Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Rujan 2019. 15:41

Lavica27

mrvičak

Je li itko ima iskustva sa injekcijom uterotonika ergometrina? Jucer nakon prirodnog čišćenja, dosla u bolnicu i rekli mi da je ostalo samo jedan cm koji će mi izići sam i da ne bi na kiretažu. Dali mi tu injekciju i da dođem za dva dana. Nadam se da će djelovati

Ja. Nakon kiretaze u 12.tj trudnoće su mi se napravili ugrušci i nikako nisam krvarila. Primala sam svaka dva dana tu injekciju nekih 5 puta i ono što pamtim su grozni bolovi (kao trudovi)…nažalost meni nije pomoglo i išla sam ponovno na kiretazu. Ali mom plodu je stalo srce na 11+4, odmah su mi rekli da je moguće da ću ići na dvije kiretaze jer kod tako većih trudnoća /ploda ne strugaju puno da ne ostete stijenku maternice.

Ja nemam neke jake bolove. Krvarim i dalje ali bez ugrušaka. 98% je već vani, ostao samo mali dio endometrija od 10mm, pa se nadam da ce do nedjelje stvarno i on izici vanka

06. Rujan 2019. 15:42

mrvičak

Lavica27

mrvičak

Je li itko ima iskustva sa injekcijom uterotonika ergometrina? Jucer nakon prirodnog čišćenja, dosla u bolnicu i rekli mi da je ostalo samo jedan cm koji će mi izići sam i da ne bi na kiretažu. Dali mi tu injekciju i da dođem za dva dana. Nadam se da će djelovati

Ja. Nakon kiretaze u 12.tj trudnoće su mi se napravili ugrušci i nikako nisam krvarila. Primala sam svaka dva dana tu injekciju nekih 5 puta i ono što pamtim su grozni bolovi (kao trudovi)…nažalost meni nije pomoglo i išla sam ponovno na kiretazu. Ali mom plodu je stalo srce na 11+4, odmah su mi rekli da je moguće da ću ići na dvije kiretaze jer kod tako većih trudnoća /ploda ne strugaju puno da ne ostete stijenku maternice.

Ja nemam neke jake bolove. Krvarim i dalje ali bez ugrušaka. 98% je već vani, ostao samo mali dio endometrija od 10mm, pa se nadam da ce do nedjelje stvarno i on izici vanka

Meni je bila trudnoca 9+6 kada sam saznala ali je plod ostao na 6+3.

Nova19
    06. Rujan 2019. 16:49

mrvičak nadam se da ćeš se očistiti do nedjelje... to je stvarno malo komadić i dobro je da krvaris, vjerujem da će i to otići...
    Ja imam pregled u ponedjeljak u 11 i isto se nadam da je to to da možemo krenuti dalje...
    Ja računam pričekati 1 ciklus pa krenuti jer ne vjerujem da će se odmah primiti a nemam više strpljenja čekati ne znam šta... pa kada bude bude, a nadam se uskoro pa da se opet dopisujemo na temi bebe a ne ovdje 😌💕

06. Rujan 2019. 17:05

Nova19

mrvičak nadam se da ćeš se očistiti do nedjelje… to je stvarno malo komadić i dobro je da krvaris, vjerujem da će i to otići…
    Ja imam pregled u ponedjeljak u 11 i isto se nadam da je to to da možemo krenuti dalje…
    Ja računam pričekati 1 ciklus pa krenuti jer ne vjerujem da će se odmah primiti a nemam više strpljenja čekati ne znam šta… pa kada bude bude, a nadam se uskoro pa da se opet dopisujemo na temi bebe a ne ovdje 😌💕

Joj draga stvarno nam nije lako sve ovo proći. Ja vjeruje da cemo se brzo vidjet tamo na drugoj temi. Ja cu odmah u akciju smanjivanja tsh sa 3.55 na 1. Kada to izvedem idemo u akciju.
    Samo jos da prođe nedjelja i da budem sigurna da necu trebati na kiretazu definitivno jer sada je samo lagano krvarenje prisutno

Nova19
    06. Rujan 2019. 17:23

mrvičak

Nova19

mrvičak nadam se da ćeš se očistiti do nedjelje… to je stvarno malo komadić i dobro je da krvaris, vjerujem da će i to otići…
    Ja imam pregled u ponedjeljak u 11 i isto se nadam da je to to da možemo krenuti dalje…
    Ja računam pričekati 1 ciklus pa krenuti jer ne vjerujem da će se odmah primiti a nemam više strpljenja čekati ne znam šta… pa kada bude bude, a nadam se uskoro pa da se opet dopisujemo na temi bebe a ne ovdje 😌💕

Joj draga stvarno nam nije lako sve ovo proći. Ja vjeruje da cemo se brzo vidjet tamo na drugoj temi. Ja cu odmah u akciju smanjivanja tsh sa 3.55 na 1. Kada to izvedem idemo u akciju.
    Samo jos da prođe nedjelja i da budem sigurna da necu trebati na kiretazu definitivno jer sada je samo lagano krvarenje prisutno

Bit će sve ok, mora 💪🏻
    Mene najviše boli ono “zašto” a nemam odgovor, da znam da nije neki problem u meni/nama nego da je to selekcija...
    Ipak ću u ponedjeljak tražiti uputnicu za kariogram da to obavimo pa da to isključimo...
    Draga drži se, najteže je prošlo, i nažalost tu ne možemo ništa promjeniti... meni stalno odzvanja šta je jedna cura pisala na drugim forumu “nije bilo da bi bilo bolje” i to mi je nekako ulilo nadu... sada treba samo sebe dovesti u red i opet u pozitivu, ali uspjet ćemo 💕

isabelagregorijan
    06. Rujan 2019. 18:05

Pozdrav cure. Jel koja od vas imala bolove nakon pobacaja? Ja sam imala vec tri, al me ni jednom nije boljelo. Ovaj je drugaciji. Prvi dan me nista nije boljelo, a sad vec dva dana me probada dolje ko nozem, krvarim, al ne tak jako. Jucer sam bila na kontroli, nisu mi nista rekli osim da sutra dodem opet na hitnu pa da vidimo opet. Ne znam kakvi su bolovi normalni, a kakvi ne 

[/url

Lavica27
    06. Rujan 2019. 18:10

Mrvicak možda je mene boljelo zato što je meni beta nakon 5 injekcija ergometrina bila 310,Znači bilo je tu još za izbaciti...
    Nova,osim kariograma nisu vas uputili ništa drugo raditi? 
    Isabelagregorijan mene ništa nije bolilo nit sam krvarila. Došla sam na pregled s 11+4,na uzv vidjeli da je taj dan ili dan prije bebi prestalo kucati srce😣. Nakon kiretaze (prve a prije ponovljene) su mi bili kao menstrualni bolovi i nisam baš krvarila. Al se sjećam da su meni doktori rekli da se sto vise krecem da to izadje van(iscuri),da ne lezim stalno.. 

06. Rujan 2019. 18:20

isabelagregorijan

Pozdrav cure. Jel koja od vas imala bolove nakon pobacaja? Ja sam imala vec tri, al me ni jednom nije boljelo. Ovaj je drugaciji. Prvi dan me nista nije boljelo, a sad vec dva dana me probada dolje ko nozem, krvarim, al ne tak jako. Jucer sam bila na kontroli, nisu mi nista rekli osim da sutra dodem opet na hitnu pa da vidimo opet. Ne znam kakvi su bolovi normalni, a kakvi ne

Mene boli, kao trudovi, ali otkada su mi dali injekciju manje i krvarenje je manje, a trebalo bi biti jače. Pa sam zabrinuta.
    Jesi li imali prirodni potpuni ili si išla na čišćenje? 

isabelagregorijan
    06. Rujan 2019. 18:27

Je i mene boli 😒 plod mi je ispao doma, a na hitnoj i posteljica, tak da tretiraju kao kompletni. Beta je pala s 3300 na 500, al vele da je to jos visoko ida moram svaka dva vadit dok ne dode do 200, a onda jednom tjedno do 0 jer se boje da mi se mola ne javlja opet, vidjeli smo neke crne mjehurice u maternice. Ja sam prije nesto vise od godine i pol imala kompletnu molu. A bolovi su lagani dok lezim, al cim sjedim il hodam pocnu bas grcevi jaki. Nesto u stilu ko nakon aspiracije. Uzas!

[/url

06. Rujan 2019. 18:35

isabelagregorijan

Je i mene boli 😒 plod mi je ispao doma, a na hitnoj i posteljica, tak da tretiraju kao kompletni. Beta je pala s 3300 na 500, al vele da je to jos visoko ida moram svaka dva vadit dok ne dode do 200, a onda jednom tjedno do 0 jer se boje da mi se mola ne javlja opet, vidjeli smo neke crne mjehurice u maternice. Ja sam prije nesto vise od godine i pol imala kompletnu molu. A bolovi su lagani dok lezim, al cim sjedim il hodam pocnu bas grcevi jaki. Nesto u stilu ko nakon aspiracije. Uzas!

Auuf.. Zao mi je stvarno. Nadam se da ce pasti beta pa da ne moras sve to prolaziti opet. Meni betu uopce nisu vadili, samo sam se pojavila na uzv i rekla da su jucer komadi velicine dlana ispadali pa su to i potvrdili, znaci sve je otislo osim tog endometrija koji je bio 10mm. Odmah mi je rekla da otkazem anesteziologa jer nemam potrebe za njim, no ipak to nisam ucinilq.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.