Mrvičak prebroditi ćemo mi taj strah i uskoro se skupa veseliti i bodriti na nekoj temi beba 😉👶
Nova puno snage i sreće vam želim, za bebaća nikad nije kasno 👶🤗🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Evo mene s kontrole. I dalje se cistim sama dali mi novu injekciju uterotonika i opet za dva dana u bolnicu. Valjda ce se vise sve samo ocistit.
Evo mene s kontrole. I dalje se cistim sama dali mi novu injekciju uterotonika i opet za dva dana u bolnicu. Valjda ce se vise sve samo ocistit.
Nadam se da ćeš se brzo očistiti... ja idem sutra na pregled da vidim ako ne sve otišlo... nadam se isto da je, bit će mi lakše psihički ako ništa drugo 😒
Javi se nakon pregleda 🤞🏻
Nadam se da ćeš se brzo očistiti… ja idem sutra na pregled da vidim ako ne sve otišlo… nadam se isto da je, bit će mi lakše psihički ako ništa drugo 😒
Javi se nakon pregleda 🤞🏻
Al mislim da je definitivno da necu na kiretazu. Javi se ti isto 🙏💞
Pozdrav, cure! Uh, teška je ovo tema i nisam se mislila javljati, ali lakše je podijeliti tugu s nekim tko razumije. Ovdje vidim da nisam jedina 😭
Imala sam spontani 1.8., u 19. tjednu. Iscurila mi je plodna voda, na poslu sam bila, hitna me prevezla u Petrovu. Napravili mi uzv i rekli da moraju inicirati porod, dobila injekcije za izazivanje trudova. Bol je bila užasna, i ona fizička, koja je prošla, ali i ona psihička koja me prati i dugo će me pratiti. Trajalo je 6 i pol sati, nakon toga kiretaža. Srećom to je sve bilo ok, treći dan sam išla doma. Odradila briseve u međuvremenu, sve negativno. Podignula PHD u Petrovoj, sve uredno. Otići ću kod svoje ginekologice na pregled i raspitati se što još mogu napraviti. Jako smo se veselili bebici i kako vrijeme prolazi, sve mi je teže. Nisam sigurna da ću imati snage pokušati ponovno. Divim vam se svima koje ste ovo prošle i nastavile dalje ❤
Pozdrav, cure! Uh, teška je ovo tema i nisam se mislila javljati, ali lakše je podijeliti tugu s nekim tko razumije. Ovdje vidim da nisam jedina 😭
Imala sam spontani 1.8., u 19. tjednu. Iscurila mi je plodna voda, na poslu sam bila, hitna me prevezla u Petrovu. Napravili mi uzv i rekli da moraju inicirati porod, dobila injekcije za izazivanje trudova. Bol je bila užasna, i ona fizička, koja je prošla, ali i ona psihička koja me prati i dugo će me pratiti. Trajalo je 6 i pol sati, nakon toga kiretaža. Srećom to je sve bilo ok, treći dan sam išla doma. Odradila briseve u međuvremenu, sve negativno. Podignula PHD u Petrovoj, sve uredno. Otići ću kod svoje ginekologice na pregled i raspitati se što još mogu napraviti. Jako smo se veselili bebici i kako vrijeme prolazi, sve mi je teže. Nisam sigurna da ću imati snage pokušati ponovno. Divim vam se svima koje ste ovo prošle i nastavile dalje ❤
Tinchi cesto te se sjetim i baš sam se nekako nadala da ćeš se ovdje javiti... pratila sam te kratko na temi bebe koliko sam i ja bila... tvoja priča nas je jako potresla i užasno mi je žao šta si to prošla i šta ćeš prolaziti još neko vrijeme...
Nadam se da ćeš naći uzrok tog nesretnog događaja i da ćeš naći snagu krenuti dalje...
Drži se i budi jaka, tu smo sve da si malo olakšamo dušu i da nekako uspijemo umanjiti bol...
Vjerujem da si snažna, i da ćete ti i muž naći snage prebroditi ovu situaciju...
javljaj se dalje draga Tinchi, nisi sama, a naše bebe će uvijek biti i ostati dio nas i naše price... 💖
Uf...žao mi je cure što smo na ovoj temi... nadam se da će nam ovo međusobno razmjenjivanje informacija i osjećaja pomoći da prebrodimo sve užase i dođemo do našeg cilja.
Evo ja sad čekam nalaze (trombofilije) i dobila sam nalaz da mi je neki ANA pozitivan pa su mi dali još neku hrpu pretraga - (LAC, antikardiolipinska protutijela IgG i IgM te anti beta 2 glikoprotein 1)... jel netko još radio ove dolje pretrage? nalazi su mi za mjesec dana. Što to znači?
Ne želim više ništa probavati na blef dok ne dobijem barem ove nalaze. Brisevi, papatest, štitnjača - sve uredno.
Pozdrav
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Nova sretno danas, držim fige da sve bude dobro.
Tinchi drago mi je da si se javila, meni je osobno lakše kad pričam o svemu. Želim vam puno snage te da ipak ne odustajete ❤ a naše anđele ćemo zauvijek nositi u srcu 👼🏼
Hip hopsica ja za te pretrage ne znam ništa.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Maj4, i ti si bila na Zimskim bebama, zar ne? Žao mi je zbog tvoje situacije 😢
Ja sam prošli tjedan išla u Petrovu po phd, nisu ništa našli, ali su mi dali popis pretraga koje bi bilo dobro obaviti prije sljedeće trudnoće. Odnijet ću taj popis kod svoje ginekologice pa ću vidjeti što ona kaže. Voljela bih obaviti sve što postoji od pretraga. Znam da ni to ništa ne znači, ali bih ipak bila mirnija.
Trenutno sam u fazi da jedan dan jako želim bebu i da razmišljam da se nećemo predati samo tako, drugi dan mislim da ne bih mogla podnijeti opet šok da nešto ne bude u redu. Nekad se i tijekom istog dana te faze nekoliko puta promijene. Vjerojatno je to normalno, još je rano.
Sortiraj odgovore
Najstariji