Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Svibanj 2021. 14:23

pingo, nije još došla. 
    Što se doktora tiče, ipak su oni stručnjaci. Ja sam samo načitani laik.

Maj4, ja sam od bolnica bila samo u Petrovoj na konzultacijama, i nisam sigurna da li ću tamo na postupak. Dosta se radi na traci, ja želim individualizirani pristup. Bila sam u dosta privatnih klinika (ukupno 6 konzultacija, dogovorila još dvije ), neke od njih ti rade i preko HZZO.
    Na Svetom Duhu mi se ne sviđa što ne rade vikendom, što je zeznuto ako idealan dan za aspiraciju ili transfer za naše tijelo baš padne na subotu/nedjelju.

💔💔💔

jelenas
    12. Svibanj 2021. 17:45

Cure, ima li netko možda iskustva s babywatcherom ili ako ste čule da netko ima iskustva? 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Maj4
    12. Svibanj 2021. 19:28

MTBica hvala ti. Kad malo sve to probavim onda ću aktivno istražiti sve. Pa ćemo vidjeti 🤷‍♀️
    Jelenas ja sam čula pozitivna iskustva, otkucaji se mogu čuti i nešto ranije nego li piše. Mislim da će mi to biti prvo što ću si kupiti kad se uspostavi uredna trudnoća 🤞🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Svibanj 2021. 20:13

jelenas

Cure, ima li netko možda iskustva s babywatcherom ili ako ste čule da netko ima iskustva?

Cure iz mog čopora imaju jako dobra iskustva. Ovisno gdje se beba ulovila, može se čuti i tipa 12tt, samo se baš mora tražiti. U nešto kasnijim tjednima se čuje bez problema.

💔💔💔

jelenas
    12. Svibanj 2021. 20:31

Hvala cure! Mislim da ću uzeti u idućoj (ovoj?!) trudnoći, makar second hand. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

BubaT
    12. Svibanj 2021. 21:08

Osjećam potrebu vam napisati kako sam 🤣 
    Cijeli dan curim kao menga, s menga grcevima. Sutra je dan d, naoruzala sam se brufenima ako mi ne daju oni nista. Drzite fige i javim vam kako sam sutra 🙈 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Svibanj 2021. 21:38

BubaT

Cijeli dan curim kao menga, s menga grcevima. Sutra je dan d, naoruzala sam se brufenima ako mi ne daju oni nista. Drzite fige i javim vam kako sam sutra 🙈

Drž'se, mislimo na tebe 

jelenas, ja od prve trudnoće namjeravam to kupiti čim pređem 10tt. Nisam došla do toga pa nisam  
    ALI mislim da je to super investicija, i nije nešto dramatično skupa.

💔💔💔

jelenas
    12. Svibanj 2021. 21:52

BubaT, mislimo na tebe! Samo nam piši ❤️
    MTBica- nije strašno skupo, mislim da bi me možda umirilo, vidjet ćemo.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

pingo
    12. Svibanj 2021. 22:09

BubaT

može javljaj se, ako imaš pitanja piši ja sam na bolovanju pa ti brzo odgovorim...
    mene je nerviralo kad su mi ljudi slali poruke sretno i kako si, ali držim fige da sve bude ok i grlim😘🧡

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

pingo
    12. Svibanj 2021. 22:12

uh kako sam rečenicu složila🤭😮 kao da sam sama na forumu... oprostite, malo sam dekoncentrirana🤭

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.