Jelenas, kao da sebe gledam 😂
Fino se opusti do subote, ne stresiraj se s betom i testovima. Lijepo u subotu ujutro piski i onda bi se lijepo trebalo vidjeti.
Sve ovo rano, je pa nije pa oće pa neće samo si bez potrebe stvaras dodatan stres.
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
BubaT - ja sam sad uzbuđenija zbog jelenas nego kad sam svoju crtu čekala, bila sam uvjerena da smo fulali plodne dane, a mm je skužio da su cike buknule i uveravao me da sam trudna🤭
nego kako si ti? jeli što krenulo?
Hera - ti si sad šef i muž ima slušati, ako ti šetnja paše samo daj... samo mislim da se ne bi smio teret dizat, sve ostalo da se može😉
Uzbuđeno čekam da nam se Maj javi🤞🤞🤞
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
BubaT - ja sam sad uzbuđenija zbog jelenasnego kad sam svoju crtu čekala, bila sam uvjerena da smo fulali plodne dane, a mm je skužio da su cike buknule i uveravao me da sam trudna🤭
nego kako si ti? jeli što krenulo?
Hera - ti si sad šef i muž ima slušati, ako ti šetnja paše samo daj… samo mislim da se ne bi smio teret dizat, sve ostalo da se može😉
Uzbuđeno čekam da nam se Majjavi🤞🤞🤞
Ništa moj Pingo, nista ☹️
29 🙋♀️
💊 Eliquis
BubaT nemoj biti nestrpljiva, meni je krenulo tek nakon 30ak sati, držim🤞
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Napokon smo stigli doma, strana sam 🥴
Znači dragi je nositelj naoko balansirane recipročne translokacije 8;16. Imamo opciju pokušavati prirodno i kad dođe do trudnoće obavezno u 10tt raditi kariotipizaciju da se vidi jel se sve posložilo kako treba i ako je sve super ako ne opcija pobačaj. Ili ići na PGD+IVF+ET ali se to ne radi kod nas nego vani (Češka i Belgija što sam uspjela izgooglati) I HZZ pokriva veci dio troškova.
Uglavnom sam sve uspjela izgooglati i prije pa više manji ništa novo nisam čula 🤷♀️ Jedino me uputila na pretrage za trombofiliju što mi je drago i nije mi jasno zašto me moja soc.gin nije odavno to uputila 🙄
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Bok cure!
Jelena ak tek u sub treba doci M onda je jos dosta rano. Probaj se strpiti do cet tad bi se mogla lijepa crtica vidjeti🤞🤞🤞
Buba drzi se, kad ides po ostale tablete? Od njih ce ti sigurno krenuti
Maj4 vjerujem da ti je lakse kad imate neku dijagnozu i neka moguca rjesenja. Sad vam sigurno treba par dana da se smislite sto i kako dalje. Super za testiranje za trombofiliju, kad ides vaditi krv?
Ja cu iduci tjedan nadam se dobiti nalaze za trombofiliju, drzite mi fige. Vec sad me hvata lagana nervoza.
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Pingo, zelim samo da sve zavrsi sto prije. 🥺
Maj, sad bar znate u kojem smjeru idete dalje, ne daj da te ista obeshrabri, sve moze jos biti dobro, hoće.. Mora..
Lori, držim fige da bude dobar nalaz 🤞
------------
Hvataju me blagi grcevi. Mozda kreće 🧐🤞
29 🙋♀️
💊 Eliquis
Lori, u cetvrtak idem po druge i ostavljaju me u dnevnoj bolnici.
29 🙋♀️
💊 Eliquis
Sortiraj odgovore
Najstariji