Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BubaT
    10. Svibanj 2021. 08:23

@, jesi dobro?
    ———-

Meni sad malo svježe krvi izaslo opet. 
    Sta smo rekle, nakon prvih tableta se nista ne dogodi jel? Kako se približava sutra tako me sve vise strah 🥺

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

pingo
    10. Svibanj 2021. 08:28

BubaT

@, jesi dobro?———-

Sta smo rekle, nakon prvih tableta se nista ne dogodi jel? Kako se približava sutra tako me sve vise strah 🥺

buba, kod 5% žena sve ode od njih - nadaj se da si tu...
    ja sam prokrvarila od njih, jako obilno, ali je krvarenje trajalo manje od 1 sat (1 always super plus krcat od ruba do ruba i to je to)

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

BubaT
    10. Svibanj 2021. 08:33

pingo

BubaT

@, jesi dobro?———-

buba, kod 5% žena sve ode od njih - nadaj se da si tu…
    ja sam prokrvarila od njih, jako obilno, ali je krvarenje trajalo manje od 1 sat (1 always super plus krcat od ruba do ruba i to je to)

A kakve sam ja sreće... 🙄 

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

pingo
    10. Svibanj 2021. 08:40

ps. procurila sam tek 30 sati nakon i tada su počeli luđački bolovi, jecala sam u snu, muž mi je u usta gurao tabletu jer ju nisam mogla popiti - uz klasične tablete protiv bolova kupi i Buscopan, popi 2 kad te uhvate grčevi, to mi je savjetovala frendica koja je dr na hitnoj i stvarno, spasilo me😘

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

jelenas
    10. Svibanj 2021. 08:45

Drage cure, imamo crticu, ako mi se ne pričinjava. Muž isto vidi crticu, na fotkama se ne kuži i moraš se ono baš udubit da bi vidio. Ponavljam test preksutra, možda i sutra ak ne izdržim, pa javim. Možda smo samo jako željni te crtice pa nam se pričinjava, a možda je zaista tu. Ja osjećam da je, ali me buni osjećaj kao pred vješticu, iako sam svjesna da je i to jedan od ranih simptoma trudnoće. Eto uglavnom, morala sam s vama podijelit ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

BubaT
    10. Svibanj 2021. 08:54

jelenas

Drage cure, imamo crticu, ako mi se ne pričinjava. Muž isto vidi crticu, na fotkama se ne kuži i moraš se ono baš udubit da bi vidio. Ponavljam test preksutra, možda i sutra ak ne izdržim, pa javim. Možda smo samo jako željni te crtice pa nam se pričinjava, a možda je zaista tu. Ja osjećam da je, ali me buni osjećaj kao pred vješticu, iako sam svjesna da je i to jedan od ranih simptoma trudnoće. Eto uglavnom, morala sam s vama podijelit ❤️

Slikaj s blicom 😂 savjet jos jedne nestrpljive 🙈 
    Bravo, cestitam ♥️ 
    Neka bude skolska 🤞

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

• XOXO
    10. Svibanj 2021. 08:55

jelenas

Ako se + nazire i ako imas dobar osjecaj bit ce to TO. Jos je rano pa je normalno da crtica nije jos jaka.
    Ja sam u prvoj trudnoci prije nego sam skuzila da sam trudna 10ak dana uredno stavljala ulozak ujutro i popila brufen preventivno da "ne procurim" jos sam bila na faksu i imala ispite pa da se mogu skoncentrirat jer sam imala tolike grceve i mislila sam da cu svaki cas dobiti. 
    Pomalo sad i smireno i sve ce bit ok. Mora zasluzila si. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Lori🍀
    10. Svibanj 2021. 09:09

https://imgbb.com/

Jelenaaaa ajde nam stavi sliku testa ako ga nisi bacila preko ovog linka. Tebi još ni ne kasni jelda? Ako ti treba stići tek za koji dan normalno je da crtica nije još tamna. Držim fige

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

• XOXO
    10. Svibanj 2021. 09:23

Cure ja danas imam osjecaj ko da cu svaki cas dobiti. Bas i naprijed stisce dosta jako i kriza osjetim.  Prekosutra  mi je tocno 4 tjedna od induciranog i kiretaze. Po uzv prije 2 tjedna dr je rekla da su folikuli i endometrij jos mali i da cu prije dobit na 5-6 tjedana nego nakon 4. Da li bi ovo mogla bit ovulacija ili se samo vraca sve na mjesto. Sta kazete iz iskustva.
    Eto nekima vjestica najbolja prijateljica i jedva ju cekamo a nekima veliki X. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Svibanj 2021. 09:37

jelenas

Super vijesti. Ovako rano se ne vidi baš razlika iz dana u dan, bolje ti je za dva dana. Meni su se mullerove trakice od 13kn pokazale najpouzdanijima... 😘😘😘

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.