Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dragica
    14. Srpanj 2020. 22:46

Bok svima.Molim vas ako netko ima iskustva da podijeli...Imala sam spontani u 9 tjednu trudnoće,radili su mi kiretazu...nakon toga je prestala bol grudi,dakle prije trudnoce i tijekom trudnoce su  me jako boljele, nakon toga je sve stalo...Kod doktora sve u redu,hormoni i ostalo...Dal je netko slično prošao?Hvala unaprijed 😊

• anaid
    15. Srpanj 2020. 07:54

Working mom bas mi je zao, drzim fige da sad s rim padne, jel ima kakav razlog tome zato ne pada ?
    Dragica to je normalno, bolne grudi su normalna pojava u trudnoci, pa tako i prestanak boli nakon spontanog i kiretaze. Ja sam imala prvi put kompletni spontani bez kiretaze i prestale me bolit par dana prije a sad me boljele sve do kraja, tj jos na dan kiretaze, poslije prestalo. Sve  je to "normalno"

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Dragica
    15. Srpanj 2020. 08:23

Hvala na brzom odgovoru...Iako čula sam da je to normalno,ali evo sad će 7 mjeseci od kiretaze i još uvijek mi je tako...

Sara 🌸
    15. Srpanj 2020. 11:43

Workingmom, kako je danas? Baš mi je žao kroz što sve prolaziš. Drži se🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

working_mom
    15. Srpanj 2020. 14:16

Sara🌻

Workingmom, kako je danas? Baš mi je žao kroz što sve prolaziš. Drži se🧡

Hvala!!!

anaid
  • anaid
    15. Srpanj 2020. 17:19

Dragica

Hvala na brzom odgovoru…Iako čula sam da je to normalno,ali evo sad će 7 mjeseci od kiretaze i još uvijek mi je tako…

Oprosti ali ne kuzim. Tebi je cudno sto te 7 mjeseci nakon kiretaze ne bole grudi ?
    Nekog ne bole ni u trudnoci (moja najbolja frendica), nekog bole za vrijeme menge nekog za vrijeme ovulacije. Nema bas tu pravila, svaka zena je drugacija.

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Amelie
    15. Srpanj 2020. 19:44

Working mom kolika ti je bila zadnja beta i koji ti je dan od spontanog? Čisto me zanima.. evo meni je jucer tocno 14 dana od tablete bila 66. A par dana prije tablete je bila oko 14000. To je vj ok pad kod mene.. 
    Ostale curke.. ako ste radile nalaze za trombofiliju u Vinogradskoj koliko ste cekale? Hvala!

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Bowlica
    15. Srpanj 2020. 22:27

Amelie

Ostale curke.. ako ste radile nalaze za trombofiliju u Vinogradskoj koliko ste cekale? Hvala!

Ja uskoro idem na vađenje krvi pa cu pitati, ali citala sam da se ceka 3 tjedna. 

Ti si bila ili tek ideš?

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Amelie
    15. Srpanj 2020. 23:11

Bowlica

Amelie

Ja uskoro idem na vađenje krvi pa cu pitati, ali citala sam da se ceka 3 tjedna.

Ti si bila ili tek ideš?

Tek idem.. evo saznala sam na drugoj temi da se ne ceka tako dugo.. 2-3 tjedna. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

working_mom
    16. Srpanj 2020. 14:25

Amelie

Working mom kolika ti je bila zadnja beta i koji ti je dan od spontanog? Čisto me zanima.. evo meni je jucer tocno 14 dana od tablete bila 66. A par dana prije tablete je bila oko 14000. To je vj ok pad kod mene..

Meni je zapravo slucaj vanmaternicne, ali su prvo sumnjali na spontani, pa sam se tu javila (na vanmaternicnoj temi nije bilo bas odgovora, pa sam u ovoj ostala).
    U utorak mi je beta 280, dobila kemoterapiju (metotreksat), racunaju da bi porasla od njega, pa onda pala za 3 dana. S time da sam danas 11. dan u bolnici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.