Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    05. Ožujak 2021. 21:45

Samoja6

Ne mrdajte odavde bez mene! 😝 😂
    Šala! Daj Bože da Vam se to ostvari što prije!!
    Mystic baš mi je žao… Stvarno sam mislila da do toga neće doći jer rijetko i dolazi… Ali ako je već moralo, nadam se da je brzo i bezbolno završilo! 💞

Pa ti ides 100% u zimske s nama, to se ne treba ni spomenuti❤ 
    Mislim da smo sve koje ovdje tipkamo to zasluzile nakon sve te muke koje smo prosle😥

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Lori🍀
    05. Ožujak 2021. 21:48

Mystic jako mi je zao, bas si imala ruzno iskustvo. Ne znam zasto ne rade kiretazu pod opcom anestezijom ali sad je ionako sve gotovo. Probaj ne misliti o tome, skoncentrirati se na ljepse stvari, uzmi par dana godisnjeg kad sve prodje, odi negdje s dragim, malo se opusti. A onda kad se psihicki malo dobijes u nove pobjede❤

Nizak AMH, ostalo ok

Samoja6
    05. Ožujak 2021. 22:16

Lori1988 💖 u potpunosti se slažem i jedva čekam da se sve skupa preselimo na ljepše teme di ćemo dijeliti malo ljepša iskustva! Malena3 od tebe očekujem da također budeš s nama! Tako da, javim ti kad krećemo da i ti kreneš! Zasad se suzdržite jer ja tek moram nekako dobiti 🧙‍♀️! Sve mi se nešto poremetilo i ne namjeravam na ovoj temi ostati sama! 😝
    Mystic  sigurno je bilo teže sve to proći kad si stalno po doktorima, ali sad će sve to ostati iza tebe... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    05. Ožujak 2021. 22:37

Samoja6

Lori1988 💖 u potpunosti se slažem i jedva čekam da se sve skupa preselimo na ljepše teme di ćemo dijeliti malo ljepša iskustva! Malena3 od tebe očekujem da također budeš s nama! Tako da, javim ti kad krećemo da i ti kreneš! Zasad se suzdržite jer ja tek moram nekako dobiti 🧙‍♀️! Sve mi se nešto poremetilo i ne namjeravam na ovoj temi ostati sama! 😝
    Mystic sigurno je bilo teže sve to proći kad si stalno po doktorima, ali sad će sve to ostati iza tebe…

Samoja6 ja sam tu do ljeta 🤦‍♀️😂
    Nadam se da ćeš ipak prije mene u ljepšu temu ❤️

Samoja6
    06. Ožujak 2021. 00:58

Malena3

Samoja6

Mystic sigurno je bilo teže sve to proći kad si stalno po doktorima, ali sad će sve to ostati iza tebe…

Samoja6 ja sam tu do ljeta 🤦‍♀️😂
    Nadam se da ćeš ipak prije mene u ljepšu temu ❤️

Nitko se više ne može izvući! 😂
    https://net.hr/magazin/zena-postala-hit-kad-je-objasnila-kako-je-ostala-trudna-lezala-sam-na-trbuhu-kada-sam-osjetila-da-mi-vjetar-ulazi-u-vaginu/

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lori🍀
    06. Ožujak 2021. 07:55

Vau vjetar to jos nisam cula😂😂😂
    Samoja - ja se nadam da sam ja od 4.ili od 5.mj u akciji😄

Nizak AMH, ostalo ok

Samoja6
    06. Ožujak 2021. 11:33

Lori1988

Vau vjetar to jos nisam cula😂😂😂
    Samoja - ja se nadam da sam ja od 4.ili od 5.mj u akciji😄

Jesi sigurno! 🙂🙂 Nakon što ti stane krvarenje možeš odmah nastaviti, ako ti to želiš... 🤞🤞

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• malaga
    06. Ožujak 2021. 17:29

Mystic, žao mi je što ti se tako odužilo, nadam se da je sad stvarno gotovo i da možeš opušteno dalje...
    Netko te već pitao, jesu ti na uzv vidjeli da je nešto ostalo ili se samo po beti gledalo? Meni je zadnja beta bila 21 i rekli su mi na pregledu dan kasnije da je sve ok i da ne moram više vaditi betu. Menga došla nakon 32 dana od prve tablete. I znam da si rekla da si kao i ja bila u Petrovoj, jesi tamo išla i na kiretazu ili negdje drugdje?

Samoja6
    06. Ožujak 2021. 17:39

Dobilaaaaaaa!! Ulalaaaa! Nikad nisam mislila da ću se toliko veseliti tome! 😂😂😝
    Samo da se sad unormali! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lori🍀
    06. Ožujak 2021. 18:27

Samoja suuuper napokon!🍾

Nizak AMH, ostalo ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.