Evo me. Bila sam do pola dana tamo, a onda sam morala na posao i nadoknaditi propušteno, pa je potrajalo.
Dobro sam, osjećam se 10kg lakša. Napokon gotovo, gotova samoizolacija (prvo sam se čuvala radi trudnoće, a onda me bilo strah da ne počnem imati grčeve na ulici), gotovo čekanje, gotovo sve.
Malo sam i plakala, ali to je prirodno.
Doktor kaže da mi maternica dobro izgleda, imam kontrolu za 2 tjedna. Reći će mi koje pretrage da napravim ali njemu se čini da nema prepreke da opet zatrudnim i da imam uspješnu trudnoću.
Sve u svemu, dobro je da je gotovo, sad malo odmora, pa idem ponovo.
Što se tiče vakuumske, najjednostavnije objašnjeno je da usisaju gestacijsku vrećicu i plod i ne oštećuju endometrij. Naravno, zna se zakomplicirati kao i svak drugi postupak. Ali ako sve prođe OK, može se brzo u novu trudnoću.
U suprotnom, kod klasične kiretaže, mora se čekati da maternica zacijeli, što traje 3-6 mjeseci.
Eto hvala Bogu dobro je prošlo! Sad malo posložiti u glavi sve, ako već nisi, i u akciju! Bit će to sve u redu!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Evo me. Bila sam do pola dana tamo, a onda sam morala na posao i nadoknaditi propušteno, pa je potrajalo.
Dobro sam, osjećam se 10kg lakša. Napokon gotovo, gotova samoizolacija (prvo sam se čuvala radi trudnoće, a onda me bilo strah da ne počnem imati grčeve na ulici), gotovo čekanje, gotovo sve.
Malo sam i plakala, ali to je prirodno.
Doktor kaže da mi maternica dobro izgleda, imam kontrolu za 2 tjedna. Reći će mi koje pretrage da napravim ali njemu se čini da nema prepreke da opet zatrudnim i da imam uspješnu trudnoću.
Sve u svemu, dobro je da je gotovo, sad malo odmora, pa idem ponovo.
Što se tiče vakuumske, najjednostavnije objašnjeno je da usisaju gestacijsku vrećicu i plod i ne oštećuju endometrij. Naravno, zna se zakomplicirati kao i svak drugi postupak. Ali ako sve prođe OK, može se brzo u novu trudnoću.
U suprotnom, kod klasične kiretaže, mora se čekati da maternica zacijeli, što traje 3-6 mjeseci.
Eto hvala Bogu dobro je prošlo! Sad malo posložiti u glavi sve, ako već nisi, i u akciju! Bit će to sve u redu!
Odlicno, odmori se. :)
Pozdrav svima. Danas se dobro osjećam. Drago mi je da je ta priča gotova, otplakala sam i odtugovala svoje u ova dva tjedna. Možda bude još tuge, ali to je ljudski. Ovaj vikend odmaram i mazim se, a od ponedjeljka krećem dalje u planiranje i akcije.
💔💔💔
Bit će sigurno još tuge... Ne prolazi preko noći, a i uvijek ćemo se sjećati malog 💞 koje je bilo u nama, teško se to može zaboraviti...
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Bok cure,prvi put pisem na ovom forumu.Ujutru imam zakazanu kiretažu i jako me je strah...nije me strah od fizičke boli,nego kako ću sve to psihički podnijeti :(.Naime radilo se o blizanačkoj trudnoći,prvi plod je otisao prije nego sam i obavila prvi uzv,prokrvarila sam u 5tj.a drugi se držao,razvijao do 8 tjedna i na pregledu u četvrtak srce više ne kuca.Ne znam ni kako sam izašla iz ordinacije...prokrvarila sam u putu do doma,taj dan i u petak sam imala strašne bolove i jako obilno krvarenje s komadima,ugrušcima....danas se sve smirilo i sad se nadam da mi ipak ujutru ne bude potrebna kiretaža.
Bok cure,prvi put pisem na ovom forumu.Ujutru imam zakazanu kiretažu i jako me je strah…nije me strah od fizičke boli,nego kako ću sve to psihički podnijeti :(.Naime radilo se o blizanačkoj trudnoći,prvi plod je otisao prije nego sam i obavila prvi uzv,prokrvarila sam u 5tj.a drugi se držao,razvijao do 8 tjedna i na pregledu u četvrtak srce više ne kuca.Ne znam ni kako sam izašla iz ordinacije…prokrvarila sam u putu do doma,taj dan i u petak sam imala strašne bolove i jako obilno krvarenje s komadima,ugrušcima….danas se sve smirilo i sad se nadam da mi ipak ujutru ne bude potrebna kiretaža.
Pozdrav, požalila bi ti dobrodošlicu ali ovo je bas bezvezan forum :) zao nam je svima. Ako si jako puno krvarila mozda ti kiretaza nece biti potrebna. Kada te budu pregledavali oni će vidit jesu li izašle gestacijske vrećice i plod, ako jesu mozes se i sama ocistit.
Javi kako je prošlo.
Sto se tiče psihicki, ne boj se.
Bit će gori i boljih dana, ali prizivit ces!
Cure stigao mi je nalaz od krvi!
Glukoza - 5.2 ( 4.2 - 6.1)
Željezo - 8 ( 8 - 30 )
Tsh - 0.932 ( 0.270 - 4.200
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Bok cure,prvi put pisem na ovom forumu.Ujutru imam zakazanu kiretažu i jako me je strah…nije me strah od fizičke boli,nego kako ću sve to psihički podnijeti :(.Naime radilo se o blizanačkoj trudnoći,prvi plod je otisao prije nego sam i obavila prvi uzv,prokrvarila sam u 5tj.a drugi se držao,razvijao do 8 tjedna i na pregledu u četvrtak srce više ne kuca.Ne znam ni kako sam izašla iz ordinacije…prokrvarila sam u putu do doma,taj dan i u petak sam imala strašne bolove i jako obilno krvarenje s komadima,ugrušcima….danas se sve smirilo i sad se nadam da mi ipak ujutru ne bude potrebna kiretaža.
Mislim da od kiretaže ništa! Javi se i drži se!
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure stigao mi je nalaz od krvi!
Glukoza - 5.2 ( 4.2 - 6.1)
Željezo - 8 ( 8 - 30 )
Tsh - 0.932 ( 0.270 - 4.200
Šta ti je rekla dr za krvnu sliku?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji