Zenice da vas pitam da li je i jedna od vas imala ovakav slucaj..znaci svaki put kad sam radila test i kad bi bio pozitivan,dan dva nakon izbaci mi herpes…i kao prehlada da me neka uhvati i nakon toga budd nazalost spontani…to mi je bilo sva tri puta kad sam imala spontani….i da,prosli mj isto mi se desilo..ali nisam radila test ni nista..samo mi je kasnila vjestica 3dana🙄🙄🙄🤔🤔🤔
Misliš na biokemijske trudnoće, odnosno pobačaje prije no što je išta vidljivo u maternici i dokazano uzv-om?
Zenice da vas pitam da li je i jedna od vas imala ovakav slucaj..znaci svaki put kad sam radila test i kad bi bio pozitivan,dan dva nakon izbaci mi herpes…i kao prehlada da me neka uhvati i nakon toga budd nazalost spontani…to mi je bilo sva tri puta kad sam imala spontani….i da,prosli mj isto mi se desilo..ali nisam radila test ni nista..samo mi je kasnila vjestica 3dana🙄🙄🙄🤔🤔🤔
Misliš na biokemijske trudnoće, odnosno pobačaje prije no što je išta vidljivo u maternici i dokazano uzv-om?
Dva puta je se vidjela trudnoca.....treck put je bilo rano...a cetvri put sam.imala vanmatericnu....znacu dva puta sam bila u bolnici bez kiretaze..samo je otislo....jednom sam vidjela kuci nazalost kad sam isla na wc....da je nesto izaslo kao bubreg maleno doktor kaze to je to....a neznam sta da kazem svaki put mi je taj herpes u biti bio..inace ovako nemam nikada s tim problem
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Dva puta je se vidjela trudnoca…..treck put je bilo rano…a cetvri put sam.imala vanmatericnu….znacu dva puta sam bila u bolnici bez kiretaze..samo je otislo….jednom sam vidjela kuci nazalost kad sam isla na wc….da je nesto izaslo kao bubreg maleno doktor kaze to je to….a neznam sta da kazem svaki put mi je taj herpes u biti bio..inace ovako nemam nikada s tim problem
Sad kad si to spomenula, sjetila sam se da se i meni izbacio herpes u ovom ciklusu di mi još uvijek kasni vještica... Nisam tome pridavala pažnju. Prije mi se nije nikada to dogodilo kod pozitivnog testa. S tim da je prvi put bila biokemijska, a drugi put sam isto bila u bolnici jer su sumnjali na vanmaternicnu. Na kraju sam prošla bez kiretaže. Slab imunitet sigurno ima utjecaja na funkcije organizma, ali nisam sigurna da bi se zbog njega događali spontani. Uzmi si neke vitamine, dodatak prehrani. Ja pijem folnu i magnezij +vitamin B6. Jesi radila neke pretrage koje bi mogle upućivati na uzrok spontanih? Ja još nisam, ali ako ovaj put trudnoća ne uspije, definitivno idem za tim....
Kazem vam cure, iz iskustva. Beta glukan, i to ako imate love najbolje je uzeti onaj americki od Transfer pointa. Cuda radi imunitetu.
Dva puta je se vidjela trudnoca…..treck put je bilo rano…a cetvri put sam.imala vanmatericnu….znacu dva puta sam bila u bolnici bez kiretaze..samo je otislo….jednom sam vidjela kuci nazalost kad sam isla na wc….da je nesto izaslo kao bubreg maleno doktor kaze to je to….a neznam sta da kazem svaki put mi je taj herpes u biti bio..inace ovako nemam nikada s tim problem
Sad kad si to spomenula, sjetila sam se da se i meni izbacio herpes u ovom ciklusu di mi još uvijek kasni vještica… Nisam tome pridavala pažnju. Prije mi se nije nikada to dogodilo kod pozitivnog testa. S tim da je prvi put bila biokemijska, a drugi put sam isto bila u bolnici jer su sumnjali na vanmaternicnu. Na kraju sam prošla bez kiretaže. Slab imunitet sigurno ima utjecaja na funkcije organizma, ali nisam sigurna da bi se zbog njega događali spontani. Uzmi si neke vitamine, dodatak prehrani. Ja pijem folnu i magnezij +vitamin B6. Jesi radila neke pretrage koje bi mogle upućivati na uzrok spontanih? Ja još nisam, ali ako ovaj put trudnoća ne uspije, definitivno idem za tim….
Ma nisam.jos nikakve..jos se oporavljam od vanmatericne..jer mi je odstranjen jajnik....a budem sigurno...ako jos neuspijem prirodno....a vjeruj nisam ni ja pridavala neku paznju tome....nego mi je interesantno da svaki put samo kad je t.u pitanju bila imam herpes....neobicno mi je to
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Meni je kad sam zanjela prvi put prije godinu dana iskocio cir . Muku sam s njim mucila. Nazalost imala sam pobacaj u 9 tt. I sad sam opet zanjela nakon godinu i opet je cir iskocio na istom mjestu. Ali bolilo me prvih par dana i sad se smirio. Moj muz zna rec jedino u nas simptom trudnoce cir. Ali evo cekamo pregled i nadamo se da je sve ured.
Kazem vam cure, iz iskustva. Beta glukan, i to ako imate love najbolje je uzeti onaj americki od Transfer pointa. Cuda radi imunitetu.
To si kupila preko interneta ili u ljekarni?
Meni je kad sam zanjela prvi put prije godinu dana iskocio cir . Muku sam s njim mucila. Nazalost imala sam pobacaj u 9 tt. I sad sam opet zanjela nakon godinu i opet je cir iskocio na istom mjestu. Ali bolilo me prvih par dana i sad se smirio. Moj muz zna rec jedino u nas simptom trudnoce cir. Ali evo cekamo pregled i nadamo se da je sve ured.
😂😂😂 Nasmijala si me baš sad s ovim kako ti muž kaže da je u vas jedini simptom čir. 😆😆 Ovoga puta će sve biti u redu. To vam želim 😊
To si kupila preko interneta ili u ljekarni?
Ljekarna ali ima i online za naruciti. Ne znam gdje zivis.
U Karlovcu. Koja je cijena u ljekarni? Na netu sam vidjela da ima za oko 550 kn od Transfer pointa. Sad ne znam jel to neko veće pakiranje ili? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji