Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SamoMalo
    06. Ožujak 2021. 18:50

Pozdrav,
    Ako mozete podijeliti vaša iskustva, jeste li do kraja imali simptome?
    Meni i dalje traju mucnine i bole me sise pa se nekak nadam da jos ima nade.. s druge strane imam i bol slicnu menstrualnoj vecinu vremena.
    U utorak sam na pregledu da vidimo jel se razvija dalje plod. Do tad razbijam glavu..

Lori🍀
    06. Ožujak 2021. 19:04

SamoMalo - oprosti nisam upoznata s tvojim slucajem, sto se tocno dogodilo? Koliko si trudna? Sta je bilo na pregledu zadnjem, nije se plod razvijao kako treba po tjednima ili? 
    Ja sam par dana prije saznanja izgubila i simptome koje sam imala a to su bolne grudi, promjene raspolozenja, osjetljivost na mirise.

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Lori🍀
    06. Ožujak 2021. 19:06

Pitanje za sve zene koje su imale spontani - jeste li mozda radile testove na trombofiliju? Ako da, gdje i po kojoj cijeni?
    Sestra mi ima blagu trombofiliju i imala je 2x spontani pa sam mislila prije sljedecog planiranja trudnoce napraviti pretrage...

Nizak AMH, ostalo ok

Samoja6
    06. Ožujak 2021. 19:29

Lori1988

Pitanje za sve zene koje su imale spontani - jeste li mozda radile testove na trombofiliju? Ako da, gdje i po kojoj cijeni?
    Sestra mi ima blagu trombofiliju i imala je 2x spontani pa sam mislila prije sljedecog planiranja trudnoce napraviti pretrage…

Ne, ja sam pitala i privatnu i socijalnu gin i obe su rekle ne... Drugi nalazi su bili ok, a i praksa je takva da je to preskupo i ne šalju nakon jednog spontanog! Živila Hrvatska!
    Ti probaj s obzirom na to da ti sestra ima... Probaj na to izvući uputnicu! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lori🍀
    06. Ožujak 2021. 19:33

Samoja - o kojim drugim nalazima se radi, papa test ili jos nesto si radila?
    Znam da ne salju nakon 1, ponekad cak ni nakon 2 ali ja cu inzistirati zbog sestre.

Nizak AMH, ostalo ok

Samoja6
    06. Ožujak 2021. 20:12

Lori1988

Samoja- o kojim drugim nalazima se radi, papa test ili jos nesto si radila?
    Znam da ne salju nakon 1, ponekad cak ni nakon 2 ali ja cu inzistirati zbog sestre.

Radila sam papu i išla vaditi krv (željezo, glukoza, Tsh) 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

missR
    07. Ožujak 2021. 11:49

Cure ja sam malo zabrinuta. 24.2. Sam imala medikamentozni prekid trudnoce napisala sam tu sve. Ali evo sad 11 dana nakon ja i dalje krvarim dosta i imam ugruske male. Dosta me grcevi drze zadnja dva dana tako da sam bas zabrinuta. Koliko je vama krvarenje trajalo i bolovi? Namjeravam sutra otici kod ginekologa jer mi je receno da trebam na kontrolu tek nakon 1. Menstruacije ali meni se cini da ova bol i krvarenje nisu ok.
    Jako se bojim da cu morati nakon svega ovog na kiretazu iako su mi rekli da je sve cisto kad sam isla na pregled nakon tableta taj dan..
    Pozdrav

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Samoja6
    07. Ožujak 2021. 19:35

missR

Cure ja sam malo zabrinuta. 24.2. Sam imala medikamentozni prekid trudnoce napisala sam tu sve. Ali evo sad 11 dana nakon ja i dalje krvarim dosta i imam ugruske male. Dosta me grcevi drze zadnja dva dana tako da sam bas zabrinuta. Koliko je vama krvarenje trajalo i bolovi? Namjeravam sutra otici kod ginekologa jer mi je receno da trebam na kontrolu tek nakon 1. Menstruacije ali meni se cini da ova bol i krvarenje nisu ok.
    Jako se bojim da cu morati nakon svega ovog na kiretazu iako su mi rekli da je sve cisto kad sam isla na pregled nakon tableta taj dan..
    Pozdrav

Ako ti imaš osjećaj da nešto nije u redu odi na pregled... 
    Ali je moguće da su zaostaci, ne virujem da bi ti na pregledu rekli da nema ničega ako ima...
    Opet, najmirnija ćeš biti nakon pregleda... 💞

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lori🍀
    08. Ožujak 2021. 07:00

Samoja6

Lori1988

Samoja- o kojim drugim nalazima se radi, papa test ili jos nesto si radila?

Radila sam papu i išla vaditi krv (željezo, glukoza, Tsh)

Ok, hvala ti. To cu svakako cim rijesim uzv iduci tjedan.

Nizak AMH, ostalo ok

Lori🍀
    08. Ožujak 2021. 07:04

MissR - ja sam u cet prokrvarila s tabletama i jos uvijek krvarim (doduse puno manje).
    Rekli su mi da je to normalno, da moze trajati dosta dugo kod nekih zena i da nema mjesta panici ako krvarenje nije jako ( definicija jakog 4 puna uloska u sat vremena) i ako bolovi nisu bas jaki. U tom slucaju treba na hitnu, sve ostalo je ok.
    Naravno ako se bojis odi na uzv ranije. Javi nam sto je bilo i sretno😘

Nizak AMH, ostalo ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.