Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BubaT
    10. Svibanj 2021. 12:09

Pingo, mislila sam sama si ponijeti brufen, lekadol, buscopan, pa ako mi i ne daju sama rokat 😂

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

pingo
    10. Svibanj 2021. 12:22

BubaT

Pingo, mislila sam sama si ponijeti brufen, lekadol, buscopan, pa ako mi i ne daju sama rokat 😂

uzmi i ketonal, meni je brufen bio premalo... 
    znaći ja sam u sri ujutro dobila prvu tabletu, u četvrtak popodne prvo me uhvatili grčevi, pa prokrvarila, cijelu noć sam imala strašne bolove, previjala se, jaukala, brufen uopće nije pomogao, popila sam ga oko 7.30-8.00 dok sam još bila doma, u 11 sam povratila, onda sam dobila injekciju voltarena u mišić, a ona me spasila... poslala sam onda dragog kod mog gina po recept, ali tableta ne pomaže ni približno kao injekcija u guzu, zato ti govorim da pitaš u bolnici...

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

BubaT
    10. Svibanj 2021. 12:24

pingo

BubaT

uzmi i ketonal, meni je brufen bio premalo…
    znaći ja sam u sri ujutro dobila prvu tabletu, u četvrtak popodne prvo me uhvatili grčevi, pa prokrvarila, cijelu noć sam imala strašne bolove, previjala se, jaukala, brufen uopće nije pomogao, popila sam ga oko 7.30-8.00 dok sam još bila doma, u 11 sam povratila, onda sam dobila injekciju voltarena u mišić, a ona me spasila… poslala sam onda dragog kod mog gina po recept, ali tableta ne pomaže ni približno kao injekcija u guzu, zato ti govorim da pitaš u bolnici…

Budem. Dosadna cu bit. Sad me malo grči, al mislim da ovo nije nista sta me sve ceka. 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

missR
    10. Svibanj 2021. 14:55

Jelena drzim fige da se crtica podeblja sto prije 🥰
    Ja danas evo opet smedarim, tamno smede gusto.
    Uopce mi nije jasno odakle to sad a napokon sam makla uloske nakon dva mjeseca 😞  

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Maj4
    10. Svibanj 2021. 17:42

Jelenas 🤞🏻🤞🏻  tamni 🥳🥳 to je tako predivna vijesti 💜 
    Pingo ima li gospođe kod tebe? 
    Hear meni je moja soc.gin savjetovala mirovanje i izbjegavanje tuširanja 🙄🙄 ali ja nisam slušala njene savijete 🤷‍♀️ a sam i radila sve koliko sam mogla jer me mirovanje samo dodatno rastuzivalo i samo bi plakala a tuširanje mi je bila terapija. I evo ga dole je sve posloženih kako treba 😊

Javila mi se geneticarka danas i kaže sutra u podne termin 😯🥳🥳  šokirana sam i uzbuđena. Je li koja bila na savjetovanju, šta da oščekujem? Trebam li nositi šta od nalaza? 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

pingo
    10. Svibanj 2021. 17:57

Maj - prijateljica je stigla i skroz se udomačila, curim pristojno (nočni u 2-3 sata) boli me, nadrogirala sam se i ostala doma...
    neznam što očekivati kod genetičara, ali držim fige🤞😘

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Maj4
    10. Svibanj 2021. 18:36

pingo

Maj - prijateljica je stigla i skroz se udomačila, curim pristojno (nočni u 2-3 sata) boli me, nadrogirala sam se i ostala doma…
    neznam što očekivati kod genetičara, ali držim fige🤞😘

Baš mi je drago da ste se našle napokon 🥳 sad nek sve ide nabolje 🤞🏻
    Hvala 💜 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Svibanj 2021. 19:31

Cure, imate li preporuku za hematologa koji se bavi reprodukcijom? Imam uputnicu, ali mogu ići i privatno...

💔💔💔

Hera✨
    10. Svibanj 2021. 19:52

Cure moje, biti doma je preporod. Evo spavala skoro 8 h u komadu, napokon u svom krevetu u toplom i mekanom. Sve je lakse doma uz muza koji je divan ❤️

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Hera✨
    10. Svibanj 2021. 19:53

Maj ne tusirati se? 😂 boze to ko moja baka koja misli da se kad imas mengu ne bi smio oprat, al kad to kaze ginekolog 🤦🏽‍♀️ Meni je tus danas takoder bio terapija. 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani