Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mystic
    05. Ožujak 2021. 15:48

Hvala draga, ali sam ja ipak imala danas kiretazu. Predugo je sve trajalo. Tako da su mi odradili kiretazu u lokalu. 
    Jucer prokrvarila beta bila 7.72 a jutros 7.79 iako su na hitnoj rekli da nece trebat kiretaza da je menstrualno krvarenje ali doktor koji je stručnjak je odmah rekao kiretaza jer predugo traje. 
    U četvrtak kontrola. 

mystic
    05. Ožujak 2021. 15:50

Samoja6

Luckyy42

Samoja6bas sam trazila po jesenskim bebama i nadala da cu vidjet da si tamo😔
    Mislimo na tebe i nase cure i nadamo se da cete ugledati vase plusice vim prije, drago mi je da ne odustajes❤️ Doci ce bebi kad ces se najmanje nadati❤️

Takoder svim curama ovdje zelim cim prije jedan velikiiii plus!🙂❤️

💞💞💞💞
    Nažalost još ne… Ali bit će! Pokušavam se voditi s tim da smo i prvi put uspjeli prirodno, nadam se da ćemo i opet!
    Sad ću šokirati tijelo malo duphastonima da se 🧙‍♀️ vrati sunce joj, iživcirala me samo tako! Kad triba doći nema je, kad ne triba eto je i prije vremena!
    Šaljem veeeeliki zagrljaj! Neka sve prođe u redu! 😘😘😘😘😘😘

Hvala draga, ali sam ja ipak imala danas kiretazu. Predugo je sve trajalo. Tako da su mi odradili kiretazu u lokalu. 
    Jucer prokrvarila beta bila 7.72 a jutros 7.79 iako su na hitnoj rekli da nece trebat kiretaza da je menstrualno krvarenje ali doktor koji je stručnjak je odmah rekao kiretaza jer predugo traje. 
    U četvrtak kontrola. 

Jako mi je drago zbog svih cura koje nisu morale to prolaziti i svim curama koje su unovakvoj situaciji saljem veliki zagrljaj i snagu da prebrode ovako tuzne i bolne situacije 😘

Lori🍀
    05. Ožujak 2021. 16:21

Suncica ti si imala vrlo slicno sve kao i ja. Drzim ti fige za dalje, drzi se🍀
    Mystic pa bas mi je zao da je tako na kraju zavrsilo😢 Jesi ti ok fizicki, jel te boli? Za psihu necu ni pitati jer vjerujem da ti je dosta vec svega☹

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

• Suncica1912
    05. Ožujak 2021. 16:36

Lori1988

Suncica ti si imala vrlo slicno sve kao i ja. Drzim ti fige za dalje, drzi se🍀
    Mystic pa bas mi je zao da je tako na kraju zavrsilo😢 Jesi ti ok fizicki, jel te boli? Za psihu necu ni pitati jer vjerujem da ti je dosta vec svega☹

Hvala ti puno😊 Ovaj opis ispod je isti kod nas🙈 od 9. mjeseca pokušavamo i krajem 2. mjeseca se dogodio spontani. Žene, držite se💪

Lori🍀
    05. Ožujak 2021. 17:09

Suncica onda moramo skupa i u temu zimske bebe uskoro😁

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

• Suncica1912
    05. Ožujak 2021. 17:37

Lori deal 😁

Samoja6
    05. Ožujak 2021. 19:35

Ne mrdajte odavde bez mene! 😝 😂
    Šala! Daj Bože da Vam se to ostvari što prije!! 
    Mystic baš mi je žao... Stvarno sam mislila da do toga neće doći jer rijetko i dolazi... Ali ako je već moralo, nadam se da je brzo i bezbolno završilo! 💞

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    05. Ožujak 2021. 19:38

Ja se malo zaboravim ukopčati jer se kod mene sada ništa ne događa 🤦‍♀️
    Čitam Vas sve i svima želim plusić i sve lijepo šta ide sa time ❤️

mystic
    05. Ožujak 2021. 21:17

Ja vam prije svega od srca svima želim plusice. 

Ni jedan ginekolog nije to preporucio osim ovoga ali on je vrhunski strucnjak pa ako je on mislio da mora nisam htjela izvoljevat. Ipak je mjesec i pol dana predugi period.
    A beta od ponedjeljka do petka je pala samo sa 9.92 na 7.79 (s tim da je dan prije bila 7.72) zao mi je sto je tako zavrsilo posebno zbog male bete ali mjesec i pol dana i krvarenje dan prije valjda nisu ostavile previse izbora.

Bilo je bolno, radjeno je u lokalu ali je kratko trajalo.. 
    Bole injekcije i boli sama kiretaza (slično grcevima meni kod tableta, ne znam s cim drugim bi usporrdila) ali imam dojam da je bilo gotovo sve skupa za 15 minuta.

Tuga i zalost su naravno prisutni i dalje a mjesec i pol dana kontrole svaka 3 dana su bile veliki podsjetnik i agonija kojoj se nije nazirao zavrsetak.

mystic
    05. Ožujak 2021. 21:19

Hvala svima na podrsci i iskustvima koja dijelite, meni je ovaj forum pomogao jako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.