Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    09. Lipanj 2020. 07:31

Meni se smanjilo krvarenje

06/20 blighted ovum 8tt.

• Bebac9697
    09. Lipanj 2020. 08:53

Meni na otpusnici pisalo da se javim svom gin. Kroz 14 dana kao obavezna kontrola.
    Maito zao mi je, znam kroz sta prolazis i kako ti je, budi hrabra 😕❤️

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Amelie
    09. Lipanj 2020. 09:52

Bluew

Mene su pogledali na uzv prije nego sam isla kuci i rekao je da dodem za 15 dana na kontrolu..
    Maito samo hrabro, meni je i prva tableta skoro sve rijesila..

Ta kontrola za 2 tjedna je neka standardna praksa tako da Maro nemoj čekati do 8 mjeseca. Tada već možeš biti opet trudna a ne znati je li se sve očistilo skroz. Ja bi išla provjeriti.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• maito2001
    09. Lipanj 2020. 10:10

Mene su odlučili sutra prebaciti u Petrovu da se tamo sve odradi. Nakon što sve prođe ponovno će me vratiti na moj odjel na Rebru. Samo nitko ne govori koliko će cijeli postupak trajati. Kakva je bila procedura kod Vas?

Amelie
    09. Lipanj 2020. 10:21

maito2001

Mene su odlučili sutra prebaciti u Petrovu da se tamo sve odradi. Nakon što sve prođe ponovno će me vratiti na moj odjel na Rebru. Samo nitko ne govori koliko će cijeli postupak trajati. Kakva je bila procedura kod Vas?

U petak sam dobila prvu tabletu i poslali su me doma, morala sam se vratiti u nedjelju. Nakon te prve se nista nije dogadalo, a u nedjelju nakon jos dvije tabl sam ostala ukupno 8h u bolnici i išla doma..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Bella🌟
    09. Lipanj 2020. 10:27

maito2001

Ja sam u ponedjeljak dobila prvu tabletu za doma i u srijedu sam trebala ići u bolnicu da ostatak dobijem. Nakon 22h od prve tablete sam dobila jače grčeve i počela jako krvariti s ugruscima, otišla u bolnicu, prespavala, ujutro me pogledali i rekli da se sve skoro ocistilo od prve tablete, da mi drugu neće davati, da može još malo ugrušaka biti i pustili me doma, naravno prije su me pogledali na uzv.

• maito2001
    09. Lipanj 2020. 11:11

Može još jedno pitanje za one koje su bile u Petrovoj. Na koji su vas odjel smjestili?

• Bebac9697
    09. Lipanj 2020. 11:16

maito2001

Ja sam u srijedu dobila tabletu, u petak otisla u bolnicu ostala 24h i u subotu nakon vizite i uzv sam otisla kuci. Ee sad to sto ti oni ne govore koliko ce postupak trajati je to sto ni oni ne znaju, moze ti za 5 sati sve ocistiti a mozes npr ostati i cio dan. To sad sve zavisi do tablete i tvog tijela kako bude reagovalo. Ali kako god da bude ne brini, pod njihovom si prismotrom sto je najbitnije. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Bella🌟
    09. Lipanj 2020. 11:19

Ja nisam bila u Petrovoj pa ne mogu reći. Na odjelu ginekologije sam, u Karlovcu.

• Bluew
    09. Lipanj 2020. 12:37

Nisam ni ja u Petrovoj.. Ali kao sto bebac kaze, to sve ovisi o organizmu, nekom treba vise, nekom manje..

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.