Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    04. Rujan 2019. 18:09

Meni je kad sam zanjela prvi put  prije godinu dana iskocio cir . Muku sam s njim mucila. Nazalost imala sam pobacaj u 9 tt. I sad sam opet zanjela nakon godinu i opet je cir iskocio na istom mjestu. Ali bolilo me prvih par dana i sad se smirio. Moj muz zna rec jedino u nas simptom trudnoce cir. Ali evo cekamo pregled i nadamo se da je sve ured.  

04. Rujan 2019. 18:10

ribi1234

Kazem vam cure, iz iskustva. Beta glukan, i to ako imate love najbolje je uzeti onaj americki od Transfer pointa. Cuda radi imunitetu.

To si kupila preko interneta ili u ljekarni?

04. Rujan 2019. 18:12

malagarava

Meni je kad sam zanjela prvi put prije godinu dana iskocio cir . Muku sam s njim mucila. Nazalost imala sam pobacaj u 9 tt. I sad sam opet zanjela nakon godinu i opet je cir iskocio na istom mjestu. Ali bolilo me prvih par dana i sad se smirio. Moj muz zna rec jedino u nas simptom trudnoce cir. Ali evo cekamo pregled i nadamo se da je sve ured.

😂😂😂 Nasmijala si me baš  sad s ovim kako ti muž kaže da je u vas jedini simptom čir.  😆😆 Ovoga puta će sve biti u redu.  To vam želim 😊

ribi1234
    04. Rujan 2019. 18:16

resa123

ribi1234

Kazem vam cure, iz iskustva. Beta glukan, i to ako imate love najbolje je uzeti onaj americki od Transfer pointa. Cuda radi imunitetu.

Ljekarna ali ima i online za naruciti. Ne znam gdje zivis.

04. Rujan 2019. 18:30

U Karlovcu.  Koja je cijena u ljekarni? Na netu sam vidjela da ima za oko 550 kn od Transfer pointa. Sad ne znam jel to neko veće pakiranje ili? 😊

04. Rujan 2019. 18:35

ribi1234

resa123

ribi1234

U Karlovcu.  Koja je cijena u ljekarni? Na netu sam vidjela da ima za oko 550 kn od Transfer pointa. Sad ne znam jel to neko veće pakiranje ili? 😊

• Malenaa88
    04. Rujan 2019. 18:36

Resa a mi se sami smijemo toj cinjenici o ciru hahahah. Takodjer zelim sve najbolje jer sam upratila par tvojih postova na drugoj temi. Ima to sve da bude ured. 

04. Rujan 2019. 18:38

malagarava

Resa a mi se sami smijemo toj cinjenici o ciru hahahah. Takodjer zelim sve najbolje jer sam upratila par tvojih postova na drugoj temi. Ima to sve da bude ured.

❤❤

ribi1234
    04. Rujan 2019. 18:49

resa123

ribi1234

resa123

ribi1234

U Karlovcu. Koja je cijena u ljekarni? Na netu sam vidjela da ima za oko 550 kn od Transfer pointa. Sad ne znam jel to neko veće pakiranje ili? 😊

Da, da, nazalost to mu je cijena. Ja sam pila 2 dnevno. Za bankrotirat... al jedina stvar koja mi je spasila zdravlje. Prije par godina sam ga pila kad su mi na Papi nasli CIN i nakon 3 mjeseca ga nije bilo. Isto kao i sad nakon propale trudnoce kad mi je sve- od stitnjace, krvne slike, urinokulture bilo krimimalno. Sad su mi nalazi tip-top.

04. Rujan 2019. 19:04

ribi1234

resa123

ribi1234

resa123

ribi1234

U Karlovcu. Koja je cijena u ljekarni? Na netu sam vidjela da ima za oko 550 kn od Transfer pointa. Sad ne znam jel to neko veće pakiranje ili? 😊

Da, da, nazalost to mu je cijena. Ja sam pila 2 dnevno. Za bankrotirat… al jedina stvar koja mi je spasila zdravlje. Prije par godina sam ga pila kad su mi na Papi nasli CIN i nakon 3 mjeseca ga nije bilo. Isto kao i sad nakon propale trudnoce kad mi je sve- od stitnjace, krvne slike, urinokulture bilo krimimalno. Sad su mi nalazi tip-top.

Super! U tom slučaju, riskirat ćemo i mi.  Kako si uopće saznala za to? Oprosti na hrpi pitanja,  ali za imunitet zbilja ima hrpa pripravaka koji "iskaču iz paštete ". Većina njih ne valja, pa me zanima kako si našla taj dobar,  na preporuku isto ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani