Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    10. Svibanj 2021. 20:09

Maj4 sretno sutra kod geneticarke🤞🤞🤞 Javi nam kako je proslo
    Hera super da si doma i da imas podrsku od muza🤗 Odmaraj i daj si vremena da prozivis sve emocije.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Svibanj 2021. 20:17

Hera✨

Maj ne tusirati se? 😂 boze to ko moja baka koja misli da se kad imas mengu ne bi smio oprat, al kad to kaze ginekolog 🤦🏽‍♀️ Meni je tus danas takoder bio terapija.

Slažem se da je to glupost.
    S druge strane, kupke su nam zabranjene - s razlogom. Sad je jako lako navući neku infekciju.

💔💔💔

Maj4
    10. Svibanj 2021. 20:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hera✨

Maj ne tusirati se? 😂 boze to ko moja baka koja misli da se kad imas mengu ne bi smio oprat, al kad to kaze ginekolog 🤦🏽‍♀️ Meni je tus danas takoder bio terapija.

Slažem se da je to glupost.
    S druge strane, kupke su nam zabranjene - s razlogom. Sad je jako lako navući neku infekciju.

Ma razumijem ja da smo mi osjetljivije i pogodnije infekcijama u tom periodu što je logično, i normalno da nećemo puniti kadu i ležati satima u njoj ali mi isto tako nije normalno da mi kaže da izbjegavam tuširanje 🤔🤷‍♀️
    Lori hvala, obavezno sve javim 😉

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

pingo
    11. Svibanj 2021. 08:37

Dobro jutro ženice moje drage😘
    Mene boli, ali ketonal i spasmex čine čuda...
    BubaT kako si? Jesi prokrvarila? Jesam li dobro zapamtila da ti danas ideš po tablete, drži se😘♥️
    Hera jesi se naspavala? Nadam se da je noć protekla mirno...
    Maj sretno kod genetičarke danas🤞🤞🤞🤞🤞
    Jelenas jesi li pišnula koju danas? Hoćeš vaditi betu? Nemaš pojma koliko mi je drago zbog tebe💜

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

BubaT
    11. Svibanj 2021. 08:58

pingo

Dobro jutro ženice moje drage😘
    Mene boli, ali ketonal i spasmex čine čuda…
    BubaT kako si? Jesi prokrvarila? Jesam li dobro zapamtila da ti danas ideš po tablete, drži se😘♥️
    Hera jesi se naspavala? Nadam se da je noć protekla mirno…
    Majsretno kod genetičarke danas🤞🤞🤞🤞🤞
    Jelenasjesi li pišnula koju danas? Hoćeš vaditi betu? Nemaš pojma koliko mi je drago zbog tebe💜

Jesam, taman popila tablete i cekam da krene. ☹️ 
    Ne krvarim, bez veze smeđarim. 
    Hvala sto mislis ♥️

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

zoeeuzoee
    11. Svibanj 2021. 09:04

Pozdrav drage moje, bila sam na moru na go da se odmorim malo od svega, nije me bilo s vama jedno vrijeme... Idem sad citati da vidim kako ste ☺️
    Proslo mi je 4 tjedna od pobacaja tabletom,menzisa jos nema, pocele su me nazad bolesti grudi nadam se da je to dobar znak..
    Kad ste vi dobile prvu menstruaciju nakon pobacaja? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

pingo
    11. Svibanj 2021. 09:06

BubaT

Hvala sto mislis ♥️

kakav je sistem - popiješ prvu, pa se vraćaš za dva dana na odjel ili si već na odjelu?

BubaT
    11. Svibanj 2021. 09:15

pingo

BubaT

Hvala sto mislis ♥️

kakav je sistem - popiješ prvu, pa se vraćaš za dva dana na odjel ili si već na odjelu?

Evo me idem doma. U cetvrtak dolazim u dnevnu bolnicu i cekamo. Makar kaze da je dobar znak sto krvuckam, mozda i ovo bude dosta 🤞

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

pingo
    11. Svibanj 2021. 09:15

zoeeuzoee

Pozdrav drage moje, bila sam na moru na go da se odmorim malo od svega, nije me bilo s vama jedno vrijeme… Idem sad citati da vidim kako ste ☺️
    Proslo mi je 4 tjedna od pobacaja tabletom,menzisa jos nema, pocele su me nazad bolesti grudi nadam se da je to dobar znak..
    Kad ste vi dobile prvu menstruaciju nakon pobacaja?

Lijepo, ja samo čekam negdje otputovati, a mm ne voli putovati po Hr pa nas korona koči...
    M - nornalno je 4-6 tjedana od tableta, meni je dr rekao da mu se javim ako ne dodje nakon 5 radio uzv, pa rekao pričekajmo još tjedan pa ako ne krene duphaston, i tako je i bilo, dobila sam 6. dan uzimanja duphostona, točno 50 dana nakon zahvata... moje se iskompliciralo, ali imaš tu i cura koje su dobile točno nakon 4 tjedna, dakle tebi  je M tu, samo što nije stigla

pingo
    11. Svibanj 2021. 09:23

BubaT evo savjet plus - ja sam prokrvarila od te prve onako naglo, od shvaćam da curim do wc sam bila u krvi do koljena - nemoj izaći iz kuće bez uloška, ali nekog pristojnog, a ako sjedaš na finiji namještaj, a nemaš uložak stavi nešto pod guzu... ja imam podloge za inkontinenciju od pok. bake što je ostalo i šetam s tim već danima jer je gin rekao da će M biti jako obilna jer ima još ugrušaka od trudnoće, a šetala sam i sigurno 10 dana nakon tableta - novi kauč, lani uselili🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani