Ne mrdajte odavde bez mene! 😝 😂
Šala! Daj Bože da Vam se to ostvari što prije!!
Mystic baš mi je žao... Stvarno sam mislila da do toga neće doći jer rijetko i dolazi... Ali ako je već moralo, nadam se da je brzo i bezbolno završilo! 💞
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ja se malo zaboravim ukopčati jer se kod mene sada ništa ne događa 🤦♀️
Čitam Vas sve i svima želim plusić i sve lijepo šta ide sa time ❤️
Ja vam prije svega od srca svima želim plusice.
Ni jedan ginekolog nije to preporucio osim ovoga ali on je vrhunski strucnjak pa ako je on mislio da mora nisam htjela izvoljevat. Ipak je mjesec i pol dana predugi period.
A beta od ponedjeljka do petka je pala samo sa 9.92 na 7.79 (s tim da je dan prije bila 7.72) zao mi je sto je tako zavrsilo posebno zbog male bete ali mjesec i pol dana i krvarenje dan prije valjda nisu ostavile previse izbora.
Bilo je bolno, radjeno je u lokalu ali je kratko trajalo..
Bole injekcije i boli sama kiretaza (slično grcevima meni kod tableta, ne znam s cim drugim bi usporrdila) ali imam dojam da je bilo gotovo sve skupa za 15 minuta.
Tuga i zalost su naravno prisutni i dalje a mjesec i pol dana kontrole svaka 3 dana su bile veliki podsjetnik i agonija kojoj se nije nazirao zavrsetak.
Hvala svima na podrsci i iskustvima koja dijelite, meni je ovaj forum pomogao jako.
Ne mrdajte odavde bez mene! 😝 😂
Šala! Daj Bože da Vam se to ostvari što prije!!
Mystic baš mi je žao… Stvarno sam mislila da do toga neće doći jer rijetko i dolazi… Ali ako je već moralo, nadam se da je brzo i bezbolno završilo! 💞
Pa ti ides 100% u zimske s nama, to se ne treba ni spomenuti❤
Mislim da smo sve koje ovdje tipkamo to zasluzile nakon sve te muke koje smo prosle😥
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Mystic jako mi je zao, bas si imala ruzno iskustvo. Ne znam zasto ne rade kiretazu pod opcom anestezijom ali sad je ionako sve gotovo. Probaj ne misliti o tome, skoncentrirati se na ljepse stvari, uzmi par dana godisnjeg kad sve prodje, odi negdje s dragim, malo se opusti. A onda kad se psihicki malo dobijes u nove pobjede❤
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Lori1988 💖 u potpunosti se slažem i jedva čekam da se sve skupa preselimo na ljepše teme di ćemo dijeliti malo ljepša iskustva! Malena3 od tebe očekujem da također budeš s nama! Tako da, javim ti kad krećemo da i ti kreneš! Zasad se suzdržite jer ja tek moram nekako dobiti 🧙♀️! Sve mi se nešto poremetilo i ne namjeravam na ovoj temi ostati sama! 😝
Mystic sigurno je bilo teže sve to proći kad si stalno po doktorima, ali sad će sve to ostati iza tebe...
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Lori1988 💖 u potpunosti se slažem i jedva čekam da se sve skupa preselimo na ljepše teme di ćemo dijeliti malo ljepša iskustva! Malena3 od tebe očekujem da također budeš s nama! Tako da, javim ti kad krećemo da i ti kreneš! Zasad se suzdržite jer ja tek moram nekako dobiti 🧙♀️! Sve mi se nešto poremetilo i ne namjeravam na ovoj temi ostati sama! 😝
Mystic sigurno je bilo teže sve to proći kad si stalno po doktorima, ali sad će sve to ostati iza tebe…
Samoja6 ja sam tu do ljeta 🤦♀️😂
Nadam se da ćeš ipak prije mene u ljepšu temu ❤️
Mystic sigurno je bilo teže sve to proći kad si stalno po doktorima, ali sad će sve to ostati iza tebe…
Samoja6 ja sam tu do ljeta 🤦♀️😂
Nadam se da ćeš ipak prije mene u ljepšu temu ❤️
Nitko se više ne može izvući! 😂
https://net.hr/magazin/zena-postala-hit-kad-je-objasnila-kako-je-ostala-trudna-lezala-sam-na-trbuhu-kada-sam-osjetila-da-mi-vjetar-ulazi-u-vaginu/
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji