Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    09. Lipanj 2020. 12:41

Idem doma cure... Napokon😁😁 dobila sam još antibiotike za doma , za 5 dana pa slijedeći tjedan na kontrolu. Ne znaju zašto je došlo do tog endometritisa ,ali bitno da se upala smanjuje. 

• Bluew
    09. Lipanj 2020. 12:43

PeaceLily

Idem doma cure… Napokon😁😁 dobila sam još antibiotike za doma , za 5 dana pa slijedeći tjedan na kontrolu. Ne znaju zašto je došlo do tog endometritisa ,ali bitno da se upala smanjuje.

Supeeer, napokon.. 🤗🤗🤗

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Bebac9697
    09. Lipanj 2020. 13:02

PeaceLily

Idem doma cure… Napokon😁😁 dobila sam još antibiotike za doma , za 5 dana pa slijedeći tjedan na kontrolu. Ne znaju zašto je došlo do tog endometritisa ,ali bitno da se upala smanjuje.

Super, divna  vijest 😊😊😊 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

• maito2001
    09. Lipanj 2020. 13:35

Super! Doma je ipak najljepše 

Bella🌟
    09. Lipanj 2020. 15:04

Stvarno je😁sad mogu zatvoriti ovo poglavlje i oporavit se od svega.
    Nadam se da ste dobro danas🤗
    Maito javljaj kako ćeš biti ovih dana i kako ide i jel sve ok.

• Mara Kokosica
    09. Lipanj 2020. 15:20

Lilly drama. Bas mi je drago 😘😘😘

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    10. Lipanj 2020. 10:07

Koliko dugo krvariti proslije? Meni je tjedan dana od kad je krenulo krvarenje i još uvijek krvarim, ali na periode. Npr od jučer popodne ništa i sad ujutro opet, ali malo o tek kad se obrisem poslije wc-a, svjetlo crvena krv. 
    Kakva su vama iskustva?

• maito2001
    10. Lipanj 2020. 10:41

Evo samo da se javim. Mene su jutros s odjela na Rebru prebacili u Petrovu. Prije nekih sat vremena dali su mi da popijem prve tri tablete. Rekli su da se danas  vrlo vjerojatno neće ništa događati. Tek sutra kada dobijem one druge dvije tablete krenuti će glavnina nuspojava i izbacivanje ploda i svega ostalog.

• Bebac9697
    10. Lipanj 2020. 10:52

PeaceLily

Koliko dugo krvariti proslije? Meni je tjedan dana od kad je krenulo krvarenje i još uvijek krvarim, ali na periode. Npr od jučer popodne ništa i sad ujutro opet, ali malo o tek kad se obrisem poslije wc-a, svjetlo crvena krv.
    Kakva su vama iskustva?

Meni je danas 10ti dan i ne krvarim, samo sad imam svoj normalni iscjedak koji na momente budu tragovi smeđarenja. Lily to je kod tebe moguce radi i te upale sto si imala. Sada sve to treba da dođe na svoje mjesto. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Bella🌟
    10. Lipanj 2020. 11:52

Bebac9697

PeaceLily

Kakva su vama iskustva?

Meni je danas 10ti dan i ne krvarim, samo sad imam svoj normalni iscjedak koji na momente budu tragovi smeđarenja. Lily to je kod tebe moguce radi i te upale sto si imala. Sada sve to treba da dođe na svoje mjesto.

Moguce i to da. Dobro kažeš. Ići ću na pregled slijedeći tjedan ionako pa da nešto i nije kako treba reći će.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.