![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Maj - prijateljica je stigla i skroz se udomačila, curim pristojno (nočni u 2-3 sata) boli me, nadrogirala sam se i ostala doma...
neznam što očekivati kod genetičara, ali držim fige🤞😘
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Maj - prijateljica je stigla i skroz se udomačila, curim pristojno (nočni u 2-3 sata) boli me, nadrogirala sam se i ostala doma…
neznam što očekivati kod genetičara, ali držim fige🤞😘
Baš mi je drago da ste se našle napokon 🥳 sad nek sve ide nabolje 🤞🏻
Hvala 💜
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cure, imate li preporuku za hematologa koji se bavi reprodukcijom? Imam uputnicu, ali mogu ići i privatno...
💔💔💔
Cure moje, biti doma je preporod. Evo spavala skoro 8 h u komadu, napokon u svom krevetu u toplom i mekanom. Sve je lakse doma uz muza koji je divan ❤️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Maj ne tusirati se? 😂 boze to ko moja baka koja misli da se kad imas mengu ne bi smio oprat, al kad to kaze ginekolog 🤦🏽♀️ Meni je tus danas takoder bio terapija.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Maj4 sretno sutra kod geneticarke🤞🤞🤞 Javi nam kako je proslo
Hera super da si doma i da imas podrsku od muza🤗 Odmaraj i daj si vremena da prozivis sve emocije.
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Maj ne tusirati se? 😂 boze to ko moja baka koja misli da se kad imas mengu ne bi smio oprat, al kad to kaze ginekolog 🤦🏽♀️ Meni je tus danas takoder bio terapija.
Slažem se da je to glupost.
S druge strane, kupke su nam zabranjene - s razlogom. Sad je jako lako navući neku infekciju.
💔💔💔
Slažem se da je to glupost.
S druge strane, kupke su nam zabranjene - s razlogom. Sad je jako lako navući neku infekciju.
Ma razumijem ja da smo mi osjetljivije i pogodnije infekcijama u tom periodu što je logično, i normalno da nećemo puniti kadu i ležati satima u njoj ali mi isto tako nije normalno da mi kaže da izbjegavam tuširanje 🤔🤷♀️
Lori hvala, obavezno sve javim 😉
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Dobro jutro ženice moje drage😘
Mene boli, ali ketonal i spasmex čine čuda...
BubaT kako si? Jesi prokrvarila? Jesam li dobro zapamtila da ti danas ideš po tablete, drži se😘♥️
Hera jesi se naspavala? Nadam se da je noć protekla mirno...
Maj sretno kod genetičarke danas🤞🤞🤞🤞🤞
Jelenas jesi li pišnula koju danas? Hoćeš vaditi betu? Nemaš pojma koliko mi je drago zbog tebe💜
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Dobro jutro ženice moje drage😘
Mene boli, ali ketonal i spasmex čine čuda…
BubaT kako si? Jesi prokrvarila? Jesam li dobro zapamtila da ti danas ideš po tablete, drži se😘♥️
Hera jesi se naspavala? Nadam se da je noć protekla mirno…
Majsretno kod genetičarke danas🤞🤞🤞🤞🤞
Jelenasjesi li pišnula koju danas? Hoćeš vaditi betu? Nemaš pojma koliko mi je drago zbog tebe💜
Jesam, taman popila tablete i cekam da krene. ☹️
Ne krvarim, bez veze smeđarim.
Hvala sto mislis ♥️
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Sortiraj odgovore
Najstariji