Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    10. Srpanj 2020. 08:41

Cure proslo je, nije bilo ugodbo i usprkos toj  nekoj kao anesteziji ali boljelo je...i poslije mi je bilo slabo, ali proslo je. Jadne mi zene koje to prolazimo,uzas.
    Working mom kako si ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

working_mom
    10. Srpanj 2020. 10:46

Sto te boljelo?

Mene je samo boljelo mjesto s braunilom, u tipa kratko sam imala grceve, ali sam brzo bila ok. 

Ja cekam sutra betu, tu sam na odmoru, zjakam po odjelu. Mislim nema pregleda od srijede, sutra mi vade krv, pijem samo atb. 

• anaid
    10. Srpanj 2020. 11:08

Osjecala sam bol prilikom ciscenja.. ja sam ocekivala lokalnu anesteziju, dakle otupi sve i ne osjecas nista... dobila sam Dolantin, to je zapravo samo lijek protiv bolova i apaurin... da sam znala da necu dobit lokalnu,nema sanse da bi me taknuli

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

Bowlica
    10. Srpanj 2020. 11:50

Nije mi jasno dobila si opcu i bolilo te? Nesto nije ok onda napravljeno. Mislim poslije kiretaze je normalno da bolucka par dana...uh... drz se bude se brzo smirilo nadam se.

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• anaid
    10. Srpanj 2020. 12:27

Ne nisam dobila nikakvu anesteziju, daju taj Donaltin koji kao opusta misice i smajuje osjecaj boli... ali to nije ni lokalna ni opca anestezija..  da sam znala,neznam dal bi pristala jer sam bila uvjerena da je lokalna u pitanju... nakon zavrsetka zahvata me bolilo jos kojih 10 minuta i poslije vise nije,ni sad ne boli a krvarenje je slabo

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

Bowlica
    10. Srpanj 2020. 14:01

Nemam uopce iskustva s  tim nacinom ajme...zao mi je. Nadam se da si im rekla poslije..pa morali su ti objasniti postupak. Odmaraj sada dok se malo oporavis. 

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

working_mom
    10. Srpanj 2020. 19:24

Zao mi je. 
    I mene je kratko boljelo dok su me vratili u sobu, ali spavala sam za vrijeme zahvata. 

• lena19et
    12. Srpanj 2020. 10:39

Evo, nažalost i ja se moram priključiti ovoj temi. ZM bila je 16.5., prošli tjedan u 6t+3 bila sam na prvom pregledu, gin je vidjela GV i ŽV pravilna oblika i CRL 1,3mm. Pošto su mi malo duži ciklusi to je taman bilo ok, ponovljena kontrola ovaj tjedan 7t+3, i moja piknjica je bila samo CRL 2,2mm, što znači da je prestala rasti, naravno bez otkucaja. 😔 Gin mi je rekla da pričekamo još deset dana, kao možda će tijelo samo odraditi spontani, ako ne, nakon kontrole me upućuje na ginekološki gdje bi prvo išla na medikamentni pobačaj.
    Pa mene sad zanimaju iskustva? I gdje u Zg?

• anaid
    12. Srpanj 2020. 11:03

Zao mi je, znam kako ti je. Ja ti sa zg nemam iskustva. Prva trudnoca?
    Working m. Kako si ti ? Jesi dosla doma ?
    Sto se tice kiretaze kod nas oni  taj analgetik ocito smatraju "anestezijom" jer kad sam pitala dal cu dobit rekli su mi da da. Valda me pokusavala umirit posto su mi suze samo isle 😥

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

• Bebanomoje
    12. Srpanj 2020. 15:38

lena19et

Evo, nažalost i ja se moram priključiti ovoj temi. ZM bila je 16.5., prošli tjedan u 6t+3 bila sam na prvom pregledu, gin je vidjela GV i ŽV pravilna oblika i CRL 1,3mm. Pošto su mi malo duži ciklusi to je taman bilo ok, ponovljena kontrola ovaj tjedan 7t+3, i moja piknjica je bila samo CRL 2,2mm, što znači da je prestala rasti, naravno bez otkucaja. 😔 Gin mi je rekla da pričekamo još deset dana, kao možda će tijelo samo odraditi spontani, ako ne, nakon kontrole me upućuje na ginekološki gdje bi prvo išla na medikamentni pobačaj.
    Pa mene sad zanimaju iskustva? I gdje u Zg?

Zao mi je sto i ti to prolazis 😔
    Ja sam svoju gin pitala na koju hitnu da idem, pa mi je rekla da prema mjestu stanovanja idem na Sveti Duh. Iako mi je kasnije socijalni gin rekao da sam trebala u Petrovu da bih tamo to brze rijesila. E pa meni je drago da sam isla na Sv. Duh jer nisu isli nista na silu, nego su pustili da vide kako ce to sve teci tako da sam se na kraju prirodno ocistila.
    Za ostale bolnice ce ti mozda druge cure vise reci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.