Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena3
    26. Veljača 2021. 23:03

Samoja6

Amko

Drage mojee, iza sebe imam 3 spontana, 2 kiretaže i jednom samo otišlo na početku, obavljeno masu pretraga. U utorak plus na testu, doc me naručio 10.03.i jučer mi se pojavi svjetlosmeđi iscjedak i grčevi. Ponavlja se opet. I sad neznam što da radim, da čekam taj pregled ili? Jer zadnji put je isto tako bilo pa nije ništa mogao vidjeti jer je bilo rano, tako da sam prokrvarila i samo izašlo. Hvalaaa

Baš sam ti tila napisati isto što i Avica!
    Idi, ne čekaj, i nek ti daju tablete za održavanje! Bez obzira vidjelo se nešto ili ne! Držim ti🤞 i nadam se da će ovaj put sve biti u redu! ❤️
    Malena3 preskeptična sam, nemam apsolutno nikakve znakove koje sam imala prvi put…
    🤔🤔 Da bar osjetim one "menstrualne" grčeve ili cicke, nego ništa! 🤪
    Kakva je situacija kod tebe? 😘

Kod mene je situacija da se ništa ne događa do ljeta 😂
    Muž mi nije kući do 6 mj pa do tada pratim vas ❤️😘

Samoja6
    26. Veljača 2021. 23:07

Lori1988

Draga MissR hvala ti puno na odgovoru! Htjela bi svakako izbjeci kiretazu posebno ovu klasicnu da ne bi doslo do ostecenja maternice. Cula sam za vakumsku da je bolja opcija. Ali mislim da cu probati s tabletama prvo.
    Idem u pon u bolnicu, drzite mi fige

Draga Lori sigurno znaš da nam je ovdje svima žao zbog toga... Svakako ako ideš s tabletama ne trebaš se bojati, nije ništa prestrašno... A i u svakom slučaju ne dotiče ti se ni jedan dio tijela... 
    Ja sam se jaaaako bojala toga što me čeka, ali na kraju je sve to bilo ništa posebno... 
    Neznam dali već krvariš? Ja sam bila prokrvarila tako da je meni nakon prve tablete sve izašlo, druge dvi nisam ni dobila... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6
    26. Veljača 2021. 23:09

Malena3

Samoja6

Amko

Drage mojee, iza sebe imam 3 spontana, 2 kiretaže i jednom samo otišlo na početku, obavljeno masu pretraga. U utorak plus na testu, doc me naručio 10.03.i jučer mi se pojavi svjetlosmeđi iscjedak i grčevi. Ponavlja se opet. I sad neznam što da radim, da čekam taj pregled ili? Jer zadnji put je isto tako bilo pa nije ništa mogao vidjeti jer je bilo rano, tako da sam prokrvarila i samo izašlo. Hvalaaa

Baš sam ti tila napisati isto što i Avica!
    Idi, ne čekaj, i nek ti daju tablete za održavanje! Bez obzira vidjelo se nešto ili ne! Držim ti🤞 i nadam se da će ovaj put sve biti u redu! ❤️
    Malena3 preskeptična sam, nemam apsolutno nikakve znakove koje sam imala prvi put…
    🤔🤔 Da bar osjetim one "menstrualne" grčeve ili cicke, nego ništa! 🤪
    Kakva je situacija kod tebe? 😘

Kod mene je situacija da se ništa ne događa do ljeta 😂
    Muž mi nije kući do 6 mj pa do tada pratim vas ❤️😘

Blago tebi! Moj je na godišnjem! 😂😂
    I on me prije pita jesam li dobila više 🧙‍♀️?! 
    Jedino što sam počela piti folacin što dosad nisam, neznam dali je od toga moguće... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lori🍀
    27. Veljača 2021. 07:25

Samo Ja - hvala ti! Ne krvarim, i beta mi je jos jako visoka ne znam dal ce mi zbog toga biti dugotrajnije☹

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

missR
    27. Veljača 2021. 08:06

Lori mislim da to nema veze, ni ja nisam krvarila ni najmanje i proslo je donekle ok, bit ce to dobro ❤️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Samoja6
    27. Veljača 2021. 10:25

Lori1988

Samo Ja - hvala ti!Ne krvarim, i beta mi je jos jako visoka ne znam dal ce mi zbog toga biti dugotrajnije☹

Ma neće ne brini... Vjerujem da će ti sve otići s tabletama... Ne brini se! Doktori su tu da se brinu! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Maj4
    27. Veljača 2021. 11:13

Lori jako mi je zao sto moras to proci, grlim te 💜 
    Evo moje iskustvo, pošto sam imala inducirani porod baš me neka jeza prođe od pomisli na medikamentozni pobačaj. Tako da mi je laknulo kad je dr predložio vakum kiretažu s općom anestezijom, u svom tom zlu koje nas je zadesilo osjetila sam olakšanje. Sam zahvat traje kraće nego sve pripreme, bolova poslije uopće nije bilo, 18.2 je bio zahvat sad samo malo smeđarim i odlično se osjećam. Mene je jedino ruka boljela jer sestra nije mogla naći venu za bromilu pa me cijelu izbola još mi se ruka šareni 🙄
    E sad kako sam samo htjela što prije otići iz bolnice, nisam pitala koliko treba raditi pauzu. To ću na kontroli koju imam poslije prve m, mi svakako planiramo pričekati 1-2 ciklusa dok obavimo pretrage. 
    Šaljem vam svima zagrljaje i da što prije pređete na ljepše teme 🤞💜

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lori🍀
    27. Veljača 2021. 12:31

Draga Maja sjecam se tvoje price s jesenskih trudnica, nadam se da si dobro❤
    Hvala ti na savjetu, zapravo svima, dobro je cuti vise misljenja.
    Maja jesi ti iz Zagreba, ako jesi, di si isla na vakuum?

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    1. IVF 2/25 ➖️

Lori🍀
    27. Veljača 2021. 12:35

Molim vas samo jos jedan savjet - ginekolog mi je rekao da pijem Duphastone do pon jer misli da je bolje da ne prokrvarim nego da kad mi daju tablete prokrvarim jer je onda veca sansa da ce sve otici i nece biti potrebna kiretaza. Ne znam ni sama sto da mislim o tome jer znam dosta zena koje su prokrvarile i onda im je s tabletama i lakse islo...

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    1. IVF 2/25 ➖️

Maj4
    27. Veljača 2021. 14:45

Lori dobro sam, ovo sunce me dize dodatno 🌞 nadam se da ces i ti biti bolje sto prije 💜 ja sam ti u Kninu. Znas li u koju ces bolnicu ici? 
    A duphastone, moje misljenje da ne moras, ja sam prestala pit tjedan dana prije kiretaze. Taman vecer prije dobila grceve i ujutro je bilo sakroz malo svjeze krvi, a jos je meni bilo bitno da ne krene sve samo da se moze napraviti citogenetika.  

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani