![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
Pozdrav drage moje, bila sam na moru na go da se odmorim malo od svega, nije me bilo s vama jedno vrijeme... Idem sad citati da vidim kako ste ☺️
Proslo mi je 4 tjedna od pobacaja tabletom,menzisa jos nema, pocele su me nazad bolesti grudi nadam se da je to dobar znak..
Kad ste vi dobile prvu menstruaciju nakon pobacaja?
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Jesam, taman popila tablete i cekam da krene. ☹️
Ne krvarim, bez veze smeđarim.
Hvala sto mislis ♥️
kakav je sistem - popiješ prvu, pa se vraćaš za dva dana na odjel ili si već na odjelu?
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Jesam, taman popila tablete i cekam da krene. ☹️
Ne krvarim, bez veze smeđarim.
Hvala sto mislis ♥️
kakav je sistem - popiješ prvu, pa se vraćaš za dva dana na odjel ili si već na odjelu?
Evo me idem doma. U cetvrtak dolazim u dnevnu bolnicu i cekamo. Makar kaze da je dobar znak sto krvuckam, mozda i ovo bude dosta 🤞
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Pozdrav drage moje, bila sam na moru na go da se odmorim malo od svega, nije me bilo s vama jedno vrijeme… Idem sad citati da vidim kako ste ☺️
Proslo mi je 4 tjedna od pobacaja tabletom,menzisa jos nema, pocele su me nazad bolesti grudi nadam se da je to dobar znak..
Kad ste vi dobile prvu menstruaciju nakon pobacaja?
Lijepo, ja samo čekam negdje otputovati, a mm ne voli putovati po Hr pa nas korona koči...
M - nornalno je 4-6 tjedana od tableta, meni je dr rekao da mu se javim ako ne dodje nakon 5 radio uzv, pa rekao pričekajmo još tjedan pa ako ne krene duphaston, i tako je i bilo, dobila sam 6. dan uzimanja duphostona, točno 50 dana nakon zahvata... moje se iskompliciralo, ali imaš tu i cura koje su dobile točno nakon 4 tjedna, dakle tebi je M tu, samo što nije stigla
BubaT evo savjet plus - ja sam prokrvarila od te prve onako naglo, od shvaćam da curim do wc sam bila u krvi do koljena - nemoj izaći iz kuće bez uloška, ali nekog pristojnog, a ako sjedaš na finiji namještaj, a nemaš uložak stavi nešto pod guzu... ja imam podloge za inkontinenciju od pok. bake što je ostalo i šetam s tim već danima jer je gin rekao da će M biti jako obilna jer ima još ugrušaka od trudnoće, a šetala sam i sigurno 10 dana nakon tableta - novi kauč, lani uselili🤭
BubaT sretno, samo hrabro. Super je da krvuckas ja nisam apsolutno nista sve do druge ture tableta ( i to tek nakon par sati) tako da mi se ovo kod tebe cini stvarno ok!
Zoeezoee bok drago mi je da si ok. Ovo tvoje mi zvuci kao pms a to je dobar znak. Pingo ti je sve rekla, izmedju 4 i 6 tjedna dode 1.menstuacija. Meni je nakon 29 dana dosla i nije bila nista drugacija nego inace
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Dobro jutro cure,
Pingo nisam mogla navecer nikako zaspat jer sam cijeli dan spavala, samo su mi se scene iz bolnice vrtile po glavi. Onda sam odlucila popit normabel i u par minuta se oduzela. Necu se uopce maltretirat.
Maj javi kako je proslo savjetovanje 🤞🏽
BubaT drzim fige da sve to krene i prode sto prije! 🍀
Danas je bas lijep dan, nadam se da cu se natjerat kasnije malo prosetat i popit kavu s muzem na suncu.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hera, izradi, godit ce ti sunce i svjež zrak. Najgore se zabiti u kuću. Vidjet ces da ce ti odgovarati🌞
------------
Ne događa mi se nista jos. Osim sto mi se vrti malo, cak mislim da me panika uhvatila, a ne ovo. 🥴
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Jutro cure, evo baš užurbano jutro na poslu pa se tek sad javljam. Piškila sam naravno, ja sam užasno nestrpljiva osoba. Clearblue opet pokazuje neku jedva vidljivu sjenkicu, a mullerov test snješko bjelić 🙄🙄🙄 Veli muž nek idem vadit betu, ja mislim da to nema smisla i za te novce kupim još 10 testovai testiram se 3x na dan do subote kad je kao due date za vješticu.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure, evo baš užurbano jutro na poslu pa se tek sad javljam. Piškila sam naravno, ja sam užasno nestrpljiva osoba. Clearblue opet pokazuje neku jedva vidljivu sjenkicu, a mullerov test snješko bjelić 🙄🙄🙄 Veli muž nek idem vadit betu, ja mislim da to nema smisla i za te novce kupim još 10 testovai testiram se 3x na dan do subote kad je kao due date za vješticu.
Nema smisla vaditi betu do 14DNO, nemaš referentne okvire s kojima bi ju uspoređivala. Dok Muller ne pokazuje vidljivu crtu, nije beta dovoljno velika.
Navijamo da se deblja.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji