xoxo nemoj se previše nadati, radije govori "nek ne dolazi" pa će doći...
meni je danas punih 6 tjedana... zadnji rok što mi je gin rekao da će me pustiti je pon, bila sam u ovaj pon kod gina zato što je smatrao da sam trebala dobiti do prošlog petka😞 u utorak je bilo malo krvi ponadala se da je krenulo kad ništa... MM je kupio dječiji šampanjac da puknemo kad pocurim🤣
ps. netko je napisao da se nada da neće do M biti u ulošcima, nada umire posljednja, ja još nisam makla uloške, a 15 godina sam na menstrualnoj čašici, pa me ulošci ubijaju😪, mislim da sam pola plaće potrošila na uloške i intimo maramice🤭
oprostite ali šizim
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
xoxo nemoj se previše nadati, radije govori "nek ne dolazi" pa će doći…
meni je danas punih 6 tjedana… zadnji rok što mi je gin rekao da će me pustiti je pon, bila sam u ovaj pon kod gina zato što je smatrao da sam trebala dobiti do prošlog petka😞 u utorak je bilo malo krvi ponadala se da je krenulo kad ništa… MM je kupio dječiji šampanjac da puknemo kad pocurim🤣
ps. netko je napisao da se nada da neće do M biti u ulošcima, nada umire posljednja, ja još nisam makla uloške, a 15 godina sam na menstrualnoj čašici, pa me ulošci ubijaju😪, mislim da sam pola plaće potrošila na uloške i intimo maramice🤭
oprostite ali šizim
Joj razumijem te skroz, ja odkad sam imala spontani pa sve do sada nakon prve menge još uvijek nosim uloške. Doduše, dnevne, al mi ih je svih već lagano dosta
pingo kuzim, drzi se i nadam se da ce ti uskoro krenuti. I mene razne shize lovile, 36 dana s uloscima i pretpostavljam sad jos minimalno 7... Cijelo vrijeme vrtim menstrualne gace odnosno taj moj neki izbor cvrscih gacica koje obicno imam po noci tijekom m da bude ful secure fit. E sad ispada da sam dan i noc mjesec i pol secure fit! Shizaaa i hocu zraka Drzim fige da ubrzo taj sampanjac otvarate.
Ja sam se preporodila otkad ne nosim uloške. Sad već nekih 10 dana.
Navijam da se i vi brzo riješite gadarija.
Doduše, sad priželjkujem čim prije uloške, ali radi menstruacije.
💔💔💔
Od večeras pijem terapiju za menstruaciju, ja sretna
što ti nisi imala već M? koliko si od spontanog?
Od večeras pijem terapiju za menstruaciju, ja sretna
što ti nisi imala već M? koliko si od spontanog?
31.3. mi izvadili plod, krvarila sam ja još dosta poslije, ali M nije došla. Sad smo zaključili da je vrijeme za terapiju jer je prošlo 30 dana, dok dođe i sa terapijom to će biti barem 40. A meni se malo žuri.
💔💔💔
po datumima odgovara M, 4-6 tjedana nakon tableta...
Ja bi isto rekla da je M. Ja bas danas bila na kontroli 15 dana od kiretaze. Pitala sam dr za M i rekla je ako je spontani bio do 10-12 tt najcesce dode M za 4 tjedna a meni ce izgleda trebat 6 tjedana jer je t bila 16 tjedana i po uzv jos nisam imala O i folikuli su jos mali.

👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Drage cure, kod mene nema pomaka☹️ dobila Duphaston 45 dana nakon zahvata...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji