working jel ima kakvih novosti? Ti si bome dugo u bolnici...
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Evo czre, ja jos tu do daljnjega. Beta ne pada dovoljno, stoga ce mi dati jos jednom metotreksat
Ajme meni...drz se. Ne kuzim se u ta padanja ali kod mene je to nekako bilo brze nije mi nitko ni vadio betu. Jedino sam po LH vidjela da se jos dosta drzala 2,3tjedna
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Bok svima.Molim vas ako netko ima iskustva da podijeli...Imala sam spontani u 9 tjednu trudnoće,radili su mi kiretazu...nakon toga je prestala bol grudi,dakle prije trudnoce i tijekom trudnoce su me jako boljele, nakon toga je sve stalo...Kod doktora sve u redu,hormoni i ostalo...Dal je netko slično prošao?Hvala unaprijed 😊
Working mom bas mi je zao, drzim fige da sad s rim padne, jel ima kakav razlog tome zato ne pada ?
Dragica to je normalno, bolne grudi su normalna pojava u trudnoci, pa tako i prestanak boli nakon spontanog i kiretaze. Ja sam imala prvi put kompletni spontani bez kiretaze i prestale me bolit par dana prije a sad me boljele sve do kraja, tj jos na dan kiretaze, poslije prestalo. Sve je to "normalno"
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Hvala na brzom odgovoru...Iako čula sam da je to normalno,ali evo sad će 7 mjeseci od kiretaze i još uvijek mi je tako...
Workingmom, kako je danas? Baš mi je žao kroz što sve prolaziš. Drži se🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Workingmom, kako je danas? Baš mi je žao kroz što sve prolaziš. Drži se🧡
Hvala!!!
anaid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji