Jutro cure, nocas su me oko 1 uhvatili grčevi i bas me zabolilo, ja mislila eto ga, gotovo, odem na wc ono KAP krvi 🙄 popila sam brufen da odspavam u miru, sad curim jao menga. To nije to još, jel da? 😒
Kako me sinoć zabolilo, sve me strah kako će sutra onda 🥺
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Jutro cure, nocas su me oko 1 uhvatili grčevi i bas me zabolilo, ja mislila eto ga, gotovo, odem na wc ono KAP krvi 🙄 popila sam brufen da odspavam u miru, sad curim jao menga. To nije to još, jel da? 😒
Kako me sinoć zabolilo, sve me strah kako će sutra onda 🥺
kad ti budu davali tablete, odma počni plakati da te jako boli i inzistiraj da dobiješ nešto protiv bolova istovremeno s misperegnol
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Dobro jutro cure!
Maj super da imas opcije i da znate na cemu ste. Isto nez puno o MPO, ali znam dvije bliske price o bezispjesnim pokusajima koji su u Pragu od prve ostale trudne. Stvarno mislim da je Prag vrhunska opcija, ako sve drugo propadne.
Xoxo normalno je smisljati planove i da ti mozak pokusava naci najbolje rjesenje. Nemoj se jos time zamarat jesi li luda. Nisi, mislim da bi bilo cudnije da ne razmisljas tako o sto stvari kako i sta dalje. Sve ce bit ok na kraju kako god dobila svoju bebu 😘
Pingo kuzim te totalno. Ja isto koristim inace casicu i mrzim uloske iz dna duse. Jos sam cijelu ovu trudnocu utrogestan koristila i vec 3 mj imam uloske male, a sad i velike. Planiram pitat na kontroli iduci tjedan kd mogu ponovno korostit casicu, nekako se nadam od prve normalne menge... jesu tebi sta za to rekli?
BubaT na zalost nemam iskustva pa nez, ali drzim fige💪🏼
Ja krvarim jos skroz malo, pocelo je malo smede sa svjezom krvlju. Al jos uvijek stavljam veliki ulozak za svaki slucaj. Jucer smo se muz i ja upustili u planiranje medenog mjeseca na koji planiramo vec 2 god, ali nikako od korone i trudnoce i svega. Sad smo odlucili otic u 9. Mj za godisnjicu braka pa kud puklo. Barem imam necem se veselit u buducnosti i pomaze mi fokusirat se na to.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Je je rekla je geneticarka da svakako ide prvo savjetovanje i da bi me poslala na Sv.Duh jer tamo se radio kariogram i već nas imaju u sustavu. MTBica kakvi su oni ili da tražim dalje, imaš nekoga za preporučiti?
Bezobzira što sve to što su rekli sam već pročitala prije baš nekako pogodi te to sve. Tako da ćemo za sad stat malo. Prvo moram dopunsko riješiti 🙄 to idem danas, pa ću za 2 tjedna dok se proknjiži to ići vaditi krv za trombofiliju.
Hvala Vam svima 💜 ja sam osoba koja o svemu voli pričati pogotovo kad je neki problem u pitanju lakše mi je tako probaviti cijelu situaciju.
Xoxo vjerujemo da to što su nam informacije lako dostupne daje razno razne ideje, pa tako i tebi tvoju što uopće nije loše znati. Meni je najvažnije da imamo opciju da nismo došli pred zid, odmah je sve lakše 😊

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Hera - ja to nisam niti pitala, meni je puno materijala ostalo od trudnoće to sve mora van, pa nakon što izađe naravno da može čašica, to je neka logika🤔 imam i kolekciju platnenih, ali ih ne koristim jer ova krv može biti infektivna za razliku od obične menstrualne. Od spontanog sam na ulošcima, prije pamučnima, dok nije jako teklo (dm je sad izbacio neke dobre, dio linije protiv klimatskih promjena i vir 90) sada sam u dva uloška jer jedan ne može pohvatat (nočni + vateni - Vir80) i ne mogu onu sintetiku više podnjet...
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
pingo, nije još došla.
Što se doktora tiče, ipak su oni stručnjaci. Ja sam samo načitani laik.
Maj4, ja sam od bolnica bila samo u Petrovoj na konzultacijama, i nisam sigurna da li ću tamo na postupak. Dosta se radi na traci, ja želim individualizirani pristup. Bila sam u dosta privatnih klinika (ukupno 6 konzultacija, dogovorila još dvije ), neke od njih ti rade i preko HZZO.
Na Svetom Duhu mi se ne sviđa što ne rade vikendom, što je zeznuto ako idealan dan za aspiraciju ili transfer za naše tijelo baš padne na subotu/nedjelju.
💔💔💔
Cure, ima li netko možda iskustva s babywatcherom ili ako ste čule da netko ima iskustva?

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
MTBica hvala ti. Kad malo sve to probavim onda ću aktivno istražiti sve. Pa ćemo vidjeti 🤷♀️
Jelenas ja sam čula pozitivna iskustva, otkucaji se mogu čuti i nešto ranije nego li piše. Mislim da će mi to biti prvo što ću si kupiti kad se uspostavi uredna trudnoća 🤞🏻

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cure, ima li netko možda iskustva s babywatcherom ili ako ste čule da netko ima iskustva?
Cure iz mog čopora imaju jako dobra iskustva. Ovisno gdje se beba ulovila, može se čuti i tipa 12tt, samo se baš mora tražiti. U nešto kasnijim tjednima se čuje bez problema.
💔💔💔
Hvala cure! Mislim da ću uzeti u idućoj (ovoj?!) trudnoći, makar second hand.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji