Ajme pa sta rade s tobom ? 😶
Ja sam, a ono, nis me ne boli fizicki, ne krvarim ni nis. Psihicki me jako boli, i pripremam se za sutra za kiretazu. Danas sam opet imala nocne more, jedva cekam da to prode 😥
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
A gdje ides?
Beta nije pala, pa su napravili kiretazu. Doc je rekao da nije bilo posteljice, stoga je vanmaternicna. Dali mi injekciju pa sad cekamo da beta padne
Working- a nisu mogli na uzv prije vidjet da je vanmatericna? Kako si sada? Boli li?
Anaid- jel planiras neke lretrage dodatno odraditi poalije ovog svega?
Izvinite cure ako ste nesto o tome pisale. Ne stignem sve uhvatit.
06/20 blighted ovum 8tt.
Bolnica Čakovec. Neznam dal postoji opcija anestezije, najrade bi da me uspavaju i da nista ne cujem 😑
Mara s obzirom da mi je to drugi spontani u roku jedne godine, mislim da nemam snage ni mislit na trecu trudnocu.. ali da, ocito moram na malo vise pretraga,jer to bas nije normalno. Jednom moze bit slucajno,ali dva put vise ne . Negde postoji problem
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
A gdje ides?
Beta nije pala, pa su napravili kiretazu. Doc je rekao da nije bilo posteljice, stoga je vanmaternicna. Dali mi injekciju pa sad cekamo da beta padne
Cekaj stvarno, pa kak to nisu vidjeli ? Nije bilo ni gestacijske vrecice kod tebe ? Pa znam da prije takvih odluka prodes bar 2,,3 ultrazvuka. Strasno
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Bolnica Čakovec. Neznam dal postoji opcija anestezije, najrade bi da me uspavaju i da nista ne cujem 😑
Maras obzirom da mi je to drugi spontani u roku jedne godine, mislim da nemam snage ni mislit na trecu trudnocu.. ali da, ocito moram na malo vise pretraga,jer to bas nije normalno. Jednom moze bit slucajno,ali dva put vise ne . Negde postoji problem
Meni su u Vinogradskoj nudili opću ili lokalnu i potpisuješ papire. Svakako pitaj ako ti ne ponude. Mislim da je bolje opća anestezija ja ne bih mogla slusati doktore i gledati sve to oko sebe. Sretno!
Working jel ima što novo? Ja evo obavila konacno pregled zadnji u bolnici sve je ok. Rekli mi nakon 3 mj mozemo na novu trudnocu i kontrola jos kod mog gina. Idem i po uputnice dalje istrazivati da mozda otkrijemo sto se dogadja..
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Neznam dal opce nude kod nas, cak sam cula da uz placanje.
Od kud ces krenuti,koje pretrage ?
Super da je sve ok, sad kroz tih 3 mj lagano rijesis sve sto treba i nek se nade uzrok, onda bar znas kako postupiti. Najgore je kad je sve ok a opet se desavaju spontani
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Sutra cu znati kariogram i trombofilija sigurno...dalje sto me gin posalje jos
Ja 38, M 39
Nisu nista vidjeli. Desetak pregleda i uvza. 10 vadjenja krvi. I sad mi kazu da betu vade za 4 dana pa za 3 dana i moram za to vrijeme biti tu u bolnici. A ako ne pada dobijem jos jednu injekciju 😱😱😱
Meni su anesteziju dali u venu, probudila sam se, za 15min ko nova nakon kiretaze
Test na trombofiliju u Vinogradskoj koliko ste cekale nalaz?
Ja 38, M 39
Sortiraj odgovore
Najstariji