Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    08. Prosinac 2020. 22:10

Malena3

A super su onda te tabletice. To ti je prepisao ginekolog ili se kupuju?

Da, idu na recept, ali se isto plaćaju... Naravno, kad smo mi žene u pitanju sve se plaća! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    08. Prosinac 2020. 22:19

Samoja6

Malena3

A super su onda te tabletice. To ti je prepisao ginekolog ili se kupuju?

Da, idu na recept, ali se isto plaćaju… Naravno, kad smo mi žene u pitanju sve se plaća!

🙈🙈🙈🙈
    A istina 🙈🙊🤣🤣

• Malena3
    08. Prosinac 2020. 22:21

Cure imate muškog ili ženskog ginekologa? Kako ste zadovoljne? 

• josipaa
    08. Prosinac 2020. 22:39

Malena3

Ja imam doktoricu, stariju. Super razumna, voljni pomoc, i najvažnije nije me zezala sa uputnicama. Nekako mi uvik bude nelagodne kad moram kod muškog ginekologa -.-

• Malena3
    08. Prosinac 2020. 23:11

josipaa

Malena3

Ja imam doktoricu, stariju. Super razumna, voljni pomoc, i najvažnije nije me zezala sa uputnicama. Nekako mi uvik bude nelagodne kad moram kod muškog ginekologa -.-

Ja imam i državnog i privatnog muškog. Odlični su, baš su mi super.. Pokazali su mi se 10 puta bolji od žena kod kojih sam bila 

Samoja6
    09. Prosinac 2020. 01:15

Meni su također obe ženske...neznam, kad sam tek krenula ići bilo mi je nekako lakše opustiti se pred ženskom... 
    Ali sad kad se sve ovo odvilo, u bolnici me pregledalo i nekoliko doktora i bilo mi je potpuno svejedno! Vidjela sam da te zapravo doživljavaju kao samo jednu u nizu, nista posebno! Zapravo, i ne doživljavaju... Odrade taj svoj posao i to je to... Ali i dalje sam pobornik ženskih! 😀

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Prosinac 2020. 14:11

Preferiram ženske, iako sam kroz život bila kod hrpe i muških i ženskih. I bilo ih je super oba spola, baš kao i katastrofa oba spola - baš nema pravila. Netko je ili čovjek ili nije, neovisno o spolu.

💔💔💔

Samoja6
    10. Prosinac 2020. 01:42

Cure moje ja vam se večeras rasplakala ko kišna godina! Vjv me hormoni drmaju... 2 dana sam ok, pomirila se s tim, idemo dalje, i onda 1 dan nervozna, živčana, plačljiva, užasna! Mislim da ova cijela situacija to i pogoršava... Nigdi nemožeš otići, nitko se s nikim ne druži... Non stop si u kući, i koliko god mi je to i odgovaralo jer mi se nije dalo pričati s nikim ni objašnjavati ništa (ni sada mi se neda), pa kad čujem pitanje "kako si?", ono poludim... Ali mislim da bi ipak sve ovo možda i brže prošlo da mogu s nekim na kavu, pričati (ne o tome), družiti se!
    Sve u svemu 2020 🖕🖕🖕🖕🖕😡😠🤯

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• josipaa
    10. Prosinac 2020. 10:56

Samoja6

Cure moje ja vam se večeras rasplakala ko kišna godina! Vjv me hormoni drmaju… 2 dana sam ok, pomirila se s tim, idemo dalje, i onda 1 dan nervozna, živčana, plačljiva, užasna! Mislim da ova cijela situacija to i pogoršava… Nigdi nemožeš otići, nitko se s nikim ne druži… Non stop si u kući, i koliko god mi je to i odgovaralo jer mi se nije dalo pričati s nikim ni objašnjavati ništa (ni sada mi se neda), pa kad čujem pitanje "kako si?", ono poludim… Ali mislim da bi ipak sve ovo možda i brže prošlo da mogu s nekim na kavu, pričati (ne o tome), družiti se!
    Sve u svemu 2020 🖕🖕🖕🖕🖕😡😠🤯

Sad kad se sitim mogla bi knjigu napisat o emocijama i stanjima u zadnje tri godine. Ja sam odradila prvi spontani i kiretazu bez ijedne suze. Inace se pravim pametna i suze i strah bas i ne pokazuje. Mislim da je to bilo stanje soka koje je trajalo skoro dva mjeseca.  Ja sam bila koda se nista ne događa dok su svi oko mene bili u panici. Nažalost, stiglo me .. dva miseca nakon dobila sam napad panike i završila u doktora jer sma mislila da ce me srčani strefit i to je bilo strašno. I onda doslovno pola godine bila uzas. Tako da placi po cili dan ako triba, vidi, žali se, radi sta god ti se cini da ti olaksava. Ako želiš razgovarat piši ovde, nažalost razumit te ne može niko ko nije prosa kroz sta prolazis.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Prosinac 2020. 11:38

I ja sam danas u komi. Dosta sam se dobro držala do danas. Da, par puta sam plakala i tako to, ali uglavnom sam racionalna - kao, događa se, ne znači da će se dogoditi opet, drugi put će biti bolje, blabla.
    I danas dođe negativni test za covid, što znači da sutra mogu na kiretažu. I totalno sam u komi. Ne da sam tužna, otrovna sam, negativna, odvratna. A inače sam pozitivka i optimista.
    Vjerojatno će biti po starom kad sve prođe, ali danas ... bljak.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.