Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suzi3025
    17. Srpanj 2020. 11:02

Hvala vam svima na podrsci 
    Tipkam jer mi je tako nekako lakse da izbacim tu bol svakodnevnu..najgore sto god da radis misli ti samo lete na taj dan agonije,dan poroda i svega ostalog..imala sam srecu sto sam imala priliku ga drzati u rukama i oprostit se s njime..na dan sprovoda isto sam ga htjela vidjeti i dotaknuti te njegove male rucice 
    Slikala sam si ga kad sam ga rodila jel htjela sam uspomenu da imam kako je moj sin izgledao,jer ne zelim zaboraviti njegovo lice koliko god je tesko..
    Najgore je sto muz drzi u sebi tu tugu a bilo je njegovo prvo dijete..taman se ozenili 3 tj prije tog kobnog dana i mislis si sve ide nekako svojim tokom..dolazimo do trzavica jer normalno svako se bori sa tom boli na svoj nacin..

• Bebanomoje
    17. Srpanj 2020. 12:03

Svaka tebi cast, ja ne znam kako bih. Glupo je reci, ali razmisljala sam sta bih napravila da mi se takvo nesto, ne dao Bog, desi. Da li bih imala snage vidjeti bebu, primit ju.. Ne znam, pretesko je to uopce zamisliti. Pisi tu slobodno, izbaci to iz sebe, ne treba takve stvari drzati u sebi. Niti uzivo a niti ovako anonimno. Bit ce i dobrih i losih dana s vremenom. Mene i danas nakon 4 mjeseca zna uloviti tuga, dovoljno je vidjeti neku bebu, da me netko pita a sta cekamo, ili nekad jednostavno nema razloga. To je sve normalno, i s vremenom bude lakse. A za muza, znas kakvi su oni, njima je teze to iskazati. Ja sam def vise proplakala nego moj muz, ali znam da je i njemu tesko bilo. Tako da moramo i njih razumjeti, samo se morate podrzavati sto vise, nije ni jednom lako. 

Suzi3025
    17. Srpanj 2020. 12:28

Bebanomoje

Svaka tebi cast, ja ne znam kako bih. Glupo je reci, ali razmisljala sam sta bih napravila da mi se takvo nesto, ne dao Bog, desi. Da li bih imala snage vidjeti bebu, primit ju.. Ne znam, pretesko je to uopce zamisliti. Pisi tu slobodno, izbaci to iz sebe, ne treba takve stvari drzati u sebi. Niti uzivo a niti ovako anonimno. Bit ce i dobrih i losih dana s vremenom. Mene i danas nakon 4 mjeseca zna uloviti tuga, dovoljno je vidjeti neku bebu, da me netko pita a sta cekamo, ili nekad jednostavno nema razloga. To je sve normalno, i s vremenom bude lakse. A za muza, znas kakvi su oni, njima je teze to iskazati. Ja sam def vise proplakala nego moj muz, ali znam da je i njemu tesko bilo. Tako da moramo i njih razumjeti, samo se morate podrzavati sto vise, nije ni jednom lako.

Ja sam sebi govorila da ja to nemogu,nemogu se poroditi..ali kad sam se u radaoni nekako sabrala sama sebi sam rekla pa Boze on je moje dijete i nosila ga 8 mj i kako sad da ga ne pogledam da vidim to malo cudo cije je srce kucalo pod mojim..
    Tezak trenutak definitivno nakon poroda,ali zaista su svi bili divni prema meni od samog pocetka i sestre i doktorice..muskog dr necu ni spomenuti jer me on gledao samo ko jos jedan broj zene ali sva sreca dosao samo jednom u kontrolu..
    Na porodu sam imala divnu doktoricu i mladu sestru i kad su mi predale dijete rekle su,ostavit cemo vas 5 min nasamo da se oprostite snjim nasamo..puno to znaci koliko god bilo tesko ali nikad necu pozalit za takvom odlukom jer da sam odlucila suprotno sad bi se kajala i pitala se kako izgleda moje dijete..bio je bas prava beba od 42 cm i 1740 g.moj mali andeo  Luka

• anaid
    17. Srpanj 2020. 14:18

Ajme 😥😥 suze samo dodu na oci kad citas ovako nesto. Prestrasno, pretuzno, ni jedna zena, mama si ne zavrijedi takvu bol, takav jad..  svaka ti cast zeno sto si to izgurala, i ja bi na tvom mjestu isto htjela vidjet bebu, jer to je vec formirano i skoro spremno za vanjski svijet... tuga i bol nece proc nikad, ni nemora, sve je normalno, samo ces s vremenom naucit da zivot ide dalje i nadam se da ces uskoro moc dozivjet novu trudnocu ali s onim djecjim placem ❤ sreca pa imas jedno djete koje ce ti pomoc i malo maknut misli s ove grozne situacije

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Sara 🌸
    18. Srpanj 2020. 23:12

Working mom, jesu li tvoje agonije vise gotove? Jel pala beta napokon?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

working_mom
    19. Srpanj 2020. 08:17

Jos sam u bolnici, 14. dan. Cekam danas nalaz, poslije druge injekcije, nakon 4 dana bila je 257 😱 moram li reci da sam vec luda

working_mom
    19. Srpanj 2020. 08:25

Danas beta 200 i dalje me ne pustaju doma

Sara 🌸
    19. Srpanj 2020. 10:32

working_mom

Danas beta 200 i dalje me ne pustaju doma

🙄 već si dva tjedna u bolnici? Pa jesu našli uzrok tome sporom opadanju? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• anaid
    19. Srpanj 2020. 11:55

Pa uzas, znaci ne misle te pustit dok beta ne padne do kraja ? Strasno, pa kaj se to nemre kontrolirat od doma? Bas te muce, drzi se 🤞🤞

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

working_mom
    19. Srpanj 2020. 12:57

Naravno da se moze kontrolirati od doma, nastaviti ce padati zbog kemo. Samo me muce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.