Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bluew
    08. Lipanj 2020. 17:33

maito2001

Mene sutra čeka sve to. Na uzv potvrdili da nema otkucaja. Trudna 7. ili 8. tjedana. S obzirom da lezim u bolnici zbog nečeg drugog cijeli postupak ću provesti u bolnici, doduše ne u Petrovoj nego na Rebru gdje ležim. Iskreno me jako strah. Do sada sam uvijek kiretirana nakon izgubljenih trudnoća, dok sam u prvoj prošla pravi porod u 22.tjednu kada su nestali otkucaji bebe. Jel jako boli to grčenje?

Zao mi je.. Moja ginekologica je rekla da ne zba sto se dogada, da u zadnje vrime ima masu ovakvih slucajeva.. Grozno...
    Meni su grčevi bili kao pred menzis, mozda mrvicuu jaci, ali nista neizdrživo.. 

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• maito2001
    08. Lipanj 2020. 18:09

Neće raditi kiretažu već će mi sutra dati neki lijek. Nakon 24 sata dati će neki drugi lijek, a u Petrovoj su mojima na odjelu napisali ako se ne izbaci van nakon tog drugog lijeka da ga ponove još jednom treći dan. Iskreno mr strah. Ja sam navikla imati ugruške tijekom menstruacije veličine šake, tako da se nadam da neće biti veće od toga. A i to grcenje. Hoću li smjeti hodati dok se sve to odvija ili ste trebali mirovati?

• Bluew
    08. Lipanj 2020. 18:55

maito2001

Neće raditi kiretažu već će mi sutra dati neki lijek. Nakon 24 sata dati će neki drugi lijek, a u Petrovoj su mojima na odjelu napisali ako se ne izbaci van nakon tog drugog lijeka da ga ponove još jednom treći dan. Iskreno mr strah. Ja sam navikla imati ugruške tijekom menstruacije veličine šake, tako da se nadam da neće biti veće od toga. A i to grcenje. Hoću li smjeti hodati dok se sve to odvija ili ste trebali mirovati?

Ja sam se nakon prve tablete dosta ocistila, i danas sam dobila 2 koje se tope u ustima.. Mozes kako oces, ovisi koliko te boli.. 

Pokušavamo od 2./2020.

Amelie
    08. Lipanj 2020. 20:38

maito2001

Hej, nemoj se bojati.. većini žena nije bolnije od njihove menge.. i slobodno se kreći..tako će prije i izaći.. ako te bas boli trazi i tablete za bolove.. meni su dali, a zapravo mozda mi nije toliko trebala ali me bilo strah da se ne pojača.. pij vise vode pa ces cesce na WC i brze ce sve ici..:)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Mara Kokosica
    08. Lipanj 2020. 22:03

A kad su vama rekli na kontrolu da dodete?
    Maito bas mi je zao. Drzi se i javi se. 
    Mene je bolilo satak dok nije izaslo. Sretno.

06/20 blighted ovum 8tt.

• maito2001
    08. Lipanj 2020. 22:08

Nisu ništa reklu. No s odjela će me svakako poslati u Petrovu na kontrolni uzv, barem su mi tako rekli. Javim se sutra kada dobijem prvi lijek. Podrška onih koji su to prošli puno znači. Jer najviše nas plaši ono što nam je nepoznato.

Bella🌟
    08. Lipanj 2020. 22:13

Mara Kokosica

A kad su vama rekli na kontrolu da dodete?
    Maito bas mi je zao. Drzi se i javi se.
    Mene je bolilo satak dok nije izaslo. Sretno.

Kao za dva tjedna. Iako mene su danas isto gledali uzv-om posto sam u bolnici i dalje i sve izgleda čisto.
    Tebi?

Bella🌟
    08. Lipanj 2020. 22:13

maito2001

Nisu ništa reklu. No s odjela će me svakako poslati u Petrovu na kontrolni uzv, barem su mi tako rekli. Javim se sutra kada dobijem prvi lijek. Podrška onih koji su to prošli puno znači. Jer najviše nas plaši ono što nam je nepoznato.

Javljaj se kako će ići i sretno. Bit će sve u redu. 💕

• Mara Kokosica
    08. Lipanj 2020. 22:18

Ja se dogovorila s doktoricom u 8 mjesecu. Nije mi spominjala da trebam prije.

Tu smo jedna za drugu. Zelim ti da se brzo rijesis muka.i cim prije oporavis.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Bluew
    08. Lipanj 2020. 23:04

Mene su pogledali na uzv prije nego sam isla kuci i rekao je da dodem za 15 dana na kontrolu..
    Maito samo hrabro, meni je i prva tableta skoro sve rijesila.. 

Pokušavamo od 2./2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.