Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    11. Prosinac 2020. 09:46

Ja sam bila jutros na vađenju krvi, jedva čekam sad rezultat da vidim dali se nešto poremetilo... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    11. Prosinac 2020. 11:30

Samoja6

MTB

Ma idem privatno, imat ću anesteziju i idem na vakuumsku koja je nježna i ne radi nikakva oštećenja, tako da valjda ne bi trebalo biti problema.
    Hvala na lijepim željama

E pa super onda! Sigurno nećeš ništa osjetiti!
    Da, i meni je bila ponuđena vakumska, mada prvi put čujem za to… Sreća u nesreći eto, ništa nije trebalo…
    Krećemo dalje u nove pobjede!

Ja za tu vakumsku nikad nisam ni čula, šta je to? 

• Mara Kokosica
    11. Prosinac 2020. 13:26

Cure mene boli lijevi jajnik ima 3 , 4 dana. Bas me zesce ziga. Kako sam jos u izolaciji ne mogu otici na pregled. Je li to normalno nakon biokem.trudnice? Prestala sam krvarit samo jos malo kad se obrisem bude smedjeg

06/20 blighted ovum 8tt.

• Malena3
    11. Prosinac 2020. 14:00

Samoja6

Ja sam bila jutros na vađenju krvi, jedva čekam sad rezultat da vidim dali se nešto poremetilo…

Mislim da će ti biti sve ok, možda ti bude falilo mali željeza po meni to je to. Javi rezultat 

• Malena3
    11. Prosinac 2020. 14:01

Mara Kokosica

Cure mene boli lijevi jajnik ima 3 , 4 dana. Bas me zesce ziga. Kako sam jos u izolaciji ne mogu otici na pregled. Je li to normalno nakon biokem.trudnice? Prestala sam krvarit samo jos malo kad se obrisem bude smedjeg

Mislim da je to normalno, meni je bilo smeđeg nakon biokemijske i bila sam na pregledu i sve ok. 

Samoja6
    11. Prosinac 2020. 15:05

Malena3 ako te brine, možeš samo nazvati gin i pitati... Bit ćeš mirnija... Samo ne googlaj!
    A tko zna, možda ti je i ovulacija... 😉

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6
    11. Prosinac 2020. 15:06

Samoja6

Malena3 ako te brine, možeš samo nazvati gin i pitati… Bit ćeš mirnija… Samo ne googlaj!
    A tko zna, možda ti je i ovulacija… 😉

Evo sam totalno otišla, to je bilo namjenjeno Mari... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Mara Kokosica
    11. Prosinac 2020. 16:16

Hvala cure na savjetima . Smirile ste me 😊

06/20 blighted ovum 8tt.

• Malena3
    11. Prosinac 2020. 17:08

Samoja6

Samoja6

Malena3 ako te brine, možeš samo nazvati gin i pitati… Bit ćeš mirnija… Samo ne googlaj!
    A tko zna, možda ti je i ovulacija… 😉

Evo sam totalno otišla, to je bilo namjenjeno Mari…

Hahah čitam i vidim nije ovo za mene nego za Maru 😊
    Svi smo zbrčkani u glavi 

• Malena3
    11. Prosinac 2020. 17:09

MTB kako je prošlo? Jesi živa? Ne javljaš ništa pa sam se sad malo zamislila 🤔❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.