Pingo, mislila sam sama si ponijeti brufen, lekadol, buscopan, pa ako mi i ne daju sama rokat 😂
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Pingo, mislila sam sama si ponijeti brufen, lekadol, buscopan, pa ako mi i ne daju sama rokat 😂
uzmi i ketonal, meni je brufen bio premalo...
znaći ja sam u sri ujutro dobila prvu tabletu, u četvrtak popodne prvo me uhvatili grčevi, pa prokrvarila, cijelu noć sam imala strašne bolove, previjala se, jaukala, brufen uopće nije pomogao, popila sam ga oko 7.30-8.00 dok sam još bila doma, u 11 sam povratila, onda sam dobila injekciju voltarena u mišić, a ona me spasila... poslala sam onda dragog kod mog gina po recept, ali tableta ne pomaže ni približno kao injekcija u guzu, zato ti govorim da pitaš u bolnici...
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
uzmi i ketonal, meni je brufen bio premalo…
znaći ja sam u sri ujutro dobila prvu tabletu, u četvrtak popodne prvo me uhvatili grčevi, pa prokrvarila, cijelu noć sam imala strašne bolove, previjala se, jaukala, brufen uopće nije pomogao, popila sam ga oko 7.30-8.00 dok sam još bila doma, u 11 sam povratila, onda sam dobila injekciju voltarena u mišić, a ona me spasila… poslala sam onda dragog kod mog gina po recept, ali tableta ne pomaže ni približno kao injekcija u guzu, zato ti govorim da pitaš u bolnici…
Budem. Dosadna cu bit. Sad me malo grči, al mislim da ovo nije nista sta me sve ceka.
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Jelena drzim fige da se crtica podeblja sto prije 🥰
Ja danas evo opet smedarim, tamno smede gusto.
Uopce mi nije jasno odakle to sad a napokon sam makla uloske nakon dva mjeseca 😞
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jelenas 🤞🏻🤞🏻 tamni 🥳🥳 to je tako predivna vijesti 💜
Pingo ima li gospođe kod tebe?
Hear meni je moja soc.gin savjetovala mirovanje i izbjegavanje tuširanja 🙄🙄 ali ja nisam slušala njene savijete 🤷♀️ a sam i radila sve koliko sam mogla jer me mirovanje samo dodatno rastuzivalo i samo bi plakala a tuširanje mi je bila terapija. I evo ga dole je sve posloženih kako treba 😊
Javila mi se geneticarka danas i kaže sutra u podne termin 😯🥳🥳 šokirana sam i uzbuđena. Je li koja bila na savjetovanju, šta da oščekujem? Trebam li nositi šta od nalaza?

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Maj - prijateljica je stigla i skroz se udomačila, curim pristojno (nočni u 2-3 sata) boli me, nadrogirala sam se i ostala doma...
neznam što očekivati kod genetičara, ali držim fige🤞😘
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Maj - prijateljica je stigla i skroz se udomačila, curim pristojno (nočni u 2-3 sata) boli me, nadrogirala sam se i ostala doma…
neznam što očekivati kod genetičara, ali držim fige🤞😘
Baš mi je drago da ste se našle napokon 🥳 sad nek sve ide nabolje 🤞🏻
Hvala 💜

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cure, imate li preporuku za hematologa koji se bavi reprodukcijom? Imam uputnicu, ali mogu ići i privatno...
💔💔💔
Cure moje, biti doma je preporod. Evo spavala skoro 8 h u komadu, napokon u svom krevetu u toplom i mekanom. Sve je lakse doma uz muza koji je divan ❤️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Maj ne tusirati se? 😂 boze to ko moja baka koja misli da se kad imas mengu ne bi smio oprat, al kad to kaze ginekolog 🤦🏽♀️ Meni je tus danas takoder bio terapija.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji