšanje, za to mi je trebalo tri mjeseca. Najgore je zakopati to u sebi, probaj pričati s nekim kad budeš imala potrbu možda i tebi pomogne, do tad ti šaljem zagrljaje i puno snage ❤

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Nova19
    10. Rujan 2019. 11:21

Grizli hvala ti od srca na info! A zašto niste dalje išli prirodnim putem uz sve to šta su ti uveli? 
    I mene čekaju pretrage i moram priznati da me strah sljedeće trudnoće ali želja je jača...
    Mrvičak Sve je to normalno kako se osjećaš, i ja jedan dan mislim da mogu sve iz početka, pa nakon toga strah i sto pitanja, pa depra... u par dana saznala za još puno drugih trudnoća u mom okruženju pa mi bude teško iako mi je jako drago za te ljude, opet u meni je ono “zašto ne mi”?...
    Jaivanpa vjerujem u čuda i vjerujem da za sve postoji razlog... želim vam cure da sto prije zagrlite svoje mrvice i uživate u ljepoti roditeljstva ❤️

10. Rujan 2019. 11:36

Baš Vam hvala svima na podršci, divne ste. 
    Budući za trudnoću nitko nije znao, mislila sam i ovo prešutit, ali kolege na poslu znaju, morala sam reći zbog izbivanja svako dva dana i odlaska na kontrolu. 
    Danas mi ide crna krv, sa malim komadićima. Mislim da je to to onda, čim više nema čiste krvi.

Nova, kako je tebi tekao spontani? 

TinchiSk
    10. Rujan 2019. 12:17

Cure, možemo mi to. Evo, lakše je kad se javimo tu jer znamo da nismo same ni jedine.
    Normalno je imati krize sad, osjećati depresiju, pitati se zašto. Ja sam inače psihički stabilna, a svašta sam već prošla u životu. I optimist i vedra i vesela pa me sad uhvati neka tuga.
    Baš sam sad bila na kavi s jednom prijateljicom i njenom curicom od godinu dana, pričala joj sve što sam prošla jer se još nismo vidjele. Kaže ona da se nada da nećemo odustati. Još kad sam curicu vidjela, pojela bih ju najradije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.