![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
pingo, nije još došla.
Što se doktora tiče, ipak su oni stručnjaci. Ja sam samo načitani laik.
Maj4, ja sam od bolnica bila samo u Petrovoj na konzultacijama, i nisam sigurna da li ću tamo na postupak. Dosta se radi na traci, ja želim individualizirani pristup. Bila sam u dosta privatnih klinika (ukupno 6 konzultacija, dogovorila još dvije ), neke od njih ti rade i preko HZZO.
Na Svetom Duhu mi se ne sviđa što ne rade vikendom, što je zeznuto ako idealan dan za aspiraciju ili transfer za naše tijelo baš padne na subotu/nedjelju.
💔💔💔
Cure, ima li netko možda iskustva s babywatcherom ili ako ste čule da netko ima iskustva?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
MTBica hvala ti. Kad malo sve to probavim onda ću aktivno istražiti sve. Pa ćemo vidjeti 🤷♀️
Jelenas ja sam čula pozitivna iskustva, otkucaji se mogu čuti i nešto ranije nego li piše. Mislim da će mi to biti prvo što ću si kupiti kad se uspostavi uredna trudnoća 🤞🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cure, ima li netko možda iskustva s babywatcherom ili ako ste čule da netko ima iskustva?
Cure iz mog čopora imaju jako dobra iskustva. Ovisno gdje se beba ulovila, može se čuti i tipa 12tt, samo se baš mora tražiti. U nešto kasnijim tjednima se čuje bez problema.
💔💔💔
Hvala cure! Mislim da ću uzeti u idućoj (ovoj?!) trudnoći, makar second hand.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Osjećam potrebu vam napisati kako sam 🤣
Cijeli dan curim kao menga, s menga grcevima. Sutra je dan d, naoruzala sam se brufenima ako mi ne daju oni nista. Drzite fige i javim vam kako sam sutra 🙈
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Cijeli dan curim kao menga, s menga grcevima. Sutra je dan d, naoruzala sam se brufenima ako mi ne daju oni nista. Drzite fige i javim vam kako sam sutra 🙈
Drž'se, mislimo na tebe
jelenas, ja od prve trudnoće namjeravam to kupiti čim pređem 10tt. Nisam došla do toga pa nisam
ALI mislim da je to super investicija, i nije nešto dramatično skupa.
💔💔💔
BubaT, mislimo na tebe! Samo nam piši ❤️
MTBica- nije strašno skupo, mislim da bi me možda umirilo, vidjet ćemo.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
može javljaj se, ako imaš pitanja piši ja sam na bolovanju pa ti brzo odgovorim...
mene je nerviralo kad su mi ljudi slali poruke sretno i kako si, ali držim fige da sve bude ok i grlim😘🧡
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
uh kako sam rečenicu složila🤭😮 kao da sam sama na forumu... oprostite, malo sam dekoncentrirana🤭
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji