Evo samo da se javim. Mene su jutros s odjela na Rebru prebacili u Petrovu. Prije nekih sat vremena dali su mi da popijem prve tri tablete. Rekli su da se danas vrlo vjerojatno neće ništa događati. Tek sutra kada dobijem one druge dvije tablete krenuti će glavnina nuspojava i izbacivanje ploda i svega ostalog.
Super. Sad čekanje. Javljaj kako će ići.
evo i mene ponovno na ovoj temi nazalost. zanima me cure jel znate kad se nakon pobacaja moze treba ici na testove za trombofiliju i ostale? jel treba cekati neko vrijeme ili? ima li tko dobra iskustva u nekoj privatnoj klinici u hrvatskoj?
desio mi se jucer 2. spontani.
Koliko dugo krvariti proslije? Meni je tjedan dana od kad je krenulo krvarenje i još uvijek krvarim, ali na periode. Npr od jučer popodne ništa i sad ujutro opet, ali malo o tek kad se obrisem poslije wc-a, svjetlo crvena krv.
Kakva su vama iskustva?
Ja jos krvarim ali ne puno, dovoljan mi je dnevni ulozak..
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
evo i mene ponovno na ovoj temi nazalost. zanima me cure jel znate kad se nakon pobacaja moze treba ici na testove za trombofiliju i ostale? jel treba cekati neko vrijeme ili? ima li tko dobra iskustva u nekoj privatnoj klinici u hrvatskoj?
Mnogo mi je zao 😕😕 sto se tice tih testova mislim da mozes ici odmah posle menstruacije to raditi. Koliko sam upućena imaju neki testovi koji se rade na neki određen dan menstruacije, ja mislim da su hormoni. Nisam to prosla, al sam slusala zenu u bolnici koja je to pricala da treba ici posle prve menstruacije da odradi sve testove. Nisam iz Hrvatske pa ne znam kako to tamo ide, mozda se neka oglasi koja zna.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Ja sam nedavno radila testove na trombofiliju, nalazi su mi bili gotovi za dva tjedna... Svi... Iako su rekli da se duze ceka. Isla sam u Petrovu i u Vinogradsku. Mozes obaviti nalaze odmah nakon prve menstruacije. Ne preporucam ti da obavljas privatno jer ti svi nalazi ce te doci preko 5000kn.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Evo samo da se javim. Danas su mi dali da popijem i one druge dvije tablete. Kažu da bi kroz neko vrijeme trebali krenuti grčevi, krvarenje i kontrakcije. Inače, nakon onih prvih tableta nisam počela ni krvariti niti sam imala kakve bolove. Danas ćemo vidjeti kako će se sve odvijati.
Evo samo da se javim. Danas su mi dali da popijem i one druge dvije tablete. Kažu da bi kroz neko vrijeme trebali krenuti grčevi, krvarenje i kontrakcije. Inače, nakon onih prvih tableta nisam počela ni krvariti niti sam imala kakve bolove. Danas ćemo vidjeti kako će se sve odvijati.
Sretno i javi kako je proslo🤗
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Evo samo da se javim. Danas su mi dali da popijem i one druge dvije tablete. Kažu da bi kroz neko vrijeme trebali krenuti grčevi, krvarenje i kontrakcije. Inače, nakon onih prvih tableta nisam počela ni krvariti niti sam imala kakve bolove. Danas ćemo vidjeti kako će se sve odvijat.
Ok. Javljaj se kako ces biti. Držim fige da čim prije prođe 🤞
Jako mi je žao😔😔 nemam iskustva s testovima. Neka to sve što bezbolniji i što prije prođe.
Evo druge su tablete očito pokrenule daljnji slijed događaja. Počelo je krvarenje, koje je sve obilnije, a već je izašlo i dosta ugrušaka od kojih je nekoliko bilo gotovo veličine šake. Bolovi za sada nisu toliko strašni. Iskreno najugodnije mi je da sam cijelo vrijeme na wc-u zbog količine krvarenja, a pogotovo ugrušaka. No to je valjda znak da se maternica čisti. Hvala svima na riječima potpore. Kada si ovako sam, bez svojih i posjete ova podrška puno znači.
Sortiraj odgovore
Najstariji