Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    12. Rujan 2019. 11:54

Nova19

Jelenajelenajako lijepi članak, hvala ti…
    Mrvičak ja sam prije pila macu i opet ću kada krenemo na bebu… tako i sa folnom…
    Sada ću se probati malo odmaknuti od svega jer znam da ćemo uskoro krenuti u novu akciju, do tada ću sebe dovesti u red, fizički i psihicki… malo se opet okrenuti sebi…
    Najteže mi pada šta je moja kćer sada u fazi “Seke i brace” pa se igra sa bebicom, brine o njoj, hrani, oblaci, stavlja spavati… ali opet, vidim da će uskoro doći do toga, bar se iskreno nadam 💕

Nova19...❤❤🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

12. Rujan 2019. 13:48

Jel postoji mpgucnost da 7 dana nakon spontanog imam ovulaciju? Žiga me lijevi jajnik baš kao u ovulaciji 🤔

Nova19
    12. Rujan 2019. 22:06

mrvičak

Jel postoji mpgucnost da 7 dana nakon spontanog imam ovulaciju? Žiga me lijevi jajnik baš kao u ovulaciji 🤔

Valjda je moguće... meni je na UZV tjedan dana vidjela da još nema naznake ovulacije, ali da se polako sve vraća na mjesto... kaj ćete već raditi na bebici ili ćeš pustiti jedan ciklus da prođe?

13. Rujan 2019. 07:54

Nova19

mrvičak

Valjda je moguće… meni je na UZV tjedan dana vidjela da još nema naznake ovulacije, ali da se polako sve vraća na mjesto… kaj ćete već raditi na bebici ili ćeš pustiti jedan ciklus da prođe?

Ma neću, pustit cu i dva ciklusa, nego me baš žicalo kao ovulacija, a prestala sam krvariti.
    Ako mi štitnjača bude ok, onda samo jedan. 

TinchiSk
    13. Rujan 2019. 08:10

Curke, drago mi je da ste sve bolje i da već razmišljate o novoj trudnoći. Zadnjih nekoliko dana sam pričala sa nekoliko žena koje znaju što mi se dogodilo. Uglavnom, sve imaju priču i znaju nekoga tko je to prošao. I sve su mi rekle: nadam se da nećete odustati. 
    Slažem se s vama, najradije bih odmah krenula ponovno jer bih tako samo nastavila gdje smo stali. Ovako, ako moramo čekati 6 mjeseci... to mi se tako dugo čini.
    Sljedeći tjedan ću na kontrolu kod svoje ginekologice pa ću vidjeti što ona kaže, ali kad sam radila briseve 10-ak dana nakon spontanog, rekla je da možemo pokušati ponovno početkom sljedeće godine. To je tako duuugo, ali vjerujem da se tijelo treba oporaviti. E da, i rekla mi je da nakon kiretaže žena lakše ostane trudna pa sretno vama koje ćete odmah krenuti 😊

TinchiSk
    13. Rujan 2019. 08:17

Jelenajelena, hvala ti za članak, baš me dirnuo. I rasplakao. 
    Zato sam se i javila na ovu temu, da cure koje su prošle isto znaju da nisu same.

jelenajelena
    13. Rujan 2019. 08:36

TinchiSk

Jelenajelena, hvala ti za članak, baš me dirnuo. I rasplakao.
    Zato sam se i javila na ovu temu, da cure koje su prošle isto znaju da nisu same.

Naravno da nismo same.....tu smo jedna za drugu uvijek pa makar se i ne znamo prosle smo istu sudbinu....🥰💋🥰💋

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Poppy
    13. Rujan 2019. 11:02

Zdravo, pridružujem vam se i ja na ovoj temi. Žao mi je što svi prolazimo kroz ovo. 
    Prije dva dana sam saznala (bila sam punih 10w trudna) da je bebi prestalo kucati srce u 9w. 
    Inače, ovo mi je drugi pobacaj (prvi se desio na identičan način, samo u 8w). Ovaj put sam čak i primala Clexane injekcije zbog trombofilije, ali se ipak ponovilo. Od ranije sam pila Novalac i Methyl Folat, tako da ne znam šta sam više mogla učiniti... sad sebe krivim jer sam putovala i ponašala se kao da nisam trudna, ali ko zna da li bi to nešto promijenilo. 
    Jučer sam dobila i nalaz urinokulture i izolovali su mi eserihiju coli. Dr kaže da ne vjeruje da je ona ovo mogla uzrokovati jer ona uzrokuje pobacaj, a ne bi trebalo da steti bebi. Ne znam...

Teško je zaista, pogotovo jer suprug i ja jako teško zatrudnimo, ovaj put smo išli na IVF. Nemamo zamrznutih embrija, tako da ne znam da li ćemo se ponovo odlučiti na isto. 

Jutros sam popila tabletu kako bi pokrenula pobacaj, a u 14h imam zakazan termin kod dr kada će me uspavati i na vakum izvući sve, bar se nadam... Doktor je rekao da je tako najbolje kako ne bi prolazila kroz isto kao prošli put kada sam popila tabletice i sve je trajalo 3 dana.

Vjerovatno ćemo neko vrijeme odmoriti od svega, ali ako imate još neki savjet koje pretrage možemo napraviti, bila bi vam jako zahvalna. Planiram u budućnosti nekad uraditi kariogram, ali iskreno, ne znam šta je još ostalo jer mislim da smo većinu drugih pretraga ranije uradili.

Utjeha mi je jer imam prekrasnog sincica kojem je sada 4 god i 8 mjeseci... on nas uveseljava i za sada je to valjda dovoljno. 
    Hvala :) 

TinchiSk
    13. Rujan 2019. 11:16

Poppy, baš mi je žao što ti se to dogodilo, i to 2. put. Ja sam nedavno stavila popis pretraga koje u Petrovoj preporučuju kod ponavljajućih pobačaja pa prelistaj zadnjih par stranica i vidi taj popis.
    Naravno da nisi ti kriva. Da je bilo sve ok, mogla si ti i na mjesec otputovati. Srećom već imate dijete pa ti je to utjeha, ali i nada da može opet uspjeti. Sretno i javi nam se!

Nova19
    13. Rujan 2019. 13:04

Poppy žao mi je jako da to prolaziš... točno si opisala moju situaciju i moje osjećaje... ja sam nedavno imala 3.spontani, isto imam dijete od 4,5 god koja samo priča o braci i seki i to mi slama srce...
    Sljedeći mjesec imam zakazanu dnevnu bolnicu u Petrovoj za prekoncepcijsku obradu pa ćemo onda ponovno na bebicu...
    Do tada ćemo napraviti i kariogram... nekako imam osjećaj da je sve u redu sa nama, ali to je za moj mir...
    I ja se pikala u ovoj T sa clexanom i to nije pomoglo... 
    ali ne odustajemo! Rekla je danas doktorica na pregledu da joj sve super izgleda, da imam super zalihe jajnih stanica i da bi mogla po ovome već sada ostati trudna, ali ja hoću ipak na sve te obrade za svaki slučaj...
    Treba se pomiriti sa time da je to trebalo tako biti iz nekog razloga... bit će bolje i uskoro ćemo se sve dopisivati u bebama 😉😊💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.