Marta, imaš pravo bolovanja onoliko dana koliko tjedana je trajala trudnoća. Za mojih 11+4 sam dobila 2 tjedna bolovanja.
Držite se cure, više manje smo skoro sve nekad bile u tom groznom vrtlogu😥😘😘😘
Ali sad da čekam nalaz pa odem kod svoje ginekolog ice ili kako, ona to zna ali prvo moram odnit nalaz ginekologu koji mi je vodio trudnoću u bolnici pa onda njoj. Sad dok ja to čekam, moja ginekologica mi ne može te aključit bolovanje prije otpusnog pisma s patalogije.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Marta ti bi trebala nazvati ginekologa obzirom već jesi na komplikacijama (jer bolovanje za kiretazu je ista šifra,komplikacije) kad ga zaključuje jer zaključivanje bolovanja nema veze s tim nalazom s pregleda koji ti dolazi s patologije. To kad dodje nalaz ti ide s u bolnicu u kojoj si bila na kiretazi a ne kod svog ginekologa. Bar je tako kod mene bilo i oni su mi napravili kontrolni pregled.
Marta ti bi trebala nazvati ginekologa obzirom već jesi na komplikacijama (jer bolovanje za kiretazu je ista šifra,komplikacije) kad ga zaključuje jer zaključivanje bolovanja nema veze s tim nalazom s pregleda koji ti dolazi s patologije. To kad dodje nalaz ti ide s u bolnicu u kojoj si bila na kiretazi a ne kod svog ginekologa. Bar je tako kod mene bilo i oni su mi napravili kontrolni pregled.
Ja sam već prije kiretaža bila kod svoje ginekolog ice a ona mi je rekla 2 do 3 tjedna mogu bit još na bolovanju. Znači bez obzira na nalaz koliko se čeka ja mogu i prije počet radit.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Nova19 evo bila sam.kod svoje ginekologice dala mi je uputnice za kariogram i pregled muž treba iste te samo kod dr opce prakse.Ugl donijet cemo sve papire i nalaze koje imamo pa cemo na razgovoru s dr vidjeti da li bi isli na jos neka testiranja
Nova19 evo bila sam.kod svoje ginekologice dala mi je uputnice za kariogram i pregled muž treba iste te samo kod dr opce prakse.Ugl donijet cemo sve papire i nalaze koje imamo pa cemo na razgovoru s dr vidjeti da li bi isli na jos neka testiranja
Hvala na info! Gdje ćeš ići sa uputnicama? U Petrovu ili? Ne znam ako si iz ZG-a?
Ja bila danas u Petrovoj, odnijela ono šta sam uspjela uhvatiti, ali to je bio veliki ugrušak... mislim da mi je plod promakao, ma da mislim da sam vidjela prilikom jednog brisanja na wc-u... ugl, bila na UZV i još nije sve izašlo... oci čuo osnovno za koji tjedan i nadam se da će do tada sve biti čisto 🤞🏻
Onda ću i ja pitati za kariogram
Samo na Rebru to rade preko hzzoa a ako zelis privatno uzmu ti dosta para.Oko 800 kn je po osobi ako nemas dopunsko.
Samo na Rebru to rade preko hzzoa a ako zelis privatno uzmu ti dosta para.Oko 800 kn je po osobi ako nemas dopunsko.
Ok hvala 👌 imam dopunsko i vidjet ću da odem na rebro.
Još ću vidjeti šta mi preporuča od testiranja 😒
Zenice da vas pitam da li je i jedna od vas imala ovakav slucaj..znaci svaki put kad sam radila test i kad bi bio pozitivan,dan dva nakon izbaci mi herpes...i kao prehlada da me neka uhvati i nakon toga budd nazalost spontani...to mi je bilo sva tri puta kad sam imala spontani....i da,prosli mj isto mi se desilo..ali nisam radila test ni nista..samo mi je kasnila vjestica 3dana🙄🙄🙄🤔🤔🤔
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Misliš na biokemijske trudnoće, odnosno pobačaje prije no što je išta vidljivo u maternici i dokazano uzv-om?
Zenice da vas pitam da li je i jedna od vas imala ovakav slucaj..znaci svaki put kad sam radila test i kad bi bio pozitivan,dan dva nakon izbaci mi herpes…i kao prehlada da me neka uhvati i nakon toga budd nazalost spontani…to mi je bilo sva tri puta kad sam imala spontani….i da,prosli mj isto mi se desilo..ali nisam radila test ni nista..samo mi je kasnila vjestica 3dana🙄🙄🙄🤔🤔
Ne znam poveznicu trudnoce i herpesa, ali ako ti je los imunitet probaj biti beta glukan tablete. 3 mjeseca se piju. Dragi i ja smo ih pili nakon spontanog pocetkom godine i za sad nam je sve ok s ovom trudnocom.
Sortiraj odgovore
Najstariji