Lp svima
Iskreno uopce neznam gdje pripadam,ali nisam nasla temu ili ju ne nalazim.
Naime nisam imala spontani ali sam izgubila bebu u 34 tj trudnoce prije 3 tj
Cijela trudnoca skolska,sve bilo ok...26.6.mom andelu je stalo srce kucati,a rodila sam ga 27.6.
Bila na uzv 24 i 25.06.i sve bilo ok osim sto ima kao beba bila manja,ali kao protoci su bili ok i takve stvari..
Danas sam dobila PHD nalaz u kojem pise da je beba,svi organi i posteljica bili ok za svoju dob po velicini ali je naden hematom u posteljici velicine 6 cm i debljine 1 cm i da je taj hematom uzrok smrti..
Zbunjena sam kako nitko nije vidio taj hemtom dan ranije? Na moje pitanje receno je da se to nije moglo vidjeti uzv..
Sa 6+5 tj uocen je hematom velicine 2,4 cm ali sa 9 tj je receno da ga vise nema..pa jel moguce da je to taj hematom? Ako i je kako je moguce da ga nitko nije vidio vise cijelu trudnocu?
Tuzna sam,bijesna,izgubljena..
Dobila sam uputnicu za testove na trombofiliju jer kao rekla da takve hematome moze prouzrocit preklamsija,trombofilija i jos neki cimbenici kojima nisam zapamtila ime..preklamsiju iskljucujem jer nikad nisam imala povisen tlak tokom trudnoce..
O traumi sa poroda necu ni pricati kako sam se osjecala uzasno sama u radaoni..svakih sat vremena rodena nova beba a ja placem od muke jer moram roditi svoje dijete koje nikad nece zaplakati
Bili su zaista svi ok,ali jako tezak trenutak i nedaj Boze nikome
Tesko je zivjeti s tim,pogotovo kad znas da si sahranio dijete..
Cijelu trudnocu sam strahovala od gubitka bebe jer je puno godina proslo od zadnje trudnoce i taman kad sam se opustila jer je ostalo mjesec dana samo dogodilo se najgore u mom zivotu..
Lp svima
Cijela trudnoca skolska,sve bilo ok…26.6.mom andelu je stalo srce kucati,a rodila sam ga 27.6.
Bila na uzv 24 i 25.06.i sve bilo ok osim sto ima kao beba bila manja,ali kao protoci su bili ok i takve stvari..
Danas sam dobila PHD nalaz u kojem pise da je beba,svi organi i posteljica bili ok za svoju dob po velicini ali je naden hematom u posteljici velicine 6 cm i debljine 1 cm i da je taj hematom uzrok smrti..
Zbunjena sam kako nitko nije vidio taj hemtom dan ranije? Na moje pitanje receno je da se to nije moglo vidjeti uzv..
Sa 6+5 tj uocen je hematom velicine 2,4 cm ali sa 9 tj je receno da ga vise nema..pa jel moguce da je to taj hematom? Ako i je kako je moguce da ga nitko nije vidio vise cijelu trudnocu?
Dobila sam uputnicu za testove na trombofiliju jer kao rekla da takve hematome moze prouzrocit preklamsija,trombofilija i jos neki cimbenici kojima nisam zapamtila ime..preklamsiju iskljucujem jer nikad nisam imala povisen tlak tokom trudnoce..
Izuzetno mi je zao, nemam drugih riječi osim da ti zaželim sve najbolje, da izdrzis i skupis hrabrosti proći ovo što sad prolaziš 💕 sretno i drži se♥️💛
Working mom kolika ti je bila zadnja beta i koji ti je dan od spontanog? Čisto me zanima.. evo meni je jucer tocno 14 dana od tablete bila 66. A par dana prije tablete je bila oko 14000. To je vj ok pad kod mene..
Ostale curke.. ako ste radile nalaze za trombofiliju u Vinogradskoj koliko ste cekale? Hvala!
Meni je zapravo slucaj vanmaternicne, ali su prvo sumnjali na spontani, pa sam se tu javila (na vanmaternicnoj temi nije bilo bas odgovora, pa sam u ovoj ostala).
U utorak mi je beta 280, dobila kemoterapiju (metotreksat), racunaju da bi porasla od njega, pa onda pala za 3 dana. S time da sam danas 11. dan u bolnici
Da, sjećam se jer popratim ovu temu redovito. Nadam se da ćeš uskoro ići doma.. i da će beta pasti.. izdrži još malo!💪
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Lp svima
Cijela trudnoca skolska,sve bilo ok…26.6.mom andelu je stalo srce kucati,a rodila sam ga 27.6.
Uff.. iskreno mi je žao..😥😥 ne mogu zamisliti kroz što si sve prošla, ali vjerujem da si jaka i da ćeš uspjeti nastaviti dalje. Samo si daj vremena. To da si ljuta i bijesna je potpuno razumljivo..i vjerujem da trebaš odgovore na ova pitanja da bi mogla krenuti dalje. Nadam se da ćeš naći dobrog ginekologa koji će ti razjasniti sve i umiriti te. No postoji mogućnost da nikada nećeš saznati što se točno dogodilo i je li zaista kriv taj hematom. Jesi možda radila ikakve prenatalne testove?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Lp svima
Uff.. iskreno mi je žao..😥😥 ne mogu zamisliti kroz što si sve prošla, ali vjerujem da si jaka i da ćeš uspjeti nastaviti dalje. Samo si daj vremena. To da si ljuta i bijesna je potpuno razumljivo..i vjerujem da trebaš odgovore na ova pitanja da bi mogla krenuti dalje. Nadam se da ćeš naći dobrog ginekologa koji će ti razjasniti sve i umiriti te. No postoji mogućnost da nikada nećeš saznati što se točno dogodilo i je li zaista kriv taj hematom. Jesi možda radila ikakve prenatalne testove?
Ma radila sve testove i sve bilo ok..iskreno neznam sto bi mislila..taj nalaz mi je sad samo donio srdzbu i jad u zivotu..neznam sto bi iskreno mislila..sad cu cekati te nalaze od trombofilije da vidim sto ce oni pokazati..sestra mi je imala 3 spontana i kod nje ona ustanovljena ali stecena ne genetska..nikad nisam mogla shvatit tu bol zena koje dozive takav gubitak bilo to u pocetku ili na kraju ali sad nazalost znam i znam da uzasno boli,pogotovo kad ovako dodes pred sami kraj trudnoce..zivjet cu s tim cijeli zivot samo sto ti i to donese takav strah u buducnosti..jednog dana kako u miru docekati kraj trudnoce a da ne strahujes svaki tren?? Nakon 9 god docekas ponovo trudnocu i samo molis da prode sve ok i onda te zadesi takva sudbina
Draga Suzi, placem dok ovo tipkam. Ne mogu ni zamisliti kroz sto prolazis. Koliko god nama bilo bolno kada u prvim tjednima izgubimo bebu, ovo je nesto puno puno gore. Zelim ti prije svega psihicku, a onda i fizicku snagu. Budi ustrajna da otkrijes uzrok, time ce ti mozda biti lakse krenuti na novu trudnocu. Uzmi si vremena, placi, tuguj, ali nadji snagu radi svoje curice, vjerujem da ona isto jedva ceka bracu ili seku. Samo probaj biti pozitivna i nemoj odustati. Drzi se draga ❤️
Nalaz za test trombofilije u Vinogradskoj se ceka do 4 tjedna.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Draga Suzi citam te i na forumu...neopisivo i presokantno.....zao mi je za gubitak bebice drz se budi hrabra....❤
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Sortiraj odgovore
Najstariji