Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Svibanj 2021. 22:13

jelenas

BubaT, mislimo na tebe! Samo nam piši ❤️
    MTBica- nije strašno skupo, mislim da bi me možda umirilo, vidjet ćemo.

Ako nisi paničarka i nećeš podivljati ako u istoj sekundi / minuti ne nađeš srce, pomoći će ti.
    Ako jesi, onda će ti možda biti veći stres. Jer nekad je malo teže naći, a čujem da se i pomiješaju otkucaji bebe, pupčane i naše, i treba malo vježbati dok se nauči gdje i kako.

💔💔💔

• XOXO
    12. Svibanj 2021. 23:02

Buba sretno sutra ❤️
    Jelena i ja sam cula samo pozitivna iskustva. Isto sam planirala kupit al eto pricekat ce investicija neko bolje vrijeme
    Sto se tice mog jutrasnjeg posta hvala svima na komentarima. Da suer je da postoje nacini i nove tehnologije. Kad sam rekla da se osjecam ludo mislila sam na trenutke mi se cini super ideja na trenutke luda iz razloga jer ja stvarno nisam imala problem sa zacecem, nisam imala ni spontane. Sto se komosomeopatije kod bebe tice receno mi je da je to ovaj put bila bas slucajnost i da  sljedeca t bude najcesce uredna. Al naravno da ti niko ne moze 100% garantirat. A opet normalno da me panika da se ne ponovi. Iz tog razloga mi je privlacna ideja za prag jer ti vec prije transfera provjere da je sve ok. Znam da to dolazi u obzir samo ako imas indikacije. E sad ne znam dal se smatraju indikacije samo nekakve "greske" kod roditelja ili se racuna prosla trudnoca isto. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Maj4
    12. Svibanj 2021. 23:03

BubaT Nadam se da će ti sutrašnji dan proći što brže bez komplikacija,🤞🏻🤞🏻  meni kad god osjetis potrebu, uvijek će se neka naći 💜
    Jelenas Nadam se da ćeš ga što prije isprobati i javiti nam dojmove 🤞🏻🤞🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lori🍀
    13. Svibanj 2021. 08:33

Jutro svima !
    BubaT sretno danas, javi se kad ćeš moći/htjeti. Bit će sve ok
    JelenaS kad ponavljaš test

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

jelenas
    13. Svibanj 2021. 08:58

Lori1988

Jutro svima !
    BubaT sretno danas, javi se kad ćeš moći/htjeti. Bit će sve okJelenaS kad ponavljaš test

Ah cure moje, ponavljam testove svako jutro, samo clearblue pokazuje neke jadne crtice ali dosta nakon piskenja. Evo jutros (14dno) mullerov bijel skroz. Tak da evo nemam pojma, niš mi nije jasno, osjećam se kao da ću dobiti vješticu koja bi kao trebala za vikend. Duphastone sam završila prošlu subotu. Eto, ukratko, niš ne znam 🥴

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Hera✨
    13. Svibanj 2021. 09:23

BubaT mislim na tebe ❤️
    Jelena ja imam babywatcher s aliexpressa, ali u ovoj trudnoci sam uspjevala samo svoje otkucaje nac. S druge strane niti ginekolozi nisu preko trbuha do zadnjeg dana uspjeli nista nac, samo vaginalno pa ne cudi. Meni se to cini super stvar za imat neki mir, ali bas kao sto su cure rekle nesmjes panicarit ako ne uspijes nac otkucaje jer moze bit do polozaja bebe i sto drugih razloga. 
    Drzim fige za test, meni su te mullerove trakice bile super, ali nadam se jos da ce se promjeniti 🍀😘

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Lori🍀
    13. Svibanj 2021. 09:31

JelenaS ako ovaj mjesec bude ipak minus, sigurno će doći + u idućih par mjeseci, ne gubi nadu 2 trudnoće si ostvarila, nema razloga da ne ostvariš i treću. Bit će to treća sreća i dobit će tvoja curka bracu ili seku
    Hera kako si ti? Do kad si na bolovanju?

Nizak AMH, ostalo ok
    1. IVF 2/2025.

BubaT
    13. Svibanj 2021. 09:32

Jutro, evo me. 
    Jutros je bilo izljev iz mene, bas je svega dosta izaslo, al kaze nije to to. Dali mi dvije pod jezik sad, već je krenulo bolit. Ako se do 3 ne ocistim idem na odjel. Drzte fige.
    Na upit nesto za bolove kaze neće bolit 🤣 idem srknit svoj brufen

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Lori🍀
    13. Svibanj 2021. 09:37

BubaT super za izljev! Popij brufen svakako. Sad će to krenuti bez brige, šetaj ako možeš po sobi, meni je to pomoglo da se pokrene sve. Sretno!

Nizak AMH, ostalo ok
    1. IVF 2/2025.

pingo
    13. Svibanj 2021. 10:24

ajme BubaT pa trebala su reći da te već boli... oni su jači od one koja je meni rekla to mora boliti... koja štednja ljekova 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 i da trebala si dobiti 4 tablete (tako kaže proizvođač) mene je taj manjak tableta zeznuo pa pripazi....

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.