Naravno da se moze kontrolirati od doma, nastaviti ce padati zbog kemo. Samo me muce
Kemo, kamo kemoterapija?
Ne znam kroz sto prolazis, al stvarno ti od srca želim sve najbolje. 🧡🧡🧡 Žena si, možeš sve😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Da dobila sam dvije doze metotreksata kojim zele ubiti plod kada operacija nije moguca. A nije moguca jer je beta premala da ga vide na uzvu, tj ne znaju gdje je.
Svaka tebi cast, ja ne znam kako bih. Glupo je reci, ali razmisljala sam sta bih napravila da mi se takvo nesto, ne dao Bog, desi. Da li bih imala snage vidjeti bebu, primit ju.. Ne znam, pretesko je to uopce zamisliti. Pisi tu slobodno, izbaci to iz sebe, ne treba takve stvari drzati u sebi. Niti uzivo a niti ovako anonimno. Bit ce i dobrih i losih dana s vremenom. Mene i danas nakon 4 mjeseca zna uloviti tuga, dovoljno je vidjeti neku bebu, da me netko pita a sta cekamo, ili nekad jednostavno nema razloga. To je sve normalno, i s vremenom bude lakse. A za muza, znas kakvi su oni, njima je teze to iskazati. Ja sam def vise proplakala nego moj muz, ali znam da je i njemu tesko bilo. Tako da moramo i njih razumjeti, samo se morate podrzavati sto vise, nije ni jednom lako.
Ja sam sebi govorila da ja to nemogu,nemogu se poroditi..ali kad sam se u radaoni nekako sabrala sama sebi sam rekla pa Boze on je moje dijete i nosila ga 8 mj i kako sad da ga ne pogledam da vidim to malo cudo cije je srce kucalo pod mojim..
Tezak trenutak definitivno nakon poroda,ali zaista su svi bili divni prema meni od samog pocetka i sestre i doktorice..muskog dr necu ni spomenuti jer me on gledao samo ko jos jedan broj zene ali sva sreca dosao samo jednom u kontrolu..
Na porodu sam imala divnu doktoricu i mladu sestru i kad su mi predale dijete rekle su,ostavit cemo vas 5 min nasamo da se oprostite snjim nasamo..puno to znaci koliko god bilo tesko ali nikad necu pozalit za takvom odlukom jer da sam odlucila suprotno sad bi se kajala i pitala se kako izgleda moje dijete..bio je bas prava beba od 42 cm i 1740 g.moj mali andeo Luka
Hej, samo cu ti reci da si jako hrabra i da mislim da je dobro sto si podijelila svoje iskustvo s nama i zbog sebe ali i zbog drugih zena koje su nazalost dozivjele slicno. Mislim da si dobro odlucila sto si se oprostila sa svojom bebom i da ce ti to na neki način pomoci da krenes dalje.. odradila si to lavovski i stvarno me zadivljuje hrabrost koju zene posjeduju.. valjda su to majcinski instinkti.. ali toliko je to sve tesko, a zene cuda izguraju stvarno! Zato vjerujem da ti je tesko shvatiti supruga .. jednostavno oni se na skroz drugačiji način nose sa svim tim i ne znaju to cesto niti izreci. Ali budite strpljivi i blagi jedno prema drugome.. tjesite se i volite.. ❤️
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure, pustili su meeee. Doma sam. Nakon 16 dana, s time da moram svaki tjedan na kontrolu dok beta ne padne na 0
Cure, pustili su meeee. Doma sam. Nakon 16 dana, s time da moram svaki tjedan na kontrolu dok beta ne padne na 0
Baš mi je drago! Želim ti što brži oporavak i onda opet u pobjede ( ako želiš, naravno) 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Konacno, sve je lakse doma dok si u svom okruzenju i sa svojim ljudima ❤ kak ti je sad beta,kad si vadila ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Oh konačno! Nadam se da ce i beta brzo na 0. Odmaraj se nadam se da imaš bolovanje ako radiš.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Sam sam svoj gazda, pa mogu ne raditi koliko hocu. Ali iduci tjedan zavrsim sto je naruceno i 3tj imam godisnji. Bila je beta oko 173, ali je pala od zadnje kemo 40%, oko 20 jedinica pada dnevno, sto je zadovoljavajuce.
Drage cure, zao mi je zbpg svih vas koje ste prosle isto sto i ja...
Zelim nam svima utjehu, nadu i naravno sto prije novi plusić 😍
Možete li mi reci nakon koliko vam je dosla prva menga nakon spontanog? Rani, kasni ili dođe na vrijeme?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Kod 1.spontanog-kiretaže dosla mi je tocno nakon 40 dana, sada sam bila na tableti, danas mi je 33dan i još čekam...
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Sortiraj odgovore
Najstariji