Nisu ništa reklu. No s odjela će me svakako poslati u Petrovu na kontrolni uzv, barem su mi tako rekli. Javim se sutra kada dobijem prvi lijek. Podrška onih koji su to prošli puno znači. Jer najviše nas plaši ono što nam je nepoznato.
A kad su vama rekli na kontrolu da dodete?
Maito bas mi je zao. Drzi se i javi se.
Mene je bolilo satak dok nije izaslo. Sretno.
Kao za dva tjedna. Iako mene su danas isto gledali uzv-om posto sam u bolnici i dalje i sve izgleda čisto.
Tebi?
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Nisu ništa reklu. No s odjela će me svakako poslati u Petrovu na kontrolni uzv, barem su mi tako rekli. Javim se sutra kada dobijem prvi lijek. Podrška onih koji su to prošli puno znači. Jer najviše nas plaši ono što nam je nepoznato.
Javljaj se kako će ići i sretno. Bit će sve u redu. 💕
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Ja se dogovorila s doktoricom u 8 mjesecu. Nije mi spominjala da trebam prije.
Tu smo jedna za drugu. Zelim ti da se brzo rijesis muka.i cim prije oporavis.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mene su pogledali na uzv prije nego sam isla kuci i rekao je da dodem za 15 dana na kontrolu..
Maito samo hrabro, meni je i prva tableta skoro sve rijesila..
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Meni na otpusnici pisalo da se javim svom gin. Kroz 14 dana kao obavezna kontrola.
Maito zao mi je, znam kroz sta prolazis i kako ti je, budi hrabra 😕❤️
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Mene su pogledali na uzv prije nego sam isla kuci i rekao je da dodem za 15 dana na kontrolu..
Maito samo hrabro, meni je i prva tableta skoro sve rijesila..
Ta kontrola za 2 tjedna je neka standardna praksa tako da Maro nemoj čekati do 8 mjeseca. Tada već možeš biti opet trudna a ne znati je li se sve očistilo skroz. Ja bi išla provjeriti..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Mene su odlučili sutra prebaciti u Petrovu da se tamo sve odradi. Nakon što sve prođe ponovno će me vratiti na moj odjel na Rebru. Samo nitko ne govori koliko će cijeli postupak trajati. Kakva je bila procedura kod Vas?
Mene su odlučili sutra prebaciti u Petrovu da se tamo sve odradi. Nakon što sve prođe ponovno će me vratiti na moj odjel na Rebru. Samo nitko ne govori koliko će cijeli postupak trajati. Kakva je bila procedura kod Vas?
U petak sam dobila prvu tabletu i poslali su me doma, morala sam se vratiti u nedjelju. Nakon te prve se nista nije dogadalo, a u nedjelju nakon jos dvije tabl sam ostala ukupno 8h u bolnici i išla doma..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji