Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pingo
    10. Svibanj 2021. 17:57

Maj - prijateljica je stigla i skroz se udomačila, curim pristojno (nočni u 2-3 sata) boli me, nadrogirala sam se i ostala doma...
    neznam što očekivati kod genetičara, ali držim fige🤞😘

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Maj4
    10. Svibanj 2021. 18:36

pingo

Maj - prijateljica je stigla i skroz se udomačila, curim pristojno (nočni u 2-3 sata) boli me, nadrogirala sam se i ostala doma…
    neznam što očekivati kod genetičara, ali držim fige🤞😘

Baš mi je drago da ste se našle napokon 🥳 sad nek sve ide nabolje 🤞🏻
    Hvala 💜 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Svibanj 2021. 19:31

Cure, imate li preporuku za hematologa koji se bavi reprodukcijom? Imam uputnicu, ali mogu ići i privatno...

💔💔💔

Hera✨
    10. Svibanj 2021. 19:52

Cure moje, biti doma je preporod. Evo spavala skoro 8 h u komadu, napokon u svom krevetu u toplom i mekanom. Sve je lakse doma uz muza koji je divan ❤️

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Hera✨
    10. Svibanj 2021. 19:53

Maj ne tusirati se? 😂 boze to ko moja baka koja misli da se kad imas mengu ne bi smio oprat, al kad to kaze ginekolog 🤦🏽‍♀️ Meni je tus danas takoder bio terapija. 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Lori🍀
    10. Svibanj 2021. 20:09

Maj4 sretno sutra kod geneticarke🤞🤞🤞 Javi nam kako je proslo
    Hera super da si doma i da imas podrsku od muza🤗 Odmaraj i daj si vremena da prozivis sve emocije.

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Svibanj 2021. 20:17

Hera✨

Maj ne tusirati se? 😂 boze to ko moja baka koja misli da se kad imas mengu ne bi smio oprat, al kad to kaze ginekolog 🤦🏽‍♀️ Meni je tus danas takoder bio terapija.

Slažem se da je to glupost.
    S druge strane, kupke su nam zabranjene - s razlogom. Sad je jako lako navući neku infekciju.

💔💔💔

Maj4
    10. Svibanj 2021. 20:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hera✨

Slažem se da je to glupost.
    S druge strane, kupke su nam zabranjene - s razlogom. Sad je jako lako navući neku infekciju.

Ma razumijem ja da smo mi osjetljivije i pogodnije infekcijama u tom periodu što je logično, i normalno da nećemo puniti kadu i ležati satima u njoj ali mi isto tako nije normalno da mi kaže da izbjegavam tuširanje 🤔🤷‍♀️
    Lori hvala, obavezno sve javim 😉

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

pingo
    11. Svibanj 2021. 08:37

Dobro jutro ženice moje drage😘
    Mene boli, ali ketonal i spasmex čine čuda...
    BubaT kako si? Jesi prokrvarila? Jesam li dobro zapamtila da ti danas ideš po tablete, drži se😘♥️
    Hera jesi se naspavala? Nadam se da je noć protekla mirno...
    Maj sretno kod genetičarke danas🤞🤞🤞🤞🤞
    Jelenas jesi li pišnula koju danas? Hoćeš vaditi betu? Nemaš pojma koliko mi je drago zbog tebe💜

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

BubaT
    11. Svibanj 2021. 08:58

pingo

Dobro jutro ženice moje drage😘
    Mene boli, ali ketonal i spasmex čine čuda…
    BubaT kako si? Jesi prokrvarila? Jesam li dobro zapamtila da ti danas ideš po tablete, drži se😘♥️
    Hera jesi se naspavala? Nadam se da je noć protekla mirno…
    Majsretno kod genetičarke danas🤞🤞🤞🤞🤞
    Jelenasjesi li pišnula koju danas? Hoćeš vaditi betu? Nemaš pojma koliko mi je drago zbog tebe💜

Jesam, taman popila tablete i cekam da krene. ☹️ 
    Ne krvarim, bez veze smeđarim. 
    Hvala sto mislis ♥️

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.