Evo druge su tablete očito pokrenule daljnji slijed događaja. Počelo je krvarenje, koje je sve obilnije, a već je izašlo i dosta ugrušaka od kojih je nekoliko bilo gotovo veličine šake. Bolovi za sada nisu toliko strašni. Iskreno najugodnije mi je da sam cijelo vrijeme na wc-u zbog količine krvarenja, a pogotovo ugrušaka. No to je valjda znak da se maternica čisti. Hvala svima na riječima potpore. Kada si ovako sam, bez svojih i posjete ova podrška puno znači.
Super da je krenulo. I ti ugrusci su normalni, i mogu biti tako veliki. Super da nemaš jake bolove. Još malo i gotovo.
Izdrži😘
Evo da se javim. Sada je već puno bolje. Bolova više gotovo nema, gdje koji se javi. Krvarenje najvećim dijelom bez ugrušaka, barem onih velikih. E sada valjda je najgori dio prošao. Sestra me pitala jel bilo tkiva. Nisam znala što odgovoriti. Otkuda ja to mogu znati.Sutra ću na viziti doznati što dalje i kada me misle vratiti na moj odjel na Rebru.
Evo da se javim. Sada je već puno bolje. Bolova više gotovo nema, gdje koji se javi. Krvarenje najvećim dijelom bez ugrušaka, barem onih velikih. E sada valjda je najgori dio prošao. Sestra me pitala jel bilo tkiva. Nisam znala što odgovoriti. Otkuda ja to mogu znati.Sutra ću na viziti doznati što dalje i kada me misle vratiti na moj odjel na Rebru.
Vjerojatno je vec sve otislo, znati ces sutra kad te pregledaju.. Sretno i zelim da sto prije odes iz bolnice! 🤗🤗
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Super 😊 to bi moglo biti to.
Javi što kažu na viziti.
Evo moje posljednje javljanje na ovu temu. Ovaj stresni dio života sada je na sreću iza mene. U Petrovoj su rekli da je sve obavljeno i da dođem na kontrolu nakon menstruacije. Jedino što nisu obavili kontrolni uzv, što mi se nije svidjelo. U slučaju da se krvarenje jako poveća, preporuka je da me s mog odjela, na koji sam vraćena, ponovno dovezu ns hitnu ginekološku. Hvala svima na riječima podrške.
Evo moje posljednje javljanje na ovu temu. Ovaj stresni dio života sada je na sreću iza mene. U Petrovoj su rekli da je sve obavljeno i da dođem na kontrolu nakon menstruacije. Jedino što nisu obavili kontrolni uzv, što mi se nije svidjelo. U slučaju da se krvarenje jako poveća, preporuka je da me s mog odjela, na koji sam vraćena, ponovno dovezu ns hitnu ginekološku. Hvala svima na riječima podrške.
Hvala na javljanju i sretno dalje😘😘
Meni se grupa zagubila pa me nije bilo.
Maito super da je proslo. Sad hrabro dalje.
Ehh imam pitanje. Kad planirate ponovno zapoceti ? Takoder i sa spolnim odnosom, da li cete se stitit ili ne ?
06/20 blighted ovum 8tt.
Bokic...dali je netko imao iskustvo da je imao spontani i nakon toga 2mjseca ostao trudan..mene je jako strah da će opet nesto poći po zlu 😔
Bokic…dali je netko imao iskustvo da je imao spontani i nakon toga 2mjseca ostao trudan..mene je jako strah da će opet nesto poći po zlu 😔
Moja sestra. I sve bilo uredu. Cestitam ti.
06/20 blighted ovum 8tt.
Bokic…dali je netko imao iskustvo da je imao spontani i nakon toga 2mjseca ostao trudan..mene je jako strah da će opet nesto poći po zlu 😔
Moja poznanica je nakon mjesec dana od spontanog ostala trudna i sve je bilo super.. Samo se opusti! Čestitam 🎊🎊🎊
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji