Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    01. Ožujak 2021. 12:27

Hvala vam cure na podrsci❤ 
    Javim se, naravno!

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

jelenas
    02. Ožujak 2021. 20:52

Drage cure, tu sam, čitam vas. Nažalost, nakon mog gubitka bebe, izgubila sam i baku tako da sam bila malo odsutna. 
    Čekam pregled u ponedjeljak i držite fige da mi brisevi budu dobri, da možemo krenuti u nove pobjede. Užasno sam nestrpljiva.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Samoja6
    03. Ožujak 2021. 11:03

Jelenas baš mi je žao... Vjerujem da će nadalje sve biti ok! 💖

Ja sam napravila taj još jedan famozni test i naravno da je negativan! Sad mi je lagano već puna kapa i ciklusa, ovulacije, menstruacije, svega! 
    Osjetim kao da će doći, ali ne dolazi! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

jelenas
    03. Ožujak 2021. 14:30

Samoja6

Jelenas baš mi je žao… Vjerujem da će nadalje sve biti ok! 💖

Ja sam napravila taj još jedan famozni test i naravno da je negativan! Sad mi je lagano već puna kapa i ciklusa, ovulacije, menstruacije, svega!
    Osjetim kao da će doći, ali ne dolazi!

Hvala puno ❤️ Evo danas kupila folnu, testove za trudnoću da imam doma i sad samo čekam taj pregled i briseve. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

andjelina23
    03. Ožujak 2021. 15:25

Cure zadnja mjesecnica mi je bila 25.01.
    Danas idem na pregled da vidimo cuje li se srce, drzite mi fige 🤗
    Kiretaza je bila 29.12. 

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

andjelina23
    03. Ožujak 2021. 15:26

Samoja6

Lori1988

Cure ja idem u sri u bolnicu na odjel pa ce mi dati tablete. Imate kakav savjet sto da si ponesem za bolnicu? Velike uloske, spavacicu, slape…tablete protiv bolova - to bi mi oni trebali dati?
    Zaboravila sam pitati danas placaju li se te tablete ako imam dopunsko, zna li koja?

Neznam ni sama koliko kasni jer je ovo trebala biti tek druga posli spontanog… Mislim da se samo zapravo sve poremetilo!
    Ne plaća se ništa… Ja sam ponila piti (kavu i vodu), nešto za pojesti jer ne znaš dokad ćeš biti, presvlaku (nekoliko jer ne znaš koliko jako ćeš krvariti, možda ti uopće neće trebati, a možda se 3 put presvučeš). Ja sam ponila i tablete (ne virujem nikome 😂), ali ti i oni daju! Možeš spavaćicu obući ako ti je lakše, kako god ti oćeš…

Ja drugu nakon spontanog nisam dobila, nego pozitivan test 🤣🤗

🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

Samoja6
    03. Ožujak 2021. 15:27

andjelina23

Samoja6

Lori1988

Cure ja idem u sri u bolnicu na odjel pa ce mi dati tablete. Imate kakav savjet sto da si ponesem za bolnicu? Velike uloske, spavacicu, slape…tablete protiv bolova - to bi mi oni trebali dati?
    Zaboravila sam pitati danas placaju li se te tablete ako imam dopunsko, zna li koja?

Neznam ni sama koliko kasni jer je ovo trebala biti tek druga posli spontanog… Mislim da se samo zapravo sve poremetilo!
    Ne plaća se ništa… Ja sam ponila piti (kavu i vodu), nešto za pojesti jer ne znaš dokad ćeš biti, presvlaku (nekoliko jer ne znaš koliko jako ćeš krvariti, možda ti uopće neće trebati, a možda se 3 put presvučeš). Ja sam ponila i tablete (ne virujem nikome 😂), ali ti i oni daju! Možeš spavaćicu obući ako ti je lakše, kako god ti oćeš…

E moj bome nije pozitivan, al nje nema! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

andjelina23
    03. Ožujak 2021. 15:40

Samoja6

andjelina23

Samoja6

Lori1988

E moj bome nije pozitivan, al nje nema!

Zao mi je 😔onda se nesto poremetilo 🙄 zelim ti svu srecu dalje ❤️

🧑 Curica 3 godine /2019.

• Katja_23
    03. Ožujak 2021. 16:05

Pozdrav djevojke!
    Nova sam ovdje pa sam željela podjeliti svoje iskustvo jer sam se našla u istoj situaciji kao i vi na ovoj temi. 
    Imala sam spontani sa 7+6tt ali sam to tek otkrila na 10+5tt kad sam išla samoinicijativno na UZV zbog nekakvog iscjetka koji čak nije niti izgledao kao ništa osobito opasno, što je i doktor prilikom pregleda isto rekao. Međutim, na UZV se više nisu vidjeli srčani otkucaji. Kako je to bio petak, u pon sam otišla u bolnicu i u uto su me naručili na medikamentozni abortus. Sa pon na uto sam prokrvarila tako da su mi u bolnici dali samo drugi 'set' tableta i pripremili me na to da će me boljeti i da ću jako krvariti. Naravno, to sam i očekivala. Ali mogu reći da sam se iznenadila kada je to bilo dosta oskudnije od mojih očekivanja. Najgore je čak bilo tu prvu i drugu noć, a ostalo je bilo kao klasična menstruacija koja kod mene nije bila prejaka. Išla sam na pregled nakon 7 pa nakon 10 dana i sve je bilo u redu. Menstruacija mi je došla na 28 dana, što je super stvar s obzirom da su mi inače ciklusi uvijek bili produženi. Mogu samo primjetiti da mi je sada krvarenje puno jače u ovom ciklusu nego što mi je standardno bilo ali možda se ciklus sada unormalio. 
    U svakom slučaju, mogu reći da je sa ove fizičke strane samog spontanog kod mene prošlo sve u najboljem redu i bez nekih komplikacija. Također, emocionalno sam super jer sam ipak uspjela prirodno ostati trudna nakon što sam sa prethodnim partnerom prošla 11 potpomognutih oplodnji...neuspješno. Tako da kod mene je to sreća u nesreći. Od sada samo pozitivno i u nove pobjede!
    Želim vam svima sreću  i šaljem puno pozitive jer to je ono što nas gura dalje !

(sorry na dugačkom postu )

andjelina23
    03. Ožujak 2021. 18:28

Evo bila na kontroli
    Danas sam po ultrazvuku 5+3
    Vidi se ŽV, iduca kontrola za 3 tjedna

🧑 Curica 3 godine /2019.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.