Pustili su me kuci.. Ne ponovilo se nikom nikad vise!
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Ja sam dobro. Brzo se vracam na posao.
BLUEW odmaraj kuci.
06/20 blighted ovum 8tt.
Odlično baš mi je drago da ideš doma. Da ne ponovilo se više!
Ja sam dobro. Brzo se vracam na posao.
BLUEW odmaraj kuci.
Super, baš mi je drago da si ok 🤗
Maro, Bebac. Kako ste vi danas?
Dobro sam Bogu hvala, vec sam se polako vratila svom starom ritmu zivota. Idem na kurs pa tu sam vise u pokretu, pa me zna stomak zabolit i u vecim kolicinama se pojavi ovo smeđarenje, mada sada mi vise izgleda tamnoooo smeđe, ma kao crno na ulosku 🤔 brojim dane do kontrole, vjerujte da jedva cekam tu kontrolu i da vidim jel sve uredu i jel beta opala skroz.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Super, sada odmaraj. I da ne ponovilo se vise nikom nikad
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Maro, Bebac. Kako ste vi danas?
Dobro sam Bogu hvala, vec sam se polako vratila svom starom ritmu zivota. Idem na kurs pa tu sam vise u pokretu, pa me zna stomak zabolit i u vecim kolicinama se pojavi ovo smeđarenje, mada sada mi vise izgleda tamnoooo smeđe, ma kao crno na ulosku 🤔 brojim dane do kontrole, vjerujte da jedva cekam tu kontrolu i da vidim jel sve uredu i jel beta opala skroz.
Vjerujem ti, još malo i sve će to biti iza nas. Mislim da je to smeđarenje ok. Uskoro će prestati.
Mene sutra čeka sve to. Na uzv potvrdili da nema otkucaja. Trudna 7. ili 8. tjedana. S obzirom da lezim u bolnici zbog nečeg drugog cijeli postupak ću provesti u bolnici, doduše ne u Petrovoj nego na Rebru gdje ležim. Iskreno me jako strah. Do sada sam uvijek kiretirana nakon izgubljenih trudnoća, dok sam u prvoj prošla pravi porod u 22.tjednu kada su nestali otkucaji bebe. Jel jako boli to grčenje?
Mene sutra čeka sve to. Na uzv potvrdili da nema otkucaja. Trudna 7. ili 8. tjedana. S obzirom da lezim u bolnici zbog nečeg drugog cijeli postupak ću provesti u bolnici, doduše ne u Petrovoj nego na Rebru gdje ležim. Iskreno me jako strah. Do sada sam uvijek kiretirana nakon izgubljenih trudnoća, dok sam u prvoj prošla pravi porod u 22.tjednu kada su nestali otkucaji bebe. Jel jako boli to grčenje?
Žao mi je što ti se to događa 🥺😟 budi jaka i izdrži. Nema druge.
Mene je grčenje dosta bolilo taj dan kad je sve krenulo van. Drugi dan dosta manje. A treći dan sam dobila endometritis što me je jako bolilo.
Hoćeš li i sada na kiretazu ili ćeš tablete?
Sortiraj odgovore
Najstariji