Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    17. Lipanj 2020. 06:41

Mara Kokosica

Meni se grupa zagubila pa me nije bilo.
    Maito super da je proslo. Sad hrabro dalje.
    Ehh imam pitanje. Kad planirate ponovno zapoceti ? Takoder i sa spolnim odnosom, da li cete se stitit ili ne ?

Pa ja planiram da bi počeli čim prođe prva menstruacija/druga menstruacija(ovisi idem li na operaciju slijedeći mjesec). Baš danas idem na pregled pa ću pitati smijemo li imati odnose sad (ne krvarim više, ali imala sam upalu maternice pa sad nezz jel to kaj znači). I ako sad smijemo, koristila bi zaštitu bar dok ne dobijem prvu menstruaciju.

Nensip1
    17. Lipanj 2020. 07:29

Bluew

Nensip1

Bokic…dali je netko imao iskustvo da je imao spontani i nakon toga 2mjseca ostao trudan..mene je jako strah da će opet nesto poći po zlu 😔

Moja poznanica je nakon mjesec dana od spontanog ostala trudna i sve je bilo super.. Samo se opusti! Čestitam 🎊🎊🎊

Jupić🥰 hvala🤩
    Samo neznam do kad da radim,dali ginekolog to odredi,s obzirom da radim u salonu ko frizerka,a imamo uvijek puno posla i bas jako puno koristimo kemikalija🤔🤔

• Mara Kokosica
    17. Lipanj 2020. 08:51

PeaceLily

Mara Kokosica

Meni se grupa zagubila pa me nije bilo.
    Maito super da je proslo. Sad hrabro dalje.
    Ehh imam pitanje. Kad planirate ponovno zapoceti ? Takoder i sa spolnim odnosom, da li cete se stitit ili ne ?

Pa ja planiram da bi počeli čim prođe prva menstruacija/druga menstruacija(ovisi idem li na operaciju slijedeći mjesec). Baš danas idem na pregled pa ću pitati smijemo li imati odnose sad (ne krvarim više, ali imala sam upalu maternice pa sad nezz jel to kaj znači). I ako sad smijemo, koristila bi zaštitu bar dok ne dobijem prvu menstruaciju.

Ok hvala na odgovoru. I ja sam tako planirala. Ne krvarim ni ja pa se mislimo prepustit strastima. U 8 mj mi kontrola al mi nesto daleko to zvuci. Mada je pametnije provjerit jel sve ok pa startat.

06/20 blighted ovum 8tt.

• josipa3110
    17. Lipanj 2020. 19:36

Bok cure, vec sam pisala u ovoj grupi prije zbog 3 apontana i prekida zbog anomalija.Ponovbo sam trudna 4 puta i isla sam radit nalaz za trombofiliju i pozitivna sam.Ne nigu vam opisat kako mi je muka zbog svega sto smo prosli i zbog svega sto cu proci.Trudna sam 9 tj. bojim se za bebu zbog situacije.Strah me je svega,mrzim igle i pikanje a vidim da se terapija vrsi i heparinom.Da li se koja susrela da mi kaze kako je to.Imam osjecaj kao da nasprati losa sreca,trunke nade dobijemo i opet se nesto desi.

Amelie
    17. Lipanj 2020. 20:31

josipa3110

Bok cure, vec sam pisala u ovoj grupi prije zbog 3 apontana i prekida zbog anomalija.Ponovbo sam trudna 4 puta i isla sam radit nalaz za trombofiliju i pozitivna sam.Ne nigu vam opisat kako mi je muka zbog svega sto smo prosli i zbog svega sto cu proci.Trudna sam 9 tj. bojim se za bebu zbog situacije.Strah me je svega,mrzim igle i pikanje a vidim da se terapija vrsi i heparinom.Da li se koja susrela da mi kaze kako je to.Imam osjecaj kao da nasprati losa sreca,trunke nade dobijemo i opet se nesto desi.

Sto ti je ginekolog rekao? Jesu ti propisali terapiju? Nadam se da ce ti ju sto prije dati pa da mozes biti mirnija. Drzim fige da ovaj put bude sve ok:)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• josipa3110
    17. Lipanj 2020. 21:10

Nista do sutra jer mi je posta stigla popodne a gin ne radi.

🌼TiKi🌼
    17. Lipanj 2020. 21:54

josipa3110

Nista do sutra jer mi je posta stigla popodne a gin ne radi.

Koji oblik trombofilije, o tome ovisi terapija. Ja imam MTHFR heterozigot i PAI 5g homozigot i rekli su mi andol samo. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• maito2001
    17. Lipanj 2020. 22:19

PeaceLily

Idem doma cure… Napokon😁😁 dobila sam još antibiotike za doma , za 5 dana pa slijedeći tjedan na kontrolu. Ne znaju zašto je došlo do tog endometritisa ,ali bitno da se upala smanjuje.

Kako su shvatili da se radilo o endometritisu?-Ja još uvijek krvarim, preko dana vrlo malo, no navečer se krvarenje pojača, a i steže me u donjem dijelu trbuha, kao da maternica kontrira. Nemam temperaturu, ali me sve to brine. Kada sam izlazila iz Petrove nisu napravili kontrolni uzv pa ne znam kakvo je na kraju stanje. U petak idem ipak na kontrolni uzv, dogovorili mi ovi moji s Rebra, s obzirom da sam još u bolnici. Opet doza straha da se nešto nije izkompliciralo.

Bella🌟
    18. Lipanj 2020. 05:59

maito2001

PeaceLily

Idem doma cure… Napokon😁😁 dobila sam još antibiotike za doma , za 5 dana pa slijedeći tjedan na kontrolu. Ne znaju zašto je došlo do tog endometritisa ,ali bitno da se upala smanjuje.

Kako su shvatili da se radilo o endometritisu?-Ja još uvijek krvarim, preko dana vrlo malo, no navečer se krvarenje pojača, a i steže me u donjem dijelu trbuha, kao da maternica kontrira. Nemam temperaturu, ali me sve to brine. Kada sam izlazila iz Petrove nisu napravili kontrolni uzv pa ne znam kakvo je na kraju stanje. U petak idem ipak na kontrolni uzv, dogovorili mi ovi moji s Rebra, s obzirom da sam još u bolnici. Opet doza straha da se nešto nije izkompliciralo.

2 dana nakon što se krenulo čistiti, uhvatili su me upalni bolovi u cijelom abdomenu (pod upalnim mislim na osjećaj pečenja i žarenja više nego samo grčenje) i ti bolovi su bili iznimno intenzivni i nisu prestajali unatoč ketonalima 100,brufenu 600, i spazmexu koji sam dobila na hitnoj. Tad jesam još krvarila ali ne jako. I bol je bila orijentirana najviše na donjem djelu maternice. Temperatura mi nije bila visoka.i onda kad sam se vratila u bolnicu tu večer, izvadili su krv i crp i leukociti su bili povišeni i pregled mi je bio iznimno i extra bolan, pa su stavili dijagnozu endometritisa odnosno akutnu upalu maternice. e sad što je stvarno bilo i što je bio uzrok se ne zna.  Ali meni je maternica bila čista, nije ništa ostalo.

Bella🌟
    18. Lipanj 2020. 06:02

A iako se sve očistilo kroz utorak/srijedu, krvarila sam ukupno oko tjedan i pol.
    Bila sam jučer na uzv i čini se da će ovulacija kroz dan dva, napokon se vraća u normalu sve. Nisam mislila da će tako brzo nastupiti ovulacija. Nadam se da ću i menstruaciju dobiti uskoro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.