Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Rujan 2019. 14:40

Je li itko ima iskustva sa injekcijom uterotonika ergometrina? Jucer nakon prirodnog čišćenja, dosla u bolnicu i rekli mi da je ostalo samo jedan cm koji će mi izići sam i da ne bi na kiretažu. Dali mi tu injekciju i da dođem za dva dana. Nadam se da će djelovati 

06. Rujan 2019. 14:44

Nova19

Evo ja prestala krvariti nakon 4 dana… mislim i nadam se da je sve izašlo… ići ću u ponedjeljak na pregled da vidimo kakvo je stanje pa za koji mjesec opet u nove pobjede… 🙃

Drzim fige da je sve otislo. Prirodno je ipak bolje

06. Rujan 2019. 14:48

Sto se tice imuniteta kada sam prije dvije godine imala dijagnozu CIS i zavrsila na konizaciji, prije toga dva mjeseca od zadnje pape do operacije pila sam taj beta glukan, magnezijev citrat, omegu 3 prirodni napitak od aloa vere, i svako jutro med i propolis. Nakon dva mjeseca je CIS spao na CIN2

Lavica27
    06. Rujan 2019. 15:38

mrvičak

Je li itko ima iskustva sa injekcijom uterotonika ergometrina? Jucer nakon prirodnog čišćenja, dosla u bolnicu i rekli mi da je ostalo samo jedan cm koji će mi izići sam i da ne bi na kiretažu. Dali mi tu injekciju i da dođem za dva dana. Nadam se da će djelovati

Ja. Nakon kiretaze u 12.tj trudnoće su mi se napravili ugrušci i nikako nisam krvarila. Primala sam svaka dva dana tu injekciju nekih 5 puta i ono što pamtim su grozni bolovi (kao trudovi)...nažalost meni nije pomoglo i išla sam ponovno na kiretazu. Ali mom plodu je stalo srce na 11+4, odmah su mi rekli da je moguće da ću ići na dvije kiretaze jer kod tako većih trudnoća /ploda ne strugaju puno da ne ostete stijenku maternice. 

Lavica27
    06. Rujan 2019. 15:40

P.s  i ja potpisuje za beta glukan od transfer pointa. U toj trudnoći koja je završila kiretazom u 1.mj sam imala ureaplazmu. Nakon beta glukana svi brisevi i urinokulture svaki put cisti.

06. Rujan 2019. 15:41

Lavica27

mrvičak

Ja. Nakon kiretaze u 12.tj trudnoće su mi se napravili ugrušci i nikako nisam krvarila. Primala sam svaka dva dana tu injekciju nekih 5 puta i ono što pamtim su grozni bolovi (kao trudovi)…nažalost meni nije pomoglo i išla sam ponovno na kiretazu. Ali mom plodu je stalo srce na 11+4, odmah su mi rekli da je moguće da ću ići na dvije kiretaze jer kod tako većih trudnoća /ploda ne strugaju puno da ne ostete stijenku maternice.

Ja nemam neke jake bolove. Krvarim i dalje ali bez ugrušaka. 98% je već vani, ostao samo mali dio endometrija od 10mm, pa se nadam da ce do nedjelje stvarno i on izici vanka

06. Rujan 2019. 15:42

mrvičak

Lavica27

mrvičak

Ja. Nakon kiretaze u 12.tj trudnoće su mi se napravili ugrušci i nikako nisam krvarila. Primala sam svaka dva dana tu injekciju nekih 5 puta i ono što pamtim su grozni bolovi (kao trudovi)…nažalost meni nije pomoglo i išla sam ponovno na kiretazu. Ali mom plodu je stalo srce na 11+4, odmah su mi rekli da je moguće da ću ići na dvije kiretaze jer kod tako većih trudnoća /ploda ne strugaju puno da ne ostete stijenku maternice.

Ja nemam neke jake bolove. Krvarim i dalje ali bez ugrušaka. 98% je već vani, ostao samo mali dio endometrija od 10mm, pa se nadam da ce do nedjelje stvarno i on izici vanka

Meni je bila trudnoca 9+6 kada sam saznala ali je plod ostao na 6+3.

Nova19
    06. Rujan 2019. 16:49

mrvičak nadam se da ćeš se očistiti do nedjelje... to je stvarno malo komadić i dobro je da krvaris, vjerujem da će i to otići...
    Ja imam pregled u ponedjeljak u 11 i isto se nadam da je to to da možemo krenuti dalje...
    Ja računam pričekati 1 ciklus pa krenuti jer ne vjerujem da će se odmah primiti a nemam više strpljenja čekati ne znam šta... pa kada bude bude, a nadam se uskoro pa da se opet dopisujemo na temi bebe a ne ovdje 😌💕

06. Rujan 2019. 17:05

Nova19

mrvičak nadam se da ćeš se očistiti do nedjelje… to je stvarno malo komadić i dobro je da krvaris, vjerujem da će i to otići…
    Ja imam pregled u ponedjeljak u 11 i isto se nadam da je to to da možemo krenuti dalje…
    Ja računam pričekati 1 ciklus pa krenuti jer ne vjerujem da će se odmah primiti a nemam više strpljenja čekati ne znam šta… pa kada bude bude, a nadam se uskoro pa da se opet dopisujemo na temi bebe a ne ovdje 😌💕

Joj draga stvarno nam nije lako sve ovo proći. Ja vjeruje da cemo se brzo vidjet tamo na drugoj temi. Ja cu odmah u akciju smanjivanja tsh sa 3.55 na 1. Kada to izvedem idemo u akciju.
    Samo jos da prođe nedjelja i da budem sigurna da necu trebati na kiretazu definitivno jer sada je samo lagano krvarenje prisutno

Nova19
    06. Rujan 2019. 17:23

mrvičak

Nova19

mrvičak nadam se da ćeš se očistiti do nedjelje… to je stvarno malo komadić i dobro je da krvaris, vjerujem da će i to otići…
    Ja imam pregled u ponedjeljak u 11 i isto se nadam da je to to da možemo krenuti dalje…
    Ja računam pričekati 1 ciklus pa krenuti jer ne vjerujem da će se odmah primiti a nemam više strpljenja čekati ne znam šta… pa kada bude bude, a nadam se uskoro pa da se opet dopisujemo na temi bebe a ne ovdje 😌💕

Joj draga stvarno nam nije lako sve ovo proći. Ja vjeruje da cemo se brzo vidjet tamo na drugoj temi. Ja cu odmah u akciju smanjivanja tsh sa 3.55 na 1. Kada to izvedem idemo u akciju.
    Samo jos da prođe nedjelja i da budem sigurna da necu trebati na kiretazu definitivno jer sada je samo lagano krvarenje prisutno

Bit će sve ok, mora 💪🏻
    Mene najviše boli ono “zašto” a nemam odgovor, da znam da nije neki problem u meni/nama nego da je to selekcija...
    Ipak ću u ponedjeljak tražiti uputnicu za kariogram da to obavimo pa da to isključimo...
    Draga drži se, najteže je prošlo, i nažalost tu ne možemo ništa promjeniti... meni stalno odzvanja šta je jedna cura pisala na drugim forumu “nije bilo da bi bilo bolje” i to mi je nekako ulilo nadu... sada treba samo sebe dovesti u red i opet u pozitivu, ali uspjet ćemo 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani