Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    11. Lipanj 2020. 15:59

maito2001

Evo druge su tablete očito pokrenule daljnji slijed događaja. Počelo je krvarenje, koje je sve obilnije, a već je izašlo i dosta ugrušaka od kojih je nekoliko bilo gotovo veličine šake. Bolovi za sada nisu toliko strašni. Iskreno najugodnije mi je da sam cijelo vrijeme na wc-u zbog količine krvarenja, a pogotovo ugrušaka. No to je valjda znak da se maternica čisti. Hvala svima na riječima potpore. Kada si ovako sam, bez svojih i posjete ova podrška puno znači.

Super da je krenulo. I ti ugrusci su normalni, i mogu biti tako veliki. Super da nemaš jake bolove. Još malo i gotovo.
    Izdrži😘

• maito2001
    11. Lipanj 2020. 21:31

Evo da se javim. Sada je već puno bolje. Bolova više gotovo nema, gdje koji se javi. Krvarenje najvećim dijelom bez ugrušaka, barem onih velikih. E sada valjda je najgori dio prošao. Sestra me pitala jel bilo tkiva. Nisam znala što odgovoriti. Otkuda ja to mogu znati.Sutra ću na viziti doznati što dalje i kada me misle vratiti na moj odjel na Rebru.

• Bluew
    11. Lipanj 2020. 22:53

maito2001

Evo da se javim. Sada je već puno bolje. Bolova više gotovo nema, gdje koji se javi. Krvarenje najvećim dijelom bez ugrušaka, barem onih velikih. E sada valjda je najgori dio prošao. Sestra me pitala jel bilo tkiva. Nisam znala što odgovoriti. Otkuda ja to mogu znati.Sutra ću na viziti doznati što dalje i kada me misle vratiti na moj odjel na Rebru.

Vjerojatno je vec sve otislo, znati ces sutra kad te pregledaju.. Sretno i zelim da sto prije odes iz bolnice! 🤗🤗

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

Bella🌟
    12. Lipanj 2020. 07:13

maito2001

Super 😊 to bi moglo biti to.
    Javi što kažu na viziti.

• maito2001
    12. Lipanj 2020. 16:21

Evo moje posljednje javljanje na ovu temu. Ovaj stresni dio života sada je na sreću iza mene. U Petrovoj su rekli da je sve obavljeno i da dođem na kontrolu nakon menstruacije. Jedino što nisu obavili kontrolni uzv, što mi se nije svidjelo. U slučaju da se krvarenje jako poveća, preporuka je da me s mog odjela, na koji sam vraćena, ponovno dovezu ns hitnu ginekološku. Hvala svima na riječima podrške.

Bella🌟
    13. Lipanj 2020. 09:52

maito2001

Evo moje posljednje javljanje na ovu temu. Ovaj stresni dio života sada je na sreću iza mene. U Petrovoj su rekli da je sve obavljeno i da dođem na kontrolu nakon menstruacije. Jedino što nisu obavili kontrolni uzv, što mi se nije svidjelo. U slučaju da se krvarenje jako poveća, preporuka je da me s mog odjela, na koji sam vraćena, ponovno dovezu ns hitnu ginekološku. Hvala svima na riječima podrške.

Hvala na javljanju i sretno dalje😘😘

• Mara Kokosica
    16. Lipanj 2020. 08:01

Meni se grupa zagubila pa me nije bilo.
    Maito super da je proslo. Sad hrabro dalje.
    Ehh imam pitanje. Kad planirate ponovno zapoceti ? Takoder i sa spolnim odnosom, da li cete se stitit ili ne ?

06/20 blighted ovum 8tt.

Nensip1
    16. Lipanj 2020. 12:32

Bokic...dali je netko imao iskustvo da je imao spontani i nakon toga 2mjseca ostao trudan..mene je jako strah da će opet nesto poći po zlu 😔

• Mara Kokosica
    16. Lipanj 2020. 13:32

Nensip1

Bokic…dali je netko imao iskustvo da je imao spontani i nakon toga 2mjseca ostao trudan..mene je jako strah da će opet nesto poći po zlu 😔

Moja sestra. I sve bilo uredu. Cestitam ti. 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Bluew
    16. Lipanj 2020. 18:23

Nensip1

Bokic…dali je netko imao iskustvo da je imao spontani i nakon toga 2mjseca ostao trudan..mene je jako strah da će opet nesto poći po zlu 😔

Moja poznanica je nakon mjesec dana od spontanog ostala trudna i sve je bilo super.. Samo se opusti! Čestitam 🎊🎊🎊

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.