Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    11. Prosinac 2020. 18:08

Malena3

Samoja6

Samoja6

Malena3 ako te brine, možeš samo nazvati gin i pitati… Bit ćeš mirnija… Samo ne googlaj!
    A tko zna, možda ti je i ovulacija… 😉

Evo sam totalno otišla, to je bilo namjenjeno Mari…

Hahah čitam i vidim nije ovo za mene nego za Maru 😊
    Svi smo zbrčkani u glavi

Ma užas! 🙉🙉 Još i ovo vrijeme dosadno i glupo, promijeni se 5 puta dnevno... Počnem nešto raditi pa zaboravim što sam uopće počela!
    MTB nadam se da je sve u redu! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6
    11. Prosinac 2020. 18:10

Mara Kokosica

Hvala cure na savjetima . Smirile ste me 😊

💞💕 No sikiriki! Ja jedva čekam kad će me početi jajnici štrecati... Ja ovih dana opet krećem s vrkutom i u nove pobjede smo evo krenuli! 😂

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    11. Prosinac 2020. 18:11

Samoja6

Mara Kokosica

Hvala cure na savjetima . Smirile ste me 😊

💞💕 No sikiriki! Ja jedva čekam kad će me početi jajnici štrecati… Ja ovih dana opet krećem s vrkutom i u nove pobjede smo evo krenuli! 😂

I mi smo krenuli a sada kad bude bude 😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Prosinac 2020. 19:30

Evo me. Bila sam do pola dana tamo, a onda sam morala na posao i nadoknaditi propušteno, pa je potrajalo.
    Dobro sam, osjećam se 10kg lakša. Napokon gotovo, gotova samoizolacija (prvo sam se čuvala radi trudnoće, a onda me bilo strah da ne počnem imati grčeve na ulici), gotovo čekanje, gotovo sve.
    Malo sam i plakala, ali to je prirodno.
    Doktor kaže da mi maternica dobro izgleda, imam kontrolu za 2 tjedna. Reći će mi koje pretrage da napravim ali njemu se čini da nema prepreke da opet zatrudnim i da imam uspješnu trudnoću.
    Sve u svemu, dobro je da je gotovo, sad malo odmora, pa idem ponovo. 
    Što se tiče vakuumske, najjednostavnije objašnjeno je da usisaju gestacijsku vrećicu i plod i ne oštećuju endometrij. Naravno, zna se zakomplicirati kao i svak drugi postupak. Ali ako sve prođe OK, može se brzo u novu trudnoću.
    U suprotnom, kod klasične kiretaže, mora se čekati da maternica zacijeli, što traje 3-6 mjeseci.

💔💔💔

• Malena3
    11. Prosinac 2020. 21:49

MTB

Evo me. Bila sam do pola dana tamo, a onda sam morala na posao i nadoknaditi propušteno, pa je potrajalo.
    Dobro sam, osjećam se 10kg lakša. Napokon gotovo, gotova samoizolacija (prvo sam se čuvala radi trudnoće, a onda me bilo strah da ne počnem imati grčeve na ulici), gotovo čekanje, gotovo sve.
    Doktor kaže da mi maternica dobro izgleda, imam kontrolu za 2 tjedna. Reći će mi koje pretrage da napravim ali njemu se čini da nema prepreke da opet zatrudnim i da imam uspješnu trudnoću.
    Što se tiče vakuumske, najjednostavnije objašnjeno je da usisaju gestacijsku vrećicu i plod i ne oštećuju endometrij. Naravno, zna se zakomplicirati kao i svak drugi postupak. Ali ako sve prođe OK, može se brzo u novu trudnoću.
    U suprotnom, kod klasične kiretaže, mora se čekati da maternica zacijeli, što traje 3-6 mjeseci.

Aa super da si to riješila i da je sve dobro prošlo.❤️
    Sada malo odmora i u nove akcije 😂😂
    Hvala ti šta si mi objasnila šta je vakumska 🙊

Samoja6
    11. Prosinac 2020. 22:17

MTB

Eto hvala Bogu dobro je prošlo! Sad malo posložiti u glavi sve, ako već nisi, i u akciju! Bit će to sve u redu! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• josipaa
    11. Prosinac 2020. 22:41

Samoja6

MTB

Eto hvala Bogu dobro je prošlo! Sad malo posložiti u glavi sve, ako već nisi, i u akciju! Bit će to sve u redu!

Odlicno, odmori se. :)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Prosinac 2020. 09:10

Pozdrav svima. Danas se dobro osjećam. Drago mi je da je ta priča gotova, otplakala sam i odtugovala svoje u ova dva tjedna. Možda bude još tuge, ali to je ljudski. Ovaj vikend odmaram i mazim se, a od ponedjeljka krećem dalje u planiranje i akcije. 

💔💔💔

Samoja6
    12. Prosinac 2020. 11:34

Bit će sigurno još tuge... Ne prolazi preko noći, a i uvijek ćemo se sjećati malog 💞 koje je bilo u nama, teško se to može zaboraviti... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    13. Prosinac 2020. 20:58

Cure kako ste? Jeste žive? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.