Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    10. Svibanj 2021. 09:47

Xoxo meni je tako isto bila prva ovulacija, baš baš jaka i osjetna! 

Hvala vam cure, baš bi voljela da se uskoro veselimo, za bilo koju od nas, a najradije za sve istovremeno 🙈

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

pingo
    10. Svibanj 2021. 09:48

Jelenas - 🎉🎊🎉🎊🎉 jupi, ovdje si uvjek dobrodošla, ali želim da sad odeš na zimske 2022 i da nam se od tamo javljaš samo s dobrim vjestima, zaslužila si najljepšu bebicu na svijetu (mislim zaslužila si i dvije i tri, ali nećemo pretjerivat😘😘😘) pusa mami i bebi

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

jelenas
    10. Svibanj 2021. 10:04

https://ibb.co/34n8RSV
    Evo ga 🙈🙈🙈 mislim da ne bute nis vidle 😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• @
    10. Svibanj 2021. 10:17

Evo da se javim cure juce me bolilo sve zivo. Mislila sam da se nisam ocistila..... Jutros sam odma Isla u bolnicu da bi mi rekli nema ničega ocistila si se,pa sta me Boli? Maternica leda,Kaze doktor to je normalno...... I svima savjetujem pokraj toliko droga općenito uvik bih na opciju za tablete jer opet je to za moje zdravlje pa ako ne uspije na kiretazu..... Eto toliko od mene i cure zrelim vam sve najbolje jer ipak znam sta znaci prolaziti kroz to. 

BubaT
    10. Svibanj 2021. 10:29

@

Evo da se javim cure juce me bolilo sve zivo. Mislila sam da se nisam ocistila….. Jutros sam odma Isla u bolnicu da bi mi rekli nema ničega ocistila si se,pa sta me Boli? Maternica leda,Kaze doktor to je normalno…… I svima savjetujem pokraj toliko droga općenito uvik bih na opciju za tablete jer opet je to za moje zdravlje pa ako ne uspije na kiretazu….. Eto toliko od mene i cure zrelim vam sve najbolje jer ipak znam sta znaci prolaziti kroz to.

Koliko si bila dugo u bolnici? Jesu ti dali sta za bolove? 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

BubaT
    10. Svibanj 2021. 10:30

jelenas

https://ibb.co/34n8RSV
    Evo ga 🙈🙈🙈 mislim da ne bute nis vidle 😂😂

Ne znam jel vidim jel zelim vidjet ili stvarno 🧐
    Ponovi za koji dan ♥️

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Lori🍀
    10. Svibanj 2021. 10:53

@ super da je sve izašlo, sad lijepo odmaraj. Drži se
    Jelena ja vidim sjenicu Samo neka tamni, držim fige na rukama i nogama! Čekamo izvještaj za dan, dva

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

Hera✨
    10. Svibanj 2021. 11:14

Cure ja napokon doma, malo se isplaka kad sam dosla i od tuge i od olaksanja. Sad cemo da po dan. Pregledali su me danas i kazu da sve izgleda super. Prirodno je izasla i beba i posteljica i kazu da je kiretaza bila minimalna da pocisti ostatak. Za 10 dana kontrola i nadam se povratak tijela u neku normalnu uskoro. Nitko mi nije nista za mirovanje rekao. Kak ste ostale nakon induciranog bile? Jeste lezale ili odmah normalno. Ja se osjecam dobro, nemam bolova, ali slaba sam dosta i iscrpljena pa ne zelim nista forsirat.
    Jelenas ja isto vidim sjenu🤞🏽🍀 drzim fige da tamni iducih dana. Bas bi bile divne vijesti.
    @ super da si se ocistila. Nadam se da ce i bolovi popistit uskoro.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

jelenas
    10. Svibanj 2021. 11:19

Cure, hvala vam na podršci! 
    Hera, meni je sve isto tako bilo. Ja kad sam došla doma malo sam odmarala, ali više jer me mentalno sve bolilo. Fizički sam se osjećala skroz dobro. Imam curicu od 2,5 godine tako da nisam nešto puno pazila, dizala sam ju i nosila i igrala se s njom najnormalnije. Želim ti puno mira i odmora ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• XOXO
    10. Svibanj 2021. 11:32

Jelena ja isto vidim ( ne znam dal je to zato sto znam di bi trebala bit) al skroz lagano vidim
    Hera ja sam fizicki bila super al sam stvarno 10 ak dana skroz odmirovala. Kad sam dosla iz bolnice imala sam filing da bi mi puno lakse psihicki bilo da sto prije opet ostanem trudna pa sam imala potrebu odmirovat da se sto prije sve vrati u normalu. Sad kuzim da kad budem skroz spremna cemo ic u nove pokusaje a do tad kao sto kazes iz dana u dan. svejedno mi je drago da sam odmirovala. Ipak je tijelu sve to sok. Isto mi niko nista nije za mirovanje rekao a i ja sam bila nabrijana na sto brzi odlazak kuci pa sam zaboravila pitati. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.